Sometimes we make mistakes

Ursäkta för dålig uppdatering, men helgen har varit både bra och dålig! ;)

Fredagen var det fest för fulla muggar, blev till och med lite för mycket för en del (Johan)... Så vi kom oss inte ens till trästocks som vi egentligen skulle till. Vi hade fest hos Emelie först och sedan när vi var påväg till trästocks kring 10 så fick Johan i sig lite för mycket sprit på vägen så han spydde som en tok utanför landskyrkan haha.. Så jag och Johan fick tyvärr dra hem då.
Igår så låg vi mest hemma och tyckte synd om oss själva, tills vi tog oss i kragen på kvällen för att göra ett nytt försök med trästocks. Vi träffade en massa där och var ändå rätt trevligt :) Då vi for hem började vi se på paranormal activity, läskigt..

Ikväll vankas födelsedagsfirande + skräckfilmskväll! Mycket najs :D
(bilder från helgen kommer upp seeen)

My biggest fear

Okej, dags att erkänna för bloggen att jag har en rädsla, och det är: Nattfjärilar. Äckliga små varelser som är stora, gråa, håriga, sprattlar som tokar och skrämmer vettet ur mig.

Så ikväll efter en rolig konversation på msn med min kära vän Anna skulle jag äntligen lägga mig och sova...trodde jag ända tills jag kommer in i mitt rum. Ser att en nattfjäril flyga omkring i mitt rum. Eftersom jag är ensam hemma var jag såklart tvungen att själv ta tag i problemet... Tog därför en toarulle och försökte fånga den, när jag väl lyckats så börjar den sprattla och flaxa, uuusch! Såklart börjar jag skrika samtidigt som jag kastar iväg rullen med fjärilen i.. inte särskilt smart, för då var jag tvungen att fånga den igen.. Ja, tuffade till mig lite och tog tag i den, sprang fortare än fan till dörren och kastade ut hela rullen. Kom på att jag är förkyld, så skulle liksom behöva rullen under kvällen, och dessutom var jag kissnödig så var ändå tvungen att gå ut och möta fjärilen. Öppnade dörren och vips, satt den där på golvet, facet mot mig.. Jag vart rädd och tänkte springa förbi, men självklart börjar den flyga och sprattla. Jag skrek mer, men som tur var så blev den intresserad av den tända lampan i taket. Så kunde lugn och ro gå tillbaks till mitt rum sedan, dock är jag inte trött längre, bara uppjagad och mitt hjärta slår så snabbt! Att man kan vara så rädd för något så litet????


It feels like the end is so very near now.

Blä vad jag hatar att vara sjuk, nu har man även fått urinvägsinfektion för typ 4e-5e gången? Inte kul kan jag lova...

Orkar nog inte göra någonting ikväll, blir att dricka ur min cola och se How I met Your mother-avsnitt och någon film. Älsklingen är inte hemma idag heller, så blir att sova ensam inatt igen, lite jobbigt eftersom jag är så van vid att sova med han. Däremot är det skönt att få sträcka ut sig i dubbelsängen ;) Sen måste jag även lämna in min mobil skulle jag tro... ljudet är helt cp och virbationfunktionen fungerar ej vilket är sjuuukt störande för att jag inte märker om jag får sms eller om någon ringer... Så om det tar tid innan jag svarar så vet ni varför!


typ så känner jag mig nu.,


I believe

Det är väl typiskt att man ska bli förkyld mitt i sommaren? Halsen gör ondare än någonsin samtidigt som jag har en igentäppt näsa. Hoppas det blir bättre innan nästa helg, för då händer det grejer! (Johan, Anna, det är ni som har smittat mig!)

Har varit i Johans stuga i ett par dagar, och självklart glömmer man badkläder hemma när det är så varmt så att man nästan inte kan vistas utomhus. Vi for och hämtade dom iaf, för att åtminstone kunna bada badtunna på kvällen, men varken jag eller Johan orkade bada när vattnet inte var varmt nog innan midnatt..


Your tears don't fall

Blev ändå inte så många filmer på vårat maraton igår, 3 stycken hann vi se iaf, trots värmen! Vi var tvungen att avbryta i mitten av Edge of darkness för att kunna sätta oss ute och svalka oss ett tag!

Idag hade jag hoppats på fint väder så man kan göra någonting, men det har spöregnat och nu är det mest mulet. Vet faktiskt inte vad planerna är för idag, träffa Johan tror jag det blir i alla fall.

Every direction leads me away

Började dagen med att se att mamma hade lämnat en lapp åt mig, där det stod att de hade farit till Byske. Såg även att det var 27 grader i skuggan redan då?? Kunde dock inte fara och bada eftersom pojkvännen min har blivit sjuk, så han låg i sängen rätt länge.

Ikväll blir det iaf filmmaraton med tjejarna mina! Lite roligt med tanke på vädret, borde man inte vara ute då? Aja, passade bäst denna dag iaf. Måste hurryhurry nu för ska ha ätit innan 5 och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska äta... BYE!


The world is not a better place for us

Det är otroligt irriterande hur myggorna är blodgalna denna sommar. Hann vara i Hjoggböle(i Johans stuga) i ca 10 minuter igårkväll och hann redan få över 20 myggbett... kliar som en toooook på benen och armarna!

Gårkvällen var kul, var med Johan, Anna och Ludde. For en sväng till stadsfesten för att kolla läget osv, men var mest bara småglin där. Idag tänker jag bara ta det lugnt med älsklingen, ska nog gå förbi ICA och se om de har kvar några jordgubbar så ska jag göra en smaskig efterrätt. Blir nog en fin och trevlig fredag ändå (bortsett från vädret..) :) HA DET BRA!

hoho en mycket liten jag, gick i 7:an kanske?


All goes by

Måste bara få klaga på min granne lite... FOLK är inte vakna klockan 8-9 på morgonen när det är sommarlov, så ge fan i att typ skrapa spaden mot asfalten(eller vad det nu är han gör..) så tidigt på morgonen, man kan faktiskt vänta till efter lunch.

Ja, idag blir det förmodligen en sväng till stadsfesten, om min bror kommer hem snart vill säga så vi kan ta bilen. Ikväll blir det bus med vänner och i helgen inget speciellt skulle jag tro.

Hade som inget att säga egentligen så avrundar med lite bilder jag tog för någon dag sedan.




Klantigheten - Hanna strikes again.

Eftersom jag är rätt klantig så var det inte så konstigt att jag ramlade ner för våran trapp med 16 trappsteg, dock ramlade jag endast ner för 2-3 trappsteg. Slog mig rätt illa, så idag har jag ett fett blåmärke på högra rumphalvan, ser seriöst ut som om jag har blivit misshandlad hah! Men iaf, har ganska ont i armbågen idag också och det tar jävligt ont att sitta ner eller att ligga ner.

Idag är det härligt väder, påtal om ingenting, så jag ska nog ut och njuta i solen med min vän Anna som nyss har kommit hem från London! :D

Sometimes I don't understand...

Why do I even bother?

RSS 2.0