So good, say when.

Har inte hänt speciellt mycket sedan sist jag skrev, förutom att jag var på genrepet till lövångersrevyn igår! Haha, det var faktiskt mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Mja, men annars har jag och Johan mest legat hemma och degat, gått på stan ett tag( fyndat på mellandagsrean lite, en kofta, leggings). Idag vet jag inte vad som händer... Blir nog att vara själv ett tag, ganska skönt ändå :) Fast jag hoppas på att tobbe har laddat hem *host, köpt* rockband, så vi kan spela!!! (vi köpte instrumenten idag).



I'm close behind

Gårkvällen blev mycket mer spårad än vad jag trodde att den skulle bli, vi hann spela lite spel, men tillslut fick vi avbryta för att vissa inte kunde hålla måttet.

Jaja, idag har jag, johan, emma och mange iaf varit och gymmat! De gick bra och så, men jag lär nog vakna upp med världens träningsvärk imorgon, hope not..
Ikväll blir bara att ta det lugnt, se lite film och så. Vad gör ni?=)


All I want for Christmas is you!

Har precis kommit hem från min faster Laila. Hon och Krister har bjudot på mat i deras nya lägenhet på Älvsbacka, och gud vilken snygg lägenhet de har!
Proppmätt blev jag också. Nu väntar jag på att Johan och Emma och Mange och alla ska komma hem, för det blir nog spelkväll ikväll! Skitkul, blir bland annat absolut överrens!!

Idag har jag och Johan iaf varit på mellandagsrean ett tag, och jag hittade lite nytt, en foundation, mascara, kofta, leggings osv. Mycket bra! Ska nog fara in till stan ett tag på måndag också och bränna lite pengar he-he.

Merry x-mas

Igår var det, som alla vet, julafton. Dagen började med julklappsöppning mellan mig och johan hemma hos mig. Fick jättefina saker av honom - tack babe!
Sedan gjorde vi oss iordning för att vi skulle få besök där vid 12-tiden. Det blev julbord och sedan julklappsöppning(och lite rubikskubs lösanden av johan och mange...). Fick en massa bra julklappar, men orkar som inte skriva upp allting här.
Sen så begav jag och johan oss hem till hans föräldrar i kåge, där vi åt julbord IGEN, öppnade julklappar igen, och hade jätteroligt!

En mysig julafton blev det för min del!

And I feel happy

Har haft en väldigt bra helg. Fredagen spenderades såklart med Johan, men vi gjorde väl inte direkt något speciellt. I lördags däremot vaknade vi tiiidigt, och begav oss mot Luleå. Johan skulle på biltema, och jag hade inget bättre för mig så jag följde med honom. Vi kom väl hem vid halv fem tiden, och då fick jag stressduscha och byta kläder innan vi skulle in till stan och äta middag med emelie, samuel, anna, hanna, och jonas. Tänkte äta på pompei först, men det var stängt! Så vi gick till lilla Kina och åt istället!

Då vi hade ätit åkte vi hem till mig för att spela lite spel. blev bland annat pictionary, med andra ord, buzz. Vart faktiskt en riktigt rolig kväll! :)


Nu blir det nog att se film med baby!

lovlovlov :D

Just nu sitter jag vid bärbara datorn, lyssnar på spotify, nyvaknad och har gääänska ont i magen. Vilken tur att jag har jullov då :)
Hah, fast jag vaknade egentligen inte nu, jag sov hos johan i natt, och han har ju skola så jag vaknade 7 ändå, men tog bussen hem så då jag kom hem gick jag och la mig direkt och somnade. Johan ringde nu iaf och väckte mig, han ville komma över och äta lunch med mig, så ja, varför inte hah :)

Men nu blire lunch, bye! =)


I could dream more then.

Jävligt skönt med sovmorgon vill jag lova. Börjar om sisådär 40 min och sitter fortfarande hemma :) tur man får skjuts av älsklingen, om han kommer sig upp någon gång... (han är jävligt svår att få upp på morgonen, men bara när vi är hos mig av någon konstig anledning :S...)

Iaf så har vi typ inga riktiga lektioner idag, eller typ lösa korsord och ett prov då. Slutar tidigt iaf, så det är ju bra. Nu måste jag väcka älsklingen för 1000e gången...

desperate and broken

Okej, nu var det ett  tag sen jag skrev, men jag är inte någon av de största bloggarna heller hehe.
Iaf, borde plugga nu egentligen, men, jag råkade sätta mig vid datorn, och då kan man inte dra sig därifrån.. Jaja, varför ska jag plugga då? Jo, har matteprov imorgon! Har haft 3 prov den här veckan, 3 prov på sista veckan?!? HUR KUL??

Haha, menmen. Jag kom på en sak nu, det är typ att jag får lov imorgon! Eller, på torsdag har vi textkommunikation, men jag tror inte den blir av, sen har vi spanska fast vi ska bara kolla på dundercupen, så de skiter jag i. Sen på fredag verkar det som om vi bara har julavslutning, och ja, är det värt att stiga upp för det, när dom inte ens kollar närvaro? Jag vet inte hah...(HAPPY:D:D om det är så alltså.) 


Baby before it's too late

Och nu var det kväll igen. Sitter här och är lite sur för att nästan all snö är borta, då blir det bara hakligt och slaskigt ute, usch! Det är snart jul och jag vill ha snö tills dess.

Menmen, har suttit med psykologin ett bra tag nu, och jag inser att det är OMÖJLIGT att få ihop minst 2 sidor, för jag har typ skrivit allt som går typ... Kanske beror på vilken reklamfilm man väljer också, menmen.
Har även varit flitig att strykt ett par kläder som jag äger, haha brist på annat att göra!

Blir iaf att fara till skolan imorgon, jag är ju nästan feberfri nu vilket känns skönt, dumma spruta! Hoppas inte omgång nummer två blir lika illa hah. Aja, nu måste jag fortsätta plugga. -.-

Blev som sugen på att klippa och färga håret... och inte raklugg igen!



Sometimes it ends upp bad

Då jag vaknade i morse insåg jag att jag fortfarande hade ont över hela kroppen, men steg upp ändå för att se om jag hade någon feber, och ja tametusan så hade jag det. Så jag sjukanmälde mig och gick och la mig igen, sen så vaknade jag inte förrän tolv, skönt!
Idag borde jag faktiskt börja skriva på min psykologiuppsats och sedan ska jag nog läsa inför PGs och Monikas prov.


I look after you

Imorse då jag vaknade hade jag så sjuukt ont i armen.. gick väl inge vidare att sova heller, pga att det är min favoritsida som ajg brukar sova på...
Men iaf, jag mådde inte direkt så bra när jag vaknade, och så hade jag även feber. Men jag beslöt mig för att fara till skolan i hopp om att det skulle bli bättre, men nja så var inte fallet, blev bara sämre. Jag for iaf hem vid lunchen, pjuh!
Haha, påtal om när jag skulle hem med bussen från a-torp, det stod en gammal tant där och frågade mig vad klockan var osv. Sen börja hon säga att jag skulle passa bättre i kort hår, vilket jag inte tycker stämmer hah! Aja, hon var lite konstig hon.
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har så sjuuuuuuukt ont i varenda muskel jag har, blir nog att ta ett bad och typ plugga på svenskan eller nått?


There's something in the air.

Kom hem för ett litet tag sen från skolan. Engelskan var inställd och jag och Malin fick visa upp våran dans inför David lite tidigare, och det var väl tur, annars hade jag fortfarande varit i skolan!
Imorse vid typ, ja, kanske 9 fick jag och resten av min klass ta svininfluensavaccinet. Har upptäckt att man blir ännu mer nervös när man sitter flera och väntar och börjar prata om vaccinet, än när man går dit själv och får det snabbt gjort.
Iaf, när jag satte mig ner i stolen och jag såg sprutan vart jag livrädd, trots att jag visste att det inte skulle ta ett dugg ont, så jag vände mig mot väggen och blundade.  Men det gick bra, mådde prima efter sprutan! Dock har jag börjat känna av det nu.. mår illa, och är lite yr, men det är väl kanske så det ska va.


Förbannad, arg, ledsen, sviken vad vet jag..,

Äntligen är det helg igen, har varit efterlängtat kan jag lova. Veckan har bara varit allmänt dryg.. orkar som int.

Dagen idag då har varit lite upp och ner för mig, men orka inte nämna why. Dagen var dock rätt kort, vilket gillas. I slutet av dagen tränade jag och Malin på våran uppvärmning inför lektionen på måndag, haha! Man blir ju rätt slut hah!
Annars så ska jag vara med Emelie och Anna ikväll, vet inte vad vi ska göra än, men bra blir det nog vilket som :)!


beautiful memories

Och istället för att skriva på svenskan sitter jag och kollar igenom bilder samt redigerar vissa, men måste bara visa lite, haha!

    
                                                                haha, vad trodde vi???
 
deadly serious                    okej..där då......


vänta nu... jag kan inte visa mer bilder, HAHA omfg, har inte haft så här kul på länge. Nä, men jag visar inte fler bilder pga att jag vill inte vara så taskig mot dem som är med på korten, men ni ska veta att jag har roligt åt det iaf :)

build me up, please

Känner mig rätt duktig. Har nästan köpt klart alla julklappar och det är bara den 2a december?!!?!

Iaf, dagen idag har varit otroooligt seg, även fast den var kort. Gick med emelie på stan ett tag efter skolan, köpte någon till julklapp och sådär.
Ikväll blir det iaf att skriva klart svenskan (förhoppningsvis) och skriva klart textkommunikationen. Sedan kan vi ju inte glömma det viktigaste, Grey's är ju ikväll! :D

Har glömt berätta, i måndags var jag och Johan på bio, vi såg på den sista av Stieg Larssontrilogin, nämligen Luftslottet som sprängdes! Enligt mig var det den absolut bästa av dem. Skiter i om att alla säger att den var seg från början, det tyckte då inte jag!

RSS 2.0