Find happiness in everything.

Hej på er!

Helgen har varit härlig! Fredagen började med att jag och Johan gjorde middag. Sedan mötte vi upp Emelie, Samme, Ludde och Anna på uppfinnarvägen för att sedan bege oss till Erikslidbacken! Där gjorde vi upp en brasa och åkte madrass och grillade korv och marshmallows! mums! Var en jätterolig kväll faktiskt!

På lördagen åkte jag och Johan till Frostkåge och körde lite skoter och vi lyckades få skotern över oss där ett tag också haha men det var kul. På kvällen for jag till Anna för att se melodifestivalen men jag tyckte inte att det var så jättemånga bra med. Senare kom Johan och Ludde förbi och då bestämde vi oss för att spela med andra ord, vi körde några omgångar och jag och Anna vann varje gång ;) Johan fick flera utbrott på oss då hahahahha...

Idag har jag skrivit på projektrapporten och den kan gärna få dö för jag orkar inte skriva klart innan sportlovet, usch.. (för man vill heller inte sitta i hemavan och skriva på rapporten?)


En sån där rolig lista.

1. En bild på dig själv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
















2. Någon i din släkt

Syster & bror!


3. En bild på din vardag

skolan tar just nu upp min vardag...

4. En bild på en tid du saknar

Örjanstjejerna!

5. En bild på någon du umgås mycket med

Johan såklart.
6. En bild på någon i din familj


pappaa!
7. En gammal bild på dig själv

i 7an?
8. En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Emma Åman!
9. En bild du aldrig visat förut

smickrande bild..
10. Någon du kan berätta allt för

Annis!
11. En bild på dig och en klasskompis

Olivia!
12. En bild som påminner dig om gamla tider

Vet inte varför, men moppe, sommar, emelie varje dag typ.
13. Någon du aldrig kommer släppa taget om

Emelie Andersson!!!!!!!
14. Någon du tycker är snygg

Min snygga pojkvän såklart!
15. Någon som alltid ställer upp för dig

Bästa Emelie och Anna!
16. En bild från i somras

typ enda bilden från i somras HAHA :O
17. En bild som gör dig glad

Mest för sommaren, och gosekatten med!
18. En person som alltid gör dig glad

Särskilt när hon skrattar!♥
19. Några som du alltid har roligt med

Ojoj, finns så otroligt många♥
20. En bild du alltid skrattar åt

Dolly Parton ;)!

Run with me tonight

Har inte varit den bästa bloggaren under ett tag direkt, men jag har inte direkt haft orken till att blogga. Senaste veckan har väl inte varit särskild intressant i mitt liv, vardagen består mest av skolarbeten. Projektarbetet får mig att stressa mer än någonsin, och det värsta är att vi måste bli klara i veckan typ...

Helgen har varit rätt lugn och mysig. Fredagen började med att jag och Johan gjorde en trerättersmiddag åt mig, han och hans familj, mums! Senare på kvällen åkte vi till Emelie och Samuel där de hade fest och vi skulle då vara fyllechaffisar åt dem. Var väl hemma kring 2 snåret. På lördagen blev det att fara till Frostkåge och hjälpa till lite på dagen och på kvällen skjutsade jag och Anna Johan in till a-torp där han skulle på klassfest. Så jag var med Anna resten av kvällen och hade kul! Blev att hämta han också och var väl hemma kring halv två- två snåret då med. Idag vaknade jag halv ett utan att ens vaknat till någonting innan på morgonen, det var skönt! Blev pizza till lunch och efter det har jag mest suttit vid datorn och pluggat matte, vilket jag snart ska fortsätta med.

Ha en bra söndagskväll!


Hope I'll see you soon

Att musik man lyssnade på förut kan få en att längta tillbaks i tiden, det vet jag. Lyssnade precis på några låtar jag lyssnade på då vi var i hemavan förra året och på våren och nu kan jag inte låta bli att längta tills sportlovet! Hemavan blir vår destination detta år igen och det ska bli minst lika mysigt som förra året!

Jag längtar sjukt mycket tills snön börjar smälta och att asfalten sakta kommer fram. Jag längtar tills man kan ha converse på fötterna, cykla, gå på bar asfalt. Vika upp byxbenen då solen skiner varmt. Använda skinnjacka. Ha mysiga grillkvällar vid vattnet. Usch vad jag längtar!


You will never know how much you mean to me.

Firade Emelie lite smått igår vilket var kul! Blev dock liiite för hög volym när vi spelade musik-leken ;) När vi sedan skulle hem for vi av en slump till Frasses (för johan skulle ha något) och med min tur så hittade jag 180 spänn!! HAHA

Idag har jag mördar-träningsvärk... Hade igår fortfarande lite träningsvärk sen i onsdags och tisdags och så hade vi core på idrotten igår, så idag är mina höfter, ben och min mage döda. Ikväll blir det en myskväll med min älskling :)

Grattiiiis Emelie!!♥


I'm going to love you endlessly

Vilken härlig dag det har varit! Slutade redan efter lunch så drog till stan ett tag och där köpte jag en tröja och en ring.

Ikväll har jag tränat på vår motionscykel, och det var jobbigt men ändå skönt att komma igång med träningen igen! Efter det blev det ett par sit-ups på olika sätt. Gjorde nyss en svingod macka med räksallad på och nu ska jag lägga mig i sängen och se några avsnitt av Big Bang!

Dålig kvalla, men min present från Emelie! :')



RSS 2.0