Mer jul ge mig, mer jul, jag vill ha.

Nu är julen över. Har varit en underbar jul(nästan) och har fått massvis med finfina julklappar! Tacktack till alla :D
Mådde dock förjävligt på julafton efter vi hade öppnat julklapparna hos mig, och är väl inte riktigt frisk ännu. Spydde i natt, så har väl säkert åkt på vinterkräksjukan...

Gårkvällen var ändå kul hemma hos oss där hela familjen spelade spel, hade jätteroligt faktiskt, fick oss många skratt till rappakalja extrem ;) Var en sväng till stan idag (kunde inte hejda mig trots att jag är sjuk) och hitade smink för 200, ett skärp, en tunn kofta samt en mysig tunika/tröja på endast 40 min! Inte illa pinkat det inte.


You are perfect.

Börjar få lite smått panik här känner jag. Ikväll måste jag plugga en hel del, ska vara klar med idrottsuppgifterna hade jag tänkt, eller är redan klar med en. Men jag måste fan plugga varje dag nu till körkortet känner jag, inte alls länge kvar innnan det kanske är mitt? åhååhåhå känner paniken smyga sig fram...

Igår var rätt kul med älskling. Lagade mat åt Jossan och hennes kompisar. Sen skulle vi skjutsa Johans föräldrar till Kriti och på vägen hem körde johan in i en snödriva och under var ett räcke xD Men vi klarade oss. Sen när vi hade ätit på Dallas så råkade Johan köra in i en killes bil(det pinsamma var att Johan först frågade om killen ville ha hjälp att starta motorn, men det ville han inte för motorn var helt av) haha.. Och idag så gick inte bildörren att stänga så jag fick hålla i den hela vägen till stan från Kåge ;)

Och imorgon kommer Emma & Mange till Skellefteå :D!


I am glad that I met you my love.

Tycker ändå att jag har jobbat på bra ikväll med naturkunskapen så nu ska jag belöna mig själv med två nya avsnitt av How I met your mother samt rispuffar och mjölk<3


I can see that look in your eyes

Vaknade precis upp ur en powernap då jag egentligen skulle läsa ur NkB-boken men somnade givetvis efter två sidor. Hah, det roligaste var dock då jag vaknade en timma senare och upptäcker att klockan är 17.10 (jag trodde att klockan var 07.10 av någon anledning?) Fick typ panik och trodde att jag hade försovit mig och trodde det var fredag? Hoppade upp ur sängen snabbt som fan och sprang ner till toan. Då kom jag faktiskt på att klockan var 17.10 och kom på att det fortfarande var torsdag. Hahaha har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv tidigare tror jag, trodde jag skulle missa hela Nk-provet också haaah ;) Nä, nu blir det att fortsätta plugga på mitt sista prov för denna termin!


You make me feel like woow

Kan äntligen pusta ut. Har skrivit alla frågor till NkB-provet vi har på fredag. Har även övningskört en sväng och det gick väl sådär, parkering gick iaf bra! Ska nog sätta mig och intervjua pappa om han har tid sen ska jag plugga körkortsteori och sen sängen. Kul kväll?

Skulle inte tacka nej till sommaren nu i denna kyla alltså..


Johan klagar på min Sverige

Var väl inte så aktiv på bloggen förra veckan, men i fredags var jag, Johan, Ludde, Samme och Emelie till station. Var inte så jättekul där jämfört med tidigare gånger och jag är redan less på att vara där om jag ska vara ärlig. Blev i alla fall nattmat på Frasses! I lördags blev det julbak och inte alls bakis för första gången på länge ;) På kvällen hjälpte vi Lisa och Tobbe att bära in saker till deras lägenhet och sedan vankades det familjemys!

Idag har jag varit på Lucia x2, en gång på skolan och en gång i Kåge där Johans lillasyster var med i Luciatåget. Var mycket fint! Nu i veckan känner jag mig mest stressad för att det är massa arbeten kvar i skolan och stressen över att jag snart tar körkortet! måste börja plugga järnet nu känner jag!!

(Eftersom jag sitter vid Johans dator får ni nöja er utan bilder)

For the first time in my life.

Det var ingen bra dag idag. Körlektionen gick bra men inte repetitionsfasen. Skulle åka buss hem, men den fick något fel ute på skelleftehamnsleden så det tog 1 h att åka buss hem, jättekul.. höll på att frysa ihjäl faktiskt. Ikväll tror jag att jag ska baka lussekatter, har varit sjukt sugen på det i typ en månad! Sen blir det greys och sova.


Your love is my all

Tror helt ärligt att jag inte kommer vara så flitig med NkB-plugget ikväll. Tänkte baka något, typ lussebullar, knäck, rocky road eller något istället ;). Vet inte vad det är med mig, men jag orkar verkligen inte med något plugg längre. Sista veckorna kommer vara en pain, för det är säkert tuusen saker vi ska ha gjort som jag bara skjuter upp hela tiden. Vars är orken?


I can't take you home now.

Fullspäckad helg. Fest i fredags på uppfinnarvägen, iskall promenad på typ 1h till stan för att äta på frasses. En tvärsväng förbi Calles där det var rätt fullt. Sen blev det hem och sova.
Lördag vaknade jag upp med världens träningsvärk sen idrotten i fredags. Menmen, blev hämtade i hamn för att bege oss mot Kåge där vi skulle göra oss i ordning. Halv fem for vi till Byske där vi blev bjudna på julbord, jäkligt gott var det! Tryckte i mig liite för mycket men sen blev det hem till Barbro och Gunnar och där vart vi tills klockan var kring 11. När vi äntligen var hemma i Kåge igen satte jag och älskling igång sista Sawfilmen. Alltså jag fattar inte, SKA DET KOMMA EN UPPFÖLJARE ELLER VAR SLUTET JÄVLIGT DÅLIGT?!?!?! fattade nada och filmen söög iaf. Fast skulle vilja se den i 3D ändå =)
Idag har vi degat och nu är jag hemma igen. Sitter och doppar pepparkakor i mjölk, mmmums. :)

Johans pepparkaka ;)


En pepparkaksbagare

Dagen har inte varit så värst jobbig men nu mot kvällen blev den jobbig... Har pluggat lite Nk, och det var inte lite heller? Hah, våran lärare sa att det skulle vara ett litet prov, men vet inte riktigt om jag håller med henne ;).

Annars har jag hunnit bakat pepparkakor i veckan, mums. Köpt en tröja från Gina som jag har letat efteeer och äntligen hittat!! Har även haft körlektion i veckan vilket gick ovanligt bra, och klarat F-fasen. Fan vad duktig jag känner mig :) Juste, har sett en dissektion av fårtestikel och fårpenis också, fyfaan. Hm.. nä tror det inte var något mer så nu avrundar jag här för att fortsätta plugga -.-'


RSS 2.0