Don't let me down now.

Såå går man på ännu en penicillinkur, lika kul varje gång.

Annars har jag och Johan varit hundvakter i Byske i helgen, ändå skönt att få bo ensamma en helg. Vi har dock inte hunnit göra så mycket, Johan har mest skruvat i bilen och jag har sett film och lekt med vovvarna. Tidigare i veckan har jag också sökt till högskolan, det blir nog spännande för snart måste vi skaffa lägenhet också aaaah! Blir lite pirrig i kroppen bara jag tänker på att skaffa eget! (I en annan stad också hohoh)


Tillägnat åt dig Emelie ;)


We never talk. We never touch. But somehow we're still loving.

Lite trist att behöva lägga sig så tidigt en lördagskväll. Men jag har lovat att jobba imorgon så då är det bäst att sova ut, om jag somnar någon gång. Ikväll har jag glott på oth, ätit lite chips och myst med kisse.

Har iaf shoppat lite idag hehe. Kom hem med svarta jeans, ett korallfärgat linne, en silverfärgad halsring och en sommarklänning. Vill ha vår och sommar helst nu på en gång så man kan göra allt jag har tänkt göra!

Jaja nu svamlar jag mest, godnatt.

If you ever took a note.

Idag har jag lust att shoppa, det var längesen jag gjorde det och det har kommit in jättefina sommarkläder(dock är det ju inte sommar än, men man kan väl få shoppa ändå?) Är dock väldigt snål men jag vill egentligen inte vara det, förr när jag inte hade pengar slösade jag bort dem på 1sekund, nu när man har jobb och tjänar pengar så blir jag snål av någon anledning x) Nä, stan blir det för min del ändå.

Thats the least you can do.

Kom hem från Hemavan i söndags och sen dess har jag inte gjort mycket eftersom det var storm ute igår så jag tog mig knappt ut. Idag verkar det också vara storm men jag ska nog ut ändå.

Har varit en skön vecka i Hemavan iaf - mycket skoter, lite slalom och dåligt väder(tyvärr). Snart är det vår också, eller den har redan börjat komma känns det som :) Från och med imorgon till söndag jobbar jag vilket är bra men ändå lite jobbigt hehe för jag har inte jobbat på 2 veckor nu så.


Heeelg!

Idag har man jobbat ett kort pass, började 8 slutade 12 så fick både sluta tidigt och sova lite längre :)

Ikväll ska jag ha en liten myskväll för mig själv eftersom Johan valde att stanna i Kåge så jag ska sätta på en ansiktsmask, duscha, se film osv :) Imorgon fortsätter jag packa och på kvällen spelar vi sällskapsspel och allt vad det innebär :)!


RSS 2.0