If you only knew

Helgen har vart sådär. Igår och idag har vi bara legat hemma, spelat GTA och suttit vid datorn. Inget speciellt alls.. Imorgon är det skyltsöndag så en tripp till stan blir det säkert och kvällen slutar hos mig med städning och julpynt förmodligen. TRÅKIGT, vill hitta på något kul snart!!!!!!

hejhej


I wonder if you see me with the same eyes as I see you with..

until tonight.

Idag har vi bevittnat då min Nkb-lärare skurit sönder, grävt i och blåst upp ett par lungor. Även ett hjärta. Stackars lilla lamm :( Nästa vecka ska vi även få se när hon skär sönder fårtestiklar och fårpenis tror jag det var..?

Igår bakades det hemma hos mig, dammsugare och nougatrutor blev det. Gottgott. Ikväll händer inget för mig, ska göra bort någon läxa och sen bara se film typ?

(det känns som att det var något jag skulle skriva, men har helt glömt det nu)


Your love is a song

Bokstavligen ÄLSKAR att hitta ny musik(och hitta tillbaks till gammal). Lovelovelove. Tänkte bara skriva lite om vad som händer resten av veckan:

Onsdag: Fortsätta leta ny musik, se Greys och sova.
Torsdag: 1 lektion, kanske staans och plugga F-fasen.
Fredag: Bio med älskling! Harry Potter såklart!!!
Lördag: Eventuellt filmmaraton hos Emelie och Samuel.
Söndag: slappdag och kanske julbaka till projektarbetet.





It feels like I',m falling. Falling apart.

Sitter och kollar priser på olika gym i ske-å för jag vill bli mer aktiv och nyttig, ändå sitter jag och trycker skumtomtar och cola? Äh, har gjort bort ett nationellt prov nyligen så då är det okej att få i sig lite socker. Börjar tänka efter nu hur provet gick och jag kan meddela att det kanske inte gick så jättebra ändå? gah, vill bara se resultatet nu så jag kan lämna svenskan efter mig! 

Ikväll blir det nog ingenting att göra, Johan ska iaf hämta ut våra biobiljetter sen ska jag väl se greys och sova typ. Säkert spela mario heheh :D

Nä, ska fortsätta trycka godis nu. HEJS!

Haha...


Why is this happening to me?

Är väl inte direkt på bästa humöret idag. Allt känns bara allmänt jobbigt... what have I done to deserve this?

I söndags blev den en låång promenad med Anna och även Lisa, den blev så lång så att jag fick ett sms av mor min där det stod "Gick du till Schweiz eller?" haha, det var kul. Annars har jag inte gjort mycket fram tillls nu förutom att spela Mario, heheheee!!
Imorgon har jag nationellt prov i typ 5 timmar i Aulan och längtar inte mycket till det direkt.


If you never learn.

Fredagskvällen var till en början väldigt rolig. Tanken var att vi skulle gå ut på Olles men... jag mådde inte riktigt bra där vid 11 och jag började spy och hela kalaset. Någon gång ska ju vara den första. Så hela lördagen hade jag ont i magen och var allmänt bakis. FYFAN!

Idag har jag ätit lite smörgåstårta, skrivit på historian och ska nu gå och gratta pappa på farsdag! Ikväll vet jag inte vad som händer, antingen ut och gå eller så blir det tvn.


Tonight is the night when I will fall for you

Blev inte direkt mycket plugg ikväll/idag. Har hunnit baka cupcakes(blev inte så lyckat dock... eller goda men fula) ja, sen har jag väl läst lite från svenska nationellapappret. Gått en liten promenad med Anna där vi vid ett tillfälle blev jagade och anfallna av två små lösa lurviga hundar. Eller dom sprang mot oss och morrade, och jag blev rädd och kastade en snöboll mot dom xD hahah... inte meningen men, tur att de inte blev träffade. VEM FAN LÅTER SINA HUNDAR GÅ LÖSA?!!? alltså ägaren syntes inte till någonstans. De såg typ ut som valpar fast lite större, men kanske 4 månader gamla?  okej.. ska lugna ner mig om hundarna nu tror jag hah..

Ska sova nu, för orkar inte plugga något nu heller sååå, vi ser hur det går på provet imorgon då. Eller är det ens imorgon?? jaja, lär väl märka annars. Okej godnatt svammelHanna....

typ sånna hundar var det iaf.


I'm going to stay here, but for how long?

Orkar inte med vädret just nu... Hade ju tänkt ut och röra på mig idag, men näe då, då ska det vara snöstorm och elände. Får sitta framför datorn hela dagen idag då och pluggaaa. (Även om jag inte kommer att plugga så flitigt..)

Taggar helgen iaf, fest på fredag och kanske utgång. Var längesen det iaf. Hejdå.


The finish line


Sitter och käkar denna choklad, marabou cookies cream, medan jag lyssnar på musik, myser med katten och pluggar. Mysig tisdagskväll!

When we learn how to fly
We forget how to walk
When we learn how to sing
We don't wanna hear each other talk

Here we are at the finish line

Every single step

Tyckte verkligen att det var kul att stiga upp klockan sex idag hah.. Nä, inte direkt.
Halken gick jättebra och det var faktiskt kul! Jag som gruvade mig lite inför det. Som tur var så var det bara jag, Lisa och en till tjej från vår körskola så det gick bra att köra dit och hem också ;)

Nu är jag så trött i kroppen att jag ska ta en lugn kväll. Måste dock plugga rätt mycket, men det ska väl gå det med.

:)

You are everywhere

Så var lovet över igen. Eller nästan, imorgon och på onsdag är vi lediga, men idag hade vi skola. Efter skolan beslöt jag mig för att sitta på körskolan och göra C-fasen. Och vet ni vad? Jag klarade den ;) Så snart ska jag väl boka in uppkörningen och teoriprovet.

Imorgon har jag halken, är faktiskt ganska nervös! Men mest för att övningsköra dit med andra i bilen... Hoppas det går bra iaf :)

Nu ska jag ta mig något att äta sen sova typ.



I know who you are

Jaadu.. jag vet inte om det är så värst kul att plugga på lovet, men har jag inte gjort klart alla uppgifter i tid får jag väl skylla mig själv. Just nu har jag gjort klart fotouppgiften och ska nu övergå till historian. Kom på att den typ ska vara helt klar nästa vecka om jag inte minns fel??? Jag har ju även ett stort NKb-prov snart också.. :S

Sen blir det körtkortsplugg och baka till projektarbetet :)


Piiics


What I have been doing.

Här kommer lite saker vad jag har gjort än så länge på lovet

Fredag: Skola, slutade före lunch och begav mig sedan hem. Fest på kvällen hos Emelie och Samme och det var riktigt kul! Fast det blev en hyffsat tidig kväll ändå.

Lördag: Bakis var jag men inte Johan. Såg film hela dagen tills dess att jag skulle bege mig till Bolidengatan för att få lite smink på mig. (Emelie stod för sminket). Kring 7 fick vi skjuts till Sävenäs där Emelie Hansson och Anna Hogby hade sin födelsedagsparty i form av halloweenfest. Jättekul!! Höll på att dö när vi körde vissa lekar ;). Och spöktunneln var jävligt läskig när man väl var där inne, men efteråt kändes det inte så läskigt ändå.

Söndag:
Inte det minsta bakis? haha, så det kändes jävligt bra! Jag och Johan såg väl mer film den dagen och sedan for vi till Kåge och bakade bröd bland annat.

Måndag: Jag, Johan, Jossan och Ludde for till Haparanda halv åtta på morgonen. Vi var framme kring 10 om jag inte minns helt fel. Vi käkade frukost för en tia på IKEA. Vi gick runt i huset och plockade på oss diverse saker (jag köpte bara söta muffinsformar). Sen så köpte jag ett par vinterskor på Skopunkten för 349 kr. Vi for över på alko där johan shoppade loss ;) Sen så for vi även ner till Luleå och kollade runt, men jag hittade inget.. sen hem igen och det blev en tidig kväll!

Tisdag: Blev inte mycket gjort på dagen men på kvällen var jag med Emelie och Anna och vi hade filmkväll! Mycket mysigt, men jag tror att det bara blev 2 filmer? Haha ja, men vi pratade en hel del och åt onyttigheter också. En mysig kväll helt enkelt :)

RSS 2.0