Feelings


Feeling so empty on the inside
Want to tell you, but I can't.
Feeling lost in this whole big world
What the hell should I do?

Falling like a shooting star

2 dagar i skolan har gått, och det började kanske inte så bra. Missade en lektion första dagen hehe, men det gjorde ingenting som tur var!

Idag har vi haft kort dag och imorgon är jag ledig! Känns gode bra, men måste nog in till stan tidigt ändå, för att hålla älskling lite sällskap.

mitt schema, förutom stödlektionerna på torsdagar och tisdagar ;) Jäävligt najs schema om jag själv får säga det!


Today my new life starts.

Tjenare, idag är det måndag och idag börjar ett nytt liv. (förhoppningsvis klarar jag det ett tag). Ni får gärna peppa mig att INTE äta godis, sötsaker osvosv på veckodagar. För då funkar nog inte detta.

Ungefär så här ser dagens planer ut:
Äta frukost, sitta vid datorn ett tag, ut och gå till ICA för att köpa lite frukt, ut på en joggingtur eller ev. en powerwalk, dusch, frukt, och mys med killen när han slutat jobba :). Perfekt avslut på mitt sommarlov som inte har varit världens bästa..

Såg mitt schema idag förresten, trodde att det skulle vara ett jävligt tungt schema, men FAAAN vilket bra schema det var! Slutar aldrig senare än halv 3, typ sovmorgon 2 gånger i veckan, typ jättefå lektioner/ dag!! Kanske ändå klarar av trean, dock såg inte vårterminen lika kul ut, men det tar jag med en nypa salt så funkar det också!




brist på bilder..




With arms wide open under the sunlight

Hellooo!
Imorse var en sådan morgon som jag skulle kunna döda vemsomhelst för lite sömn. Johan höll nämligen på att snooza i hundra år innan han skulle iväg på jobbet, och inte kunde jag somna om då inte... Så jag har ett litet minne av att jag fick ett litet utbrott på honom tillslut!

Idag har jag och mamma hämtat ut mina kläder som jag har beställt från H&M, äntligen fick jag min skjorta! ;)
Och idag blir det att vara med Anna! Underbara fredag.


Tell me something sweet to get me by.

Vad ska man göra idag då? Suger att man inte har några pengar annars hade jag nog dragit in till stan och shoppat men... vad gör man? Ligger i sängen och ser film hela dagarna. Skärpning, Hanna, skärpning.

Funderar på att vara duktig och typ dra ut på en långpromenad någonstans, eller kanske städa mitt rum? Kändes mer lockande att gå ut och gå, men då behöver jag iof ny musik i lurarna.. bläh, jobbigt.

Igår var jag ute och övningskörde sent på kvällen, gick inte bra alls xD Men, första gången jag är och kör i stan och fickparkera osv, hoppas det går lite bättre ikväll iaf!


Don't say goodbye cause I don't want to hear those words tonight

Har världens paaanik. Skolan börjar om på tisdag nästa vecka. Och vet ni vad?? Jag har inte gjort ett skit i sommar känns det som, har inte ens varit på stranden någonting i år?? Riktigt dålig stil av mig, jag vet, men i helgen eller till veckan om vädret tillåter så fan ska jag iväg på stranden och njuta av de sista dagarna av lovet, för det här känns som om det kommer bli ett helvetesår, men hoppas på det motsatta ändå..



Ja, i helgen blev det att vara i Hjoggböle, vi fiskade faktiskt kräftor hela fredagkväll och lördag också. Kokade några av dem på lördagen, och visste ni att man kokar dem levande? Lite hemskt, men jävligt gott blev det!
Och idag har jag bara legat framför How I met your mother, sett klart alla avsnitt OCH det suger, för nu har jag inget att se om dagarna hah.. ojoj borde verkligen skaffa mig ett liv xD

bjuder på en bild från skolavslutningskvällen ;)


Att älskas utav någon annan

Har varit lite upptagen i helgen för i fredags hade jag och Johan sen myskväl efter att ha varit i Hjoggböle och hållt på med hans nya bil..
I lördags vankades det bröllop i Löparliden för Maja och Josefin! Jättevackert bröllop var det, och på kvällen blev det bordssittning och lite fest! Älskar bröllop :)


And someone is yelling FIRE

Johan har börjat jobba nu(igår) så jag har väl rätt tråkigt på dagarna, så vill ni hitta på något är det bara att ringa!

Hursomhelst, var till vårdcentralen för att lämna in ett urinprov idag... fick veta att jag hade rejält med bakterier i mig så jag ska börja äta medicin och dricka mycket vatten. Innan jag far och hämtar ut medicinen så ska jag nog vara med Anniiiss ett tag, blir nog kul! Vi hade förövrigt jättekul i måndags(?) där vi gjorde en egen film(spelade inte in en film, utan det var med bilder och text osv). Blir nog kanske samma spår idag, we'll see!


Lördag 31/7

Vaknade väldigt, väldigt sent! Var trött hela dagen typ, men beslöt mig ändå för att fara på PDOL igen, höhö. Lazee, Kent, the Sounds spelade ju så! Träffade på mycket mer folk man känner så det var kuuuul! :D Blev inte alls mycket fotandes denna dag, fotade lite på Lazee, men har inte lagt över bilderna på datorn än, och orkar inte göra det nu heller..
Kort summering av kvällen: åt remmar, Johan&Ludde klottrade Henry överallt på klotterplanken, gickgickgick tills fötterna värkte, vilandes på hotellet i sköna fotöljer, parkeringslappslurande, busbusbus, stank PISS i garaget när stolen deer skulle spela så kunde knappt andas där! osvosvosv

(BILDER KOMMER SEEEN!!)


Okej, måste bara påpeka att Piteåborna verkar gilla uppblåsbara dockor på sina fester, var på två¨olika ställen som dom hängde ut dessa dockor och lekte lite med dom...

Fredag 30/7 2010

I fredags började det med en sväng till Kåge och stan. På kvällen bar det av till PDOL, som förövrigt var riktigt kul! Första året jag var där, på kvällstid iaf, och absolut inte sista! Kan gott säga att det är mycket värdare att spara sina pengar till PDOL än till stadsfesten!

Iaf, åkte dit med Johan och Ludde, alla tre hade presspass dessutom så vi kom in gratis! :D Vi kom dit kring 7-8 tror jag? Gick runt och såg på lite olika band, bland annat Lars Winnerbäck(som inte riktigt är min musikstil men..) och en bit av Sonic Syndicate! Kvällen avslutades rätt sent, kom hem kring halv fyra tror jag? Men en kul kväll var det! :)


RSS 2.0