..

Okej, tack. då vet jag..

Promises you have to keep.

Äntligen var man läxfri. Hade matteprov idag och det gick väl hyfsat, fick tillbaks samhällsprovet, de gick bättre än förväntat.
Har inte haft tid eller orken till att blogga på ett tag nu.

Ikväll blir det bara att sitta inne framför datorn och tvn, det är ju faktiskt idol ikväll. Nä, men jag hade tänkt gå ut på en promenad, men jag fryser på tok för mycket för att ens vilja gå ut längre, fast å andra sidan skulle det vara skönt med lite frisk luft... Äh, vi får se hur jag gör!

Annars taggar man helgen, förhoppningsvis händer det något kul, kanske fest? :) Får se.


Jag...

Är sådär laaagomt avundsjuk på mina föräldrar just nu! de åkte nämligen till Grekland igår... Jag vill också diit :O!!

Ikväll blir det att försöka skriva klart hela litteraturanalysen, och den ska vara inlämnad senast 23.55. + att jag måste lära mig 40 nya glosor på engelska till imorgon, hur ska jag hinna?! Allt är så jäävla stressigt känns det som, man får ju alla prov och läxor på samma vecka, kan de inte sprida ut det lite mer?

Nog klagat, men det finns inte mycket mer att säga. Tänkte väl se idol ikväll också, prata med älsklingen och så. Men nu: läxa.

I'm so insecure

Helgen har varit helt okej.
Blev ingen fest i fredags, är inte helt frisk ännu, så jag kände att det är bättre om jag blir frisk någon gång.
Hursomhelst blev det att vara hos Johan istället, vi såg på Wallander - Cellisten, och det var väl okej. Vi la oss rätt tidigt och myste :)

På lördagen steg vi upp tidigt, vi gjorde oss klara för att åka till Luleå. Jag, Johan och Jossan.
Haha, vi skulle på godishuset, men dom hade lagt ner skiten ;O Vi blev ganska arga då... Men vi fick iaf se Luleås stad, och så. På kvällen åkte vi till Jörn där min moder befann sig. Så Jag, Johan och Tim såg film medan vi väntade på att mamma skulle hem. Vi såg på Baksmällan, och den var bra! Vi såg även en bit av baby mama xD Sedan hämtade vi mamma, som var i Österjörn, och då blev vi kvar där ett tag... Vi kom iaf inte hem förrän halv 3 på natten..

Söndag, varit med Johan ett tag, sedan då han for har jag bara pluggat samhälls, eller inte bara. Jag var även med Emelie och Anna ett tag :)


It feels so good sometimes

Sitter här och har just varit duktig, för att vara mig alltså.

Har alldeles nyss skrivit klart engelskan, som ska vara inne på fredag, har gjort klart spanskan, och sitter och pluggar på samhällsen, en vecka innan provet! Jag som alltid brukar spara allt till sista dagen, typ. Känns rätt nice att ha det mesta färdigt, men det kommer mer, jag har även psykologiläxa och måste läsa ut en bok för  att sedan skriva en litteraturanalys tills nästa vecka.... -.- Känns inte okej.

annars då? händer inte mycket, börjar bli frisk(yey) och Johan har skaffat körkort!! Sedan ska vi kanske till Luleå i helgen, bara för att :)

Sicksicksick

Jobbig dag idag, har fortfarande feber och ont i halsen. Mår lite illa också, svininfluensan kanske? :O
Hursomhelst, jag vet inte om jag ska till skolan imorgon, mår ju inte så jättebra just nu, men vi lär väl se i morgon.

Tobbe kom hem idag, de har ju varit i Uppsala och i Stockholm, men iaf så fick jag ett mentosrör av honom :)
NU ska jag lägga mig framför tvn och se film, blir najs.

Living life is not easy all the time.

Igår var det födelsedagsfirande för hela slanten. Johans moster och hennes man kom över och Johan fick sina presenter. Vi spelade buzz ett tag, käkade tårta, såg "Kändisdjungeln" m.m.

Då vi vaknade i morse kände jag att jag hade hur ont som helst i kroppen, speciellt nacken, jag frös och hade jätteont i halsen. Jag misstänkte att jag hade feber också.
Så när Johan skulle ut och övningsköra så skjutsade han hem mig. Då jag var hemma kollade jag om jag hade feber, och jaa!! Fan :( Känner mig verkligen inte kry nu, har ont överallt och blä.
Så imorgon stannar jag hemma . slut.


Happy birthday!

Idag har älsklingen blivit 18 år! Grattis till dig, du är bäst<3

Happy birthday!

Idag har älsklingen blivit 18 år! Grattis till dig, du är bäst<3

I wanna give you what you need

Då sitter jag här igen då. Har väääärldens jävla ryggvärk, haft det hela dagen, haft det hela veckan?
Ska göra mina ryggövningar om ett tag, sedan blir det kanske eventuellt en cykeltur, och sedan läsa ur min bok. Efter det väntas idol, hihi. Som jag längtat ;)

Dagen idag har bestått av ett antal tråkiga lektioner, men slutade dock tidigt. Vi fick veta att vi snart har två prov, great -.- Och nu när jag tänker efter måste jag hinna med att göra matte ikväll också, men jag ooooorkar inte!!

Imorgon då, då har vi klassfoto, och ärligt så vill jag inte vara med! Men man måste väl.. ;P
Och pojkvännen fyller 18 imorgon, så jag ska hem till honom och fira hans födelsedag! :)<3


before nothing can be done

Blev en kort dag för mig. Mådde inte helt bra, hade ont i huvudet, kände mig hängig, trött och slut i hela kroppen.. Jag antar att jag börjar bli sjuk, som de flesta i klassen redan är, suck.

Känner mig lite piggare nu, så jag ska nog lägga mig i sängen och läsa boken vi har till svenskan, och boken jag läser är ändå rätt intressant. Snälla pappa, nej heter den.
Annars ikväll ska jag se på idol som börjar 20.00 tror jag det var ;) Ska bli kul.

Förövrigt så har jag inhandlat en present åt älsklingen som fyller hela 18 år om två dagar! :)

I wanna scream and shout.

Då sitter man här igen då.
Gårkvällen vet jag inte om jag orkar nämna, hände ju inget så..

Men idag däremot vaknade jag tidigt som fan, men världens huvudvärk.. så jag steg upp där vid halv nio, sedan vid halv tio for vi och handlade, jag Emma och mamma. Just ja, Emma har ju kommit hem nu(igår) men ska hem redan imorgon.
Ikväll blir det myskväll med Johan med film, chips, dipp osv :) Kan nog inte bli bättre än så :)

Drivning on the road.

Ja, och då har även jag, Hanna Bohman lycktas överleva min första körlektion. Läskigt, men sant. Fick väl ett antal motorstopp och dylikt, men det gick väl hyffsat iaf!

Annars då? Har inte mycket att berätta, händer som så lite just nu och då orkar jag inte blogga om saken. Så ni får ursäkta om bloggen är lite torr nu ett tag framöver..


Eller juste, mammi fyller år idag, grattis igen :) Och syrran kommer hem i helgen, wiho ;D

RSS 2.0