1 år

Idag är det 1 år sedan du blev min. Jag minns det precis som om det vore igår.
Här är "historien" om hur det blev vi.

Det hela började med
att jag och Emelie satt vid min dator och hade lite tråkigt som vanligt. Vi var inne på apberget, där jag var supporter(intresseklubben antecknar..) men iaf så skrev jag ett skärmmeddelande på apberget något i stil med "Hej, vad gör alla?=D" Och då svarade Johan på det. Jag visste inte vem han var och han visste inte vem jag var. Men vi började i alla fall prata med varandra efter det där. Jag tyckte att han var väldigt social och så, vilket var bra. Lite senare den dagen addade han mig på Msn där vi pratade mer, fick en liten humm om han var iaf.

Jag minns att på kvällen
skulle Jag, Emelie och Anna iväg till en lekpark för att spela in en film, så Johan frågade om han kunde få mitt mobilnummer, och självklart gav jag honom det eftersom jag tyckte han var söt och snäll osv. Så under kvällen smsade vi med varandra ganska mycket också.
Vi smsade och pratade med varandra på msn under några dagar och intresset för honom började växa. Så vi bestämde att vi skulle träffas, och det gjorde vi ju, i stan.

Jag var så jäävla nervös
då vi skulle träffas, jag minns precis hur den kvällen kändes.
Jag kom fram till stan och gick in till bussgrillen där vi skulle träffas, och då jag öppnade dörren dit in såg jag att Johan( Och han var så jävla snygg, mycket snyggare än på bilder) satt på en stol så jag gick fram till honom och vi kramades, ganska länge. Sen gick vi in till stan för Johan skulle äta, jag hade redan ätit. Vi gick in i ck och satte oss uppe i fiket (vad heter det? :S)  och vi satt där rätt länge, nästan tills det stängde. Då CK stängde gick vi ut, men det regnade så det var egentligen inte så lockande, men vi var som tvugna. Vi gick iaf bort mot stadsparken, och ställde oss under ett träd. Johan sa "fryser du?" och jag svarade ja, då omfamnade han mig och vi stod rätt länge där och kramades. Sedan satte vi oss på en bänk när de regnade lite mindre. Vi satt och pratade länge, tills vi var tvugna att fara hem, och då fick jag såklart en kram igen :$

Båda hade blivit väldigt intresserade
av varandra, så vi träffades fler gånger i stan. Men kvällen jag minns speciellt var kvällen då vi blev tillsammans.
Det hade ju blivit höst nästan, så det var jävligt kallt om kvällarna, så vi bestämde att vi skulle träffas hemma hos Johan. Sagt och gjort, jag drog till stan och fick hämtning av han och hans mamma. Jag tror nästan jag var mer nervös den här gången än den gången vi träffasdes först. Iaf, då jag var hos Johan skulle han äta, så jag satt vid hans dator för att ha något att göra under tiden. Då han kom tillbaks till sitt rum satte han sig i sängen och tog mina händer i sina. Vi satt och pratade ett tag, och då det blev tyst lutade jag mig mot honom och gav honom en kyss, och han kysste mig tillbaks. Jag kände mig så trygg hos Johan, han fick mitt hjärta att slå så snabbt.

Det var exakt ett år sedan den kvällen varade. Det enda jag kan säga nu är att jag älskar dig över hela mitt hjärta Johan, att du har funnits i mitt liv i ett helt år är mer än underbart. Du betyder mer än allt, jag älskar dig, föralltid!

I'm so tired right now.

Igår efter skolan åkte jag buss in till stan, träffade älsklingen och vi tog oss en fika på Waynes. Sedan ville jag såklart gå in och kolla på den nyöppnade Gina-butiken, så nu är den större än vad den var tidigare, vilket är bra så man slipper trängas så mycket.

Jasi, fest igårkväll. Det var rätt drygt i början men sen vart de roligare ;D Vi drog iväg till matfesten en pyttestund, men de blev tråkigt så vi drog tillbaks igen. Kul att träffa nytt folk! :) I slutet av kvällen blev de mat på frasses, och ärligt tror ajg aldrig att pommes har varit så gott förr :O

Idag blir det bara en jag-ska-slappa-dag! Med älsklingen förstås! :) Ha en bra dag =)

Hand i hand, föralltid

Bara för att..

(x ) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(/) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
( ) tror på det övernaturliga
( ) har hatat mina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr
(/) sjunger i duschen
( ) har sett någon döende
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) gillar inte då folk frågar mig saker.
( ) drömmer ofta mardrömmar
( ) skulle kunna döda för någon.
( ) skulle dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) hånglat på tunnelbanan/stationen
(x) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
( ) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållit i en orm
( ) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
( ) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk
( ) har bra självförtroende
( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel
(x) drömt att jag varit död
( ) har aldrig druckit öl
( ) trivs med min kropp
(/) är dålig på att säga nej
( ) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) hade gosedjur som liten
( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
( ) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
( ) hatar mjölk
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(/) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon

Sometimes you've gotta give.

Sitter här och käkar chokladbollar, mums.
Kom just hem från stan, hände inget speciellt.. tänkte köpa presenter till Johan, men det blev inte av :P Först gick ett brandlarm inne på vintergatan så då gick jag ut därifrån eftersom brandbilen kom osv :S Mja, sen hitta jag inte de jag letade efter, ska nog kolla imorron istället :)

hm.. i helgen blir det kung tror jag om planerna går som de går :) Fest, folk, min och johans 1-års.dag osv :)

vad gör ni själva i helgen? :)

Let me be yourself

Hej igen.
Glömde blogga igår, men sånt är livet. Hursomhelst! Hade skitkul igår med ettorna, det var nämligen dags för INSPARK.
Så, hela klassen delades upp i tre delar, sedan stormade vi in i deras klassrum och ropade "inspark, inspark" Alla såg typ rädda ut mihi. Vi skrev iaf "MJ2<3" i deras pannor, på deras kinder osv :) Sedan tog vi en grupp och då började den riktiga insparken där vi bland annat fick dem att krypa från idrotten till andra sidan skolan, matsalen samtidigt som de skulle låta som djur. De gjorde en klädring där de bytte kläder med varann, de fick gå runt i ett luciatåg och sjunga en hejarramsa för MJ2, min grupp sjöng "dags att sätta på, SPMJ2" Haha, och sen fick de såklart doppa huvudet i en hink med vatten och ta en tugga av ett äpple :) Då vi var klara med det skulle de få ett pris, och de var att ligga blixtstilla på golvet i centralhallen, utan att säga ett knyst i 10 minuter. Om de pratade så blev de duschade, och några vart faktiskt det.

Men idag då har inte hänt så mycket förutom att vi haft tråklektioner. Och ikväll blir det att hänga med Emelie och Anna, chiao.

Kort inlägg, ovärt inlägg.

Söndag igen då. Blir att fara in till stan alldeles strax, där ska jag se om jag hittar något att köpa men annars ska jag till Johan.

Imorgon blir det skola igen då... Men det sk bli kul på engelskalektionen, men jag nämner inget än ;)HÖHÖ, nä nu ska jag fara vi ses.

Even if it's going wrong, you're always on my mind

Sitter och kollar igenom gamla bilder, och så märker jag att jag sitter här och minns just de stunderna då bilderna är tagna, känslorna och allt. Kan som bara säga att jag saknar tiden...

     
letandet av Quietplace     Halloween 2008               Trästocks 2008
             
Grillningar                          Hemavan         Båtresan till Polen
   
BusEmelie                        gamla klasskompisar     Örjanstjejorna!
   
Nykära!                    EMD-konsert.              9:ornas middag!     

I will live today, and I will live tomorrow.

Gårdagen var väl helt okej. Efter skolan gick jag, Anna och Milie till stan och fikade på Lilla Marie, sedan gick vi till Balder för att se om vi hittade någon vi kände. Och mycket riktigt hittade vi någon, eller åtminstone jag, Johan. Så jag följde med Johan hem där vi lagade mat, såg på Ice Age 3 och Wallander - Tjuven.

Då vi, eller jag vaknade i morse var klockan bara 6!! Men allt för att jag behövde på toa, och jag kunde INTE somna om sen. Typiskt. Så jag duschade, gick på toa en väldans massa gånger, sedan då jag skulle hämta vatten kom deras kisse. Han ville ha mat, men jag gav han inget. Så jag började gå mot Johans rum och då hoppade han på mig !! Eller min fot, ajaj, han cutta ju sönder den typ:( Sen då fortsatte jag gå då hoppade han på foten igen!! Så jag höll fram handen mot han, och då såg jag att han vart arg så han hoppa på min arm också:( den blev lite cuttad också. Haha. Iaf, efter det försökte han hoppa på mig igen men då skvättrade jag vatten på han och då gav han upp! (Jag tror  han blev sur över att han inte fick någon mat:( förlåt!) Ja, sen då somnade jag, på johans höft (?) :S ja..

Ikväll har jag varit ute och gått med Emelie, suttit i lekpark, stirrat ut några och ja, det gamla vanliga :)
 
min vän :)

All I want..

Ja, då var första skoldagen avklarad. Det känns nästan lite hemskt att vara tillbaks i skolan, det känns inte som att vi har haft något lov längre? Tänker bara på alla jobbiga uppgifter och läxor som kommer här framöver och även alla jobbiga ämnen :S Varför kan man inte välja bort vissa ämnen såsom engelska osv?=)
Det som känns bra är att jag har fått de kurserna jag ville ha, det vill säga grafisk kommunikation & textkommunikation samt psykologi A + B.

Anyway.. ikväll blir nog bara chillkväll, kanske med Johan, vi ser väl om han dyker upp eller ej.

not so fun

Har just färgat håret på älsklingen, och det ser mycket bra ut :)!

Jag gruvar mig lite inför imorron, känns så jobbigt att återgå till den gamla vardagen då man stressar ihjäl sig, dock har vi ett mycket bättre schema i år, men jag kan inte säga att jag längtar dit. Det enda som ska bli kul är att se de man inte träffat på hela sommarlovet. Ska även bli lite kul med nya kurser. Vi lär väl se om jag är helt utbränd i slutet av terminen! ;)

Pictures.

   


Feeling so empty

Kom hem igår kring 2 tiden tror jag. Det var nämligen så att jag hade varit i Jörn där min kusin och hennes nästan nyfödda son var! :)
Det var ganska många där med tanke på att Ida(min kusin) inte bor här uppe, hon bor i södra Sverige och då får vi inte chansen att träffa henne lika ofta. Men då vi var där åt vi god mat till att börja med, sedan spelade jag, lisa, tobbe, ebba och tim pictionary och även galenpanna. Jag tyckte det var rätt kul med galenpanna eftersom man blev så frustrerad när man inte fattade vad man var för person eller vilket ställe man var på. Kvällen avslutades efter en lång tid, och en lång bilresa så när jag kom hem var jag väldigt trött.

Idag blir det kanske att fara ner till kurjan 'bara för att'. Tänkte kolla vad som finns där i år osv. Annars har jag INGET planerat eftersom Anna skulle bort på kvällen, så hör av er ni som vill hitta på något!!!!!!!!

It's a new day, new experiences.

Kom just hem från en promenad ner till biblioteket. Tyvärr hade dom inte boken jag letade efter, men den skulle komma in snart.
Ska bara hoppa in i duschen nu sedan äta och fara till staans trafikskola där jag och pappa ska på handledarutbildning, så nu får jag äntligen börja övningsköra! ;) Så se upp då jag är ute på vägarna hehe ;P

Oldtimes.

Sitter här och tittar igenom några bilder från då jag var liten. Tycker det är rätt roligt faktiskt.
Jag bjuder på några.

   
Och ja, jag var smart...

a brand new start

Börjar oroa mig inför skolan, 1 helg kvar bara. Har iaf sett mitt schema, ser väl inte helt farligt ut? Kan då konstantera att vårat förra schema sög.

Har inte bloggat i veckan, beror väl på att jag inte har haft tid för det. Men jag har varit i stan och shoppat inför skolstarten lite. En väska, jeans, linne osv.
Har även hunnit med att vara i Johans stuga, där vi badade badtrunna bland annat :)
Men idag blir det inte mycket mer sagt, ska vila hela dagen i princip!

Sunny weather

Idag blir det kanske att fara och bada, vi får helt enkelt se hur det blir med det.
Annars tänkte jag dra på stan en tväris och se om jag hittar något:)

Ikväll då? Jo, blir att fira min syster(fast honfyller år på torsdag..) eftersom hon åker hem imorron! :( Men då blir det tårta iaf, och me like tårta, hahha.

Lost and insecure

Jag hatar verkligen mardrömmar! Man blir rädd, hoppas på att det inte är sant, och så vaknar man svettig och har lite tårar i ögonvrån. Om detta är något slags tecken, då är jag verkligen rädd på riktigt...

When the signal keeps on breaking up

Gårkvällen spenderades med Johan. Dagen började med att vi for íväg och  badade i sjöbotten pga det fina vädret :)
Efter det for vi en sväng till Johans stuga och sedan hem till mig. Min syster och hennes pojkvän kom över och åt med oss. Jag och Johan provsmakade även en surströmmingsmacka, och det var väl ganska gott ändå. Hör och häpna.
Iaf, på kvällen spelade vi pictionary med syrran och Mange, och jag och johan loooosade, hah!!

Vad händer idag då? Inte ett skit vad jag vet. Ingen som vill hitta på något roligt? =)

You found me, you found me

Sitter just nu här nyduschad i iskallt vatten, usch. Men sånt får man leva med om mamma och pappa är borta och man är ensam hemma. (kan ju inte elda själv:()
Hursomhelst, jag borde nog göra mig lite lunch snart för att sedan bege mig till stan, själv. Tråkigt nog men alla jobbar ju så, har ju inget val direkt ;P

Noliahändelsen

Efter en lååång tids resa trill Umeå var vi äntligen framme. Då vi kom in på området kollade vi runt lite, och Emelie gick och mötte Anton(?) Så jag fick gå med Johan och Ludde istället. Vi fick lite tråkigt efter ett tag och blev ganska hungriga så vi gick och provsmakade på allt som fanns där typ. Man vart ju nästan lite mätt hehe ;P När Emelie kom tillbaks till oss skulle vi köpa mat, så jag och Emelie köpte nå texmex-grejs och gissa vad, vi behövde inte betala ;) Men det var Johan och Ludde tvungna HAHA. Hursomhelst. Då vi skulle fara hem från Nolia och satte oss i bilen hände en liten olycka. Vi skulle svänga upp på E4an och de var en uppförsbacke. Så Ludde fick motorstopp då vi skulle köra. Just när han skulle starta bilen körde en bil in i oss :O Men det var inge allvarligt iaf.

Fast idag måste jag och Johan in på vårdcentralen, men jag antar att de är ingen fara :)

Lite pics från byske

 
   
  

Nolia

Blir att fara till Nolia nu.
Ska dit med Emelie, Johan och Ludde. Vi hörs sen.

RSS 2.0