Simple but not to forget

Har inte sovit mycket i natt pga den här jävla stormen! Jobbade 7-12 idag, kändes mycket bra att tjäna lite extrapengar! Har fått börja vara i Bergsbyn nu ganska mycket, kul!

Ikväll har Johan lovat mig att vi ska fara och träna, och nåde honom om det inte blir av ;) Jag ska förmodligen köpa ett gymkort nu när jag har mycket tid över till att träna, ska bli jäkligt kul :D! Och att jag fick lön idag skadade ju inte heller!


I wish nothing but the best for you

Tjenare! Har nästan nyss vaknat och nu glor jag på Johan i hopp om att han ska vakna snart, lär väl inte hända men..

Hade en rolig kväll igår med vännerna! Först blev det förfest på 2 timmar hos Emelie och Samuel, sen drog vi vidare på mollys men killarna drog till Allstar istället. Blev en jäkla mycket dansande och idag har man lite småont i fötterna men det var ändå kul! Ikväll ska det tydligen bli burträskbingo, tjoho!


Don't let me go tonight

Idag är en dryg dag känner jag. Tänkte dra ut och gå men då började det regna. Tänkte äta lunch men sen orkade jag inte. Såg en film, packade ur väskan, startade en tvätt. Nu då? HITTA PÅ NÅGOT, NÅGON??! Nä just ja, jag är ju den enda av mitt kompisgäng som bor kvar i Ske-hamn.. Och just nu är jag för lat för att ta bussen in till stan. Jaje.


lite random bara (p.s. jag hette inte korvhanna d.s.)


Borta är jävligt bra ändå.

Var ett tag sen jag skrev. Har varit i Uppsala i en vecka nu och kom hem sent igårkväll. Var bara att hoppa i säng direkt eftersom jag skulle jobba klockan 7 imorse.

Var hursomhelst jättekul i Uppsala hos Emma och Mange! Har shoppat en del saker och så har vi varit i Stockholm och köpt en bil (eller Johans föräldrar köpte, vi hämtade). Blev tyvärr ingen grönan eftersom den dagen vi tänkte fara så började det regna när vi kom fram till Stockholm x) Har också lidit av träningsvärk från helvetet men ändå lite skönt, för nu har vi bannemig tänkt börja träna igen!

Uppdaterar kanske senare med bilder.

This is my escape

Idag har jag känt en känsla som jag inte haft sen, öh, vet inte när. TAGGAD på livet! Ja, faktiskt så är jag det. Vill bara starta om, börja träna, se bra filmer, starta ny blogg, vara mer effektiv och inte ligga på latsidan all the time, käka nyttigt osvosvosv! (Får helt enkelt se hur länge detta håller i sig). MEN mest taggad är jag på Uppsala och det närmar sig med stormsteg hihi!


I thought I knew myself, but I was wrong

Känns jävligt trist det här med arbetslöshet, har ju inget att göra på dagarna... Och dessutom måste man till AF jämt och ständigt. Möte idag igen 13.30. Efter mötet drar jag nog in till stan för att köpa någon födelsedagspresent åt älsklingen min.

Som tur är får jag jobba ett pass på lördag och sen åker vi till Uppsala på måndag, som jag har längtat! ♥

Min nya älskling :)


RSS 2.0