This is halloween!

När Anna knackar på dörren ska vi bege oss mot bolidengatan. Där blir det att Emelie sminkar mig. Ikväll laddar vi om och kör igen! Ikväll firar vi Milies och Annas födelsedag med Halloweenfest! yippie :D

Och grattis tjejer :D


Boy, I love you!

Jag och älskling har precis avnjutit en god fruktsallad! muums. Ikväll har vi inte alls gjort mycket, jag har suttit vid datorn med läxa, övningskört i kanske 15 min? och sen tog vi oss en promenad till ICA. Nu ligger vi under filten och ser på tv.

Klarade fas A igår med hela 68(!!) rätt av 70, yiiha! Så nu börjar det gå framåt, har ju halken snart och imorgon ska jag på risk1an, kulkul. Slipper skolan iaf! Nä, nu ska vi fortsätta mysa, hejdå!

En förbannat gammal bild på mig! Så jäävla ful


Aha


Heyheyhey

Sitter på foto A och vi har egentligen ingen lektion som jag fattar det? Jag gör iaf inget vettigt vid datorn, måste ta bilder hemifrån -.-' för att lösa uppgiften.

Helgen har iaf spenderats i Sorsele på sorselegården. Jag, Johan och hans mamma och syster hälsade på Johans pappa där. Har fått gratis träning och det kändes ju bra det iaf! :D Har varit rätt lugnt faktiskt och skönt att komma bort ett tag! Vi besökte även dollarstore i arvidsjaur på vägen hem, och vem träffar jag där om inte min moster Malin? Det var kul iaf :)

Men nu: back to work..


Maybe you need her more than I do

Idag fick vi börja skoldagen 30 min tidigare än vanligt. Vi skulle se på en pjäs som heter "den man älskar agar man". Tyckte faktiskt att den var bra, ögonen öppnades och man förstår att det förekommer kvinnovåld oftare än man är medveten om.

När jag idag åkte hem från skolan så ringde min mobil, det var staans trafikskola. De sa att halken inte skulle bli av den 1/11, så jag fick boka om den till den 9/11, lika bra det, då känner jag ju någon som ska dit iaf! :D

Ikväll händer nog inte mycket i min värld, Grey's klockan 9 och sedan sova kanske? Beror på om jag är trött eller ej. Skulle egentligen behöva städa mitt rum, men det kändes inte så kul.. kanske blir en prommis istället ;)

Snart Halloween igen, vad ska man klä ut sig till?!


Suddenly everything stops

Ännu en helg har gått förbi. I fredags fick jag och Johan sällskap av Anna och Ludde, vi hyrde film på Alba och det blev rec 2 som sög, enligt mig. Jag hade tänkt mig ett annat slut men, ja.. I lördags och söndags hade jag och älskling bara slappkväll/dag. Jättehärligt och mysigt var det.

Igår hade jag körlektion igen, gick bra faktiskt. Fick växla, backa in i parkeringsruta samt framifrån och typ inte så mycket mer, svara på en massa frågor hah! Faserna går det inte så bra med... 64 rätt ska man ha?!?! Jasi, hade iaf tur nu när jag körde ett test jag har hemma (som nästan är liknande frågor som på faserna) så hade jag alla rätt! :} Okej, kanske bara kunde frågorna utantill men... hah!

Nu: äta någon macka eller så :)





okej, jag bjuh' på nå GAMLA mobilbilder.

bild 1. Jag, Emelie och Emma hade just badat i bureå
2. Jag och Emelie skulle busa(vi gillar att vara annorlunda) så vi hittade Morgans(eller Magnus?) mask och så gick vi runt på hennes gård och skulle försöka skrämma småbarn ;)
3. Emelie och Emma på moped på väg hem från Bureå.
4. Min och Lisas brända knäck :(
5. Emelie hade en söt kisseunge!!!!!
6. Jag skulle härma en haha.. person ;P

Snow, already?!

Helvetet också... Har min första körlektion nu på morgonen, och vad får jag höra från Johan? Jo, det snöar i Kåge. Här i hamn har jag inte sett till snön än, men i stan snöar det säkert. FUCK! Har aldrig kört i snöväglag :$

Menmen, ska inte deppa ihop för det. Måste göra mig klar nu innan bussen går, blir att ta min vinterjacka, och inte mina converse. Öh, har typ inga andra skor men okej.. får leta i källarn ;P

Vill inte ha snö redan..


You are my sunshine

Blir ganska mycke uppdatering då jag är själv märker jag hah!

Imorgon har jag min första körlektion på körskolan, nervöööst! Men tror ändå att det ska gå bra för det har gått bra på de senaste gångerna jag har övningskört hemma :)
Ikväll händer ingenting, förutom att jag ska se grey's klockan nio. Imorgon får jag träffa älskling(äntligen!). Fattar inte hur sjukt det är.. direkt vi är ifrån varandra så saknar jag honom. Har varit ifrån honom sen i söndags nu så!


It's not fair and I think you're really mean.

Kul dag. Väntade i stan efter skolan i 1 ½ timma(!!) nästan helt själv, fick lite sällskap av Anna och Karin i slutet så det var ju trevligt! :D Är nådigt less på stan, har inga pengar att göra mig av med heller, eller jag har men måste spara det till andra saker. Anyway, det jag skulle säga var att jag fick vänta i 1½ timma i stan endast för att ha 30 min teori, värt? NEJ. Var sista gången idag dessutom och lärde jag mig något nytt? Nej.

Eftersom jag har så otroligt tråkigt så tänkte jag lägga mig redan nu. (Älskling, saknar dig!!) Blir nog att läsa en bok för jag är som inte så trött hhehe..



My love.

When I see your face, there is not a thing I would change.
Cause you're amazing.
When you smile, the whole world stops and stares for a while.

Cause you're amazing, just the way you are.


Live your dream, life's waiting for you.

Shit hur trött man kan vara! Somnade mellan bergsbyn - slutet av ursviken i bussen (pinsamt nog..) Och har nu sovit i en timme ungefär efter att ha pluggat lite teori.

Ska väl äta middag snart, sen kanske baka något.. annars blir det slöö i soffan hela kvälleeen! :) Kommer väl somna tidigt också för håller på att somna redan nu haha!




uh

jobbig klump i magen..

You should be the person you've always been

Okej, så här ligger det till. Idag när jag kom hem så började jag kika i körkortsboken på lite grejer jag ska träna på.. sen så har jag även bokat min första körlektion! Nervöööst! :O Blir på torsdag nästa vecka.

Sen så har även min bästa vän ANNA JONSSON tagit körkortet idag :D :D!!!! fyfan, grattis så himla mycket :D(igen)

Och till något helt annat... Min kväll har bestått av chokladbollsbakning. Blev inte lyckat från början hahah! Märkte inte förrän jag smakade på smeten(?) att det smakade jävligt salt.. sen när jag kollade vad jag hade haft för smör så var det tydligen extrasaltat hah... som tur var löste jag det med lite extra vaniljsocker ;) blev bra tillslut. Har även skickat in loggbok numero 1. Känns gode bra att ha börjat med projektarbetet nu!

Anna^ (HA nä, skoja bara.. hon vill bara inte vara med på bild så :))

Is someone getting the best of you

Har precis kommit hem och slängt i mig lite middag. Har varit på körskolan för lite teorilektion, gick bra som vanligt.
Sen så har jag inte pluggat alltför mycket till provet jag har imorgon, så är väl bara att sätta igång lite musik och fram med godiset sen är jag ready to go!

Eh, okej.. hade inte mycket att skriva men nu vet ni iaf att jag lever :)

Eller visst, kan säga att jag har färgat håret och varit sjuk i helgen, nu vet ni vad jag har pysslat med.


You just sit there and wish you could change me

Happ, här ligger jag sjuk. Feber, halsont och snuvig. Valde att stanna hemma idag eftersom jag inte är så pigg, och det kan nog ha varit ett bra val, men har säkert missat skitmycket som vanligt när jag är sjuk hah..

Men iaf, igår blev det lite shopping innan jag for till skolan! Ett par svarta jeans och en vit skjorta rikare är jag, tycker dock jeansen är lite för långa, får se vad jag gör åt det.

Ikväll blir det väl antagligen soffläge med lite mumsigheter och nån bra film skulle jag gissa på hehe, dock ensam :( åh, dummadumma sjukdom.. brukar ju aldrig vara sjuk i princip..

åjuste.... RIP.


RSS 2.0