People changing

Var skönt med en promenad på eftermiddagen men jag blir inte klok på mitt solexem, direkt jag kommer ut i solen börjar det klia och bli rött. Nu syns inget. Blev en slushrunda med Anna ikväll också sen satte vi oss på några gungor på Örjansskolan och pratade gamla minnen, KUL!

Imorgon är jag ledig så då ska jag och Emelie passa på att fara på stadsfesten på dagen. Blir nog kul det eftersom det är min enda chans att fara dit, jobbar ju tyvärr hela helgen..


Shut your mouth and close the door

Har avverkat ännu en dag på jobbet. 07-12. Tycker det är jobbigt att jobba när det är så varmt och man måste ha så mycket kläder. Usch.

Nu funderar jag på att dra ut på en promenad bara för att jag inte har någonting alls att göra.. Bäst att fylla mobilen med bra låtar dååå. Hejdååå.


No matter what happens in the future, I will always stand up for you.

Äntliiiiiigen helg!!!! Har jobbat mina två första kvällspass denna vecka men det var inte så farligt ändå. Idag jobbade jag 7-11 så det var rätt skönt, dock oskönt att jag hade mjukisbyxor, tjocktröja, jacka, stor tung väska när det var typ 20+ och sol när jag slutade. Nu är jag hemma och väntar på att Johan ska sluta jobba. Funderar på att träna lite eftersom det var så längesen jag gjorde det. IMORGON är det midsommar och då blir det lite fest!


My feelings are growing bigger for you

Usch vilket tråkigt väder det är ute!! Fast det var värre i morse när jag jobbade, var tvungen att cykla omkring till olika brukare och så spöregnade det..

Jag jobbade min första riktiga dag igår och det gick bra, jobbade som sagt även idag och det gick också vägen. Ikväll ska jag vara med Anna och jag måste även plugga lite delegering.


This time it is

Första dagen på Älvsbacka/Bergsbyn hemtjänst idag. Gick bra men det var en låååång dag för jag började 7 och slutade 17. Samma visa imorgon. Var mycket nytt jag lärde mig och har mycket kvar att lära mig. Mest adresser och att hitta... Men nog tror jag detta ska funka i sommar.

Efter arbetet åkte vi till Kåge. Blev en cykeltur till ICA efter middagen och Johan körde med inlines. Nu är jag då helt slut och vill bara vila så godnatt!

Fail

Självklart att jag ska bli sjuk nu när jag börjat jobba. Självklart. Har feber, kan knappt svälja för min hals är så svullen. Höll på att somna hela dagen när jag var på kurser, jättekul. Nä, bara att bita ihop och jobba ändå..

Igår kväll var jag, Johan, Emma och Mange på bio. Det blev nya X-menfilmen och den var skitbraaaa tyckte jag! Blev en tidig kväll igår och det blir nog detsamma ikväll.


I will always remember the time

Igår var en jäääkla varm dag måste jag säga. Kunde knappt sova för det var så varmt. När vi vaknade i Hjoggböle gick vi ut - där det var ännu varmare för termometern stod på 30 grader och det var i princip vindstilla. Efter lunch begav vi oss ut på sjön för att fiska och mitt solexem mådde inte så bra, inte ryggen och axlarna heller för den delen för nu har jag världens fulaste bränna på ryggen... Efter att ha fiskat i några minuter då vi precis tänkte ge upp(jag hade fått en liten abborre och johan med) så nappade det på min krok igen - en jäkla stor och fet aborre som jag knappt fick upp själv hah.

Sen blev det även årets första dopp igår för vi höll på dö av värmeslag och det var ändå rätt varmt i vattnet när man väl hade doppat sig. Så det blev en stunds badande som jag dock ångrar lite idag föööör nu är jag förkyld. Och imorgon börjar jobbet. Nu ska jag leta mig någon frukost och sen får vi se vad dagen bjuder på.

Studenten - 10/6 2011

En oförglömlig dag. Känslan när man sprang ut ur kyrkan efter rektorns babbel. Den obeskrivliga känslan på flaket med dans till "party rock anthem". FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA! Aldrig mer anderstorpsskolan. Har längtat till detta ögonblick sen första dagen i ettan och nu är den dagen över. Nu ska jag ägna mig åt saker jag vill göra och slippa skolstressen som alltid fanns där - åtminstone för ett tag.

Bjussar på lite bilder från dagen:


Kram med syster
 
Liten jag.

Kusiner

Farmor och jag!

Jag och bror!


Balen - tis 7/6 2011



Dock oredigerade bilder.


Ingen vet ifall det verkligen hänt

SHIT vad varmt det är ute(överallt för den delen..)! Har legat ute i solen och stekt ett tag, även bakat en tårta och borde börja på den andra kakan jag ska baka till studenten.

Var ju balen igår som sagt. Fick klänningen igår mitt på dagen och som tuuuur var så passade den(kunde knappt andas dock) Vid 4-tiden fotades vi i Bonnstan av Josefin och Johans mamma. Sedan begav vi oss mot Scandic i caben. MINST 30 minuters väntan. Vad tyckte jag om balen då? Typ det som var roligt var att gå på röda mattan. Trodde att dricka skulle ingå i maten, men nejnej. Och en förrätt fick man inte ens! Ja och som grädden på moset fick man minimala portioner men jag blev mätt ändå (av efterrätten för den var så mastig). När man hade ätit klart blev det egentligen som en vanlig stationkväll förutom att typ ingen dansade och alla hängde vid baren. Live-bandet var samma som var på Olles förra veckan också. Haha ja jag tycker inte balen var värt 600 spänn när man inte ens behövde visa biljetten?? Kunde lika gärna plankat in.. Menmen, jag ångrar ändå inte att jag gick på balen, var kul vissa stunder ändå men det roligaste var att få vara fin och ha fixat till sig. For hem rätt tidigt för jag hade så förbannat ont i fötterna, kunde knappt gå i slutet hah..


Fler bilder visar jag när jag har sett dom ;)


We are young.

I onsdags klädde vi ut oss till militärer på skolan och på kvällen där det vankades klassfest återigen. Besökte Olles själv på kvällen där jag hittade Emelie! Olles levererade som faan för första gången så det var kul! Igår var det klassfest igen och vi var på Emelies innergård och myste med filtar osv. Johan kom även dit - full som fan - och sedan for vi + emelie och anna till mollys. Min första gång på mollys och det var också kul! For dock hem rätt tidigt när Johan inte mådde så bra

NU ska jag och ällskling äta grillat för tredje dagen i rad och senare myser vi i soffan med chips och dipp!


RSS 2.0