You better win this.

Studentveckan(eller veckan före) har börjat. I fredags vankades klassfest hos Alex som slutade med att alla drog på station medan jag och Anna gick hem till henne och snackade till halv 3. I måndags var det ninjadags på skolan och idag klädde vi ut oss till fetton och käkade pizza i centralhallen. Imorgon blir lite mer roligheter och klassfest återigen på kvällen. TAGGAD.

Har nyss tryckt lite kanelbullar som älsklingen har bakat♥ Han har även färgat mitt hår, min lilla "allt-i-allo-kille!" :$


Trying my best

I veckan har jag bland annat varit till piteå en sväng, fått vg i både svenska c och matte c, varit på möte och fått mitt sommarschema - kommer inte ha något liv i sommar alltså eftersom jag jobbar 6 helger av 9 möjliga.. vad hände med att jag bara fick jobba helg var tredje vecka? Men jag ska inte klaga, får ju gott med cash då!

Ikväll blir det förhoppningsvis klassfest!!! Tror de kommer bli bra, hoppas jag :)


If you only knew

It means a lot hearing those three little words every now and then..

Feeling so empty in this big wide world

Helgen var sådär för mig. Kände mig bara opepp på allt..

Idag blev en kortisdag. Blev att fara på stan efter skolan och leta lite diverse saker till balen. Köpte väskan jag funderat ett tag på och då var den till och med på rea så det var inte illa! Köpte även örhängen och hårklämmor till frisyren. Nu ska jag äta min marabou strawberry cheesecake samt se något avsnitt av himym!

Kiss me

YES! skolan är nästan över för min del(har väldigt få inlämningar kvar, typ 2). Idag mellan 08.40 och 11.15 satt jag i H45 för att skriva nationellt prov i matte c. Det gick SKIT meeen jag bryr mig inte särskilt mycket för nu är det över :D Studenten är inte långt borta nu alltså!!!


In the end your true friends will be by your side

När jag kom hem från skolansatte jag mig framför datorn och lyssnade på någon som förklarar matte C, öh, somnade efter 5 min(på riktigt) hörde inte att mamma och pappa ropade på mig ens, hah.. När jag vaknade trodde jag att jag hade försovit mig(trodde det var fredag, nationella provet i matte) och skulle missa provet, så fick panik innan jag såg att klockan var 17.00(och förstod att de fortfarande var onsdag)! Och en sak jag undrar över är varför man alltid får så jäävla ont i magen när man har tagit en powernap? Bara jag som får de eller????

Min kväll har och kommer fortsätta bestå av matteplugg. hejdå.


Det ekar över hela staden

Helgen har varit bra typ, halverst. Fredagen umgicks jag mest med familjen + moster och kusiner, grillade till middagen och gud vad gott det var!

I lördags började det med att jag och Johan for till Jörn för att lämna Wille och Henrik sen fick jag min balklänning av mormor som äntligen är klar! På kvällen for jag till Emelie och var med henne och Rebecka, vi hade en liten förfest och spelade spel samt såg lite av eurovision. Senare skulle vi dra till mollys men de stängde just när jag kom in(Emelie och Rebecka kom inte in) så jag fick ju gå ut igen.... Gick till Olles men där sög det då som vanligt. Blev frassemat innan jag for hem. IGÅR tog jag de väldigt lugnt, käkade godis och såg film osv.


Do you feel my heartbeat?

Balklänningen är äntligen klar! hur frisyren ska se ut är nu också fixad, känns underbart just nu!

Ikväll blir det tjejkväll och vi ska se eurovision och senare vidare till mollys! Kommer bli great tror jag!


Feeling lost

Åhh, talet imorgon kommer gå åt helvetet. Varför måste man göra det??? Hoppas på att många skolkar ;)

Idag hände något intressant på Anderstorpsskolan för första gången under mina tre år där. Brandlarmet gick och alla elever var sega ut som vanligt(med tanke på att alla har tappat respekten för brandlarmet när det är sjuttioelva gånger om året, falsk alltså). När vi kommer ut så var det faktiskt på riktigt, först kom en ambulans, sen en brandbild, polisbil och även tv4! Hoppades på att fara hem, men näedå... Hade iaf brunnit på två ställen.

Nä, nu tillbaks till talet -.-(vill ba dö)


That is what they say. SHUT IT.

Idag har det varit en härlig dag, med det menar jag en inte så ansträngande dag i skolan! Efter skolan sprang jag tvärt in till H&M, hittade ett linne som föll mig i smaken, lite somrigt sådär. Kvällen har gått åt att träna lite på talet, markerat i texten vad jag ska säga osv. Längtar så fruktansvärt tills torsdag är över, då kan jag slappna av för då har jag nästan inget jobbigt kvar(förutom matte C nationella)! wiehiwiehooo


Just say nothing

Idag har jag endast haft en lektion som innehöll prov. Har även varit på mentorstiden och nu har vi börjat planera studenten! Känns bra :)

Fick tillbaks min balklänning nyss, och det är fortfarande lite för stor, tyvärr. Så den måste till mormor igen. NU ska jag skriva klart det förbaskade talet och hoppas på att det blir hyffsat okej! Hejdå.


Hahahahaaa

Only time can tell

Var på stan igår men hittade ingenting. Idag var jag på stan igen och fick med mig tre saker. En ljusbeige jacka, ett grått vanligt linne och även ett/en? bandeau. Skulle egentligen behöva nya byxor men hittar inget :(...

Ikväll blir det att fortsätta på talet tror jag och seeen så blir de mys med Johan!


I wonder how we can survive

Efter skolan hämtade mamma upp mig i stan och vi for och handlade. Efter middagen har jag börjat skriva på mitt tal, herregud så svårt men har kommit en bit på vägen, jag hoppas jag inte har skrivit fel nu för då blir jag arg. Har insett idag att det inte är länge kvar innan studenten. Känns förjävla skönt men samtidigt så overkligt! Jag längtar.

Pluttigt


The hardest part is admitting that there is something wrong with you

Har spenderat dagen med att ja, bara sitta framför dator och tv. Har även sålt min moppe nu, till Jossan, så den är ju inte så långt bort ändå ;)(Johans lillasyster) Har då fått lite pengar nu som jag tror jag ska spara till något vettigt!

Ikväll har jag svettats och fryst om vartannat, så jag testade om jag hade feber - ja, det hade jag. Dock inte så högt men.. Dessutom har jag antingen blivit bakis nu eller så är det något annat, mår illa som tusan och är yr. Bättre blir det inte av att jag suktar efter vatten men har inget vatten i kylen förutom kolsyrat vilket är bland det äckligaste som finns. Åhh. Nä, ska sova nu och hoppas det blir bättre till imorgon. Godnatt.


Valborgs

Valborgsmässoafton var igår. Vi började kvällen med att grilla som gick mindre bra än väntat hahah, men slutresultatet blev i alla fall lyckat, vilket var det viktigaste. Kvällen fortsatte sedan inomhus och delar av kvällen är fortfarande lite suddiga för min del, men bilderna i kameran lyckades återberätta lite av kvällen hah. Men i slutändan av kvällen gick vi till majbrasan vid landskyrkan, dock var det bara glöden kvar när vi kom dit. Träffade lite folk, sedan gick vi tillbaks mot byggmax igen. Kvällen slutade med ett skrovmål från max, satt rätt fint i magen.

Idag har jag ont i kroppen, undrar vad fan jag gjorde egentligen? Typ skrapsår på fingrarna, ont i läppen, fötterna? haha, här har ni några bilder från kvällen:


RSS 2.0