Some day soon the dark will subside

Har inte skrivit på ett tag nu, men har ingen ork eller tid till det heller. Även fast det är sommarlov känns det som att jag aldrig får någon tid till att vila och andas ut..

Midsommar var bra, det firades till en början i Emelies stuga med grillat, drinkar, spel, bad, snack osv.. Sedan styrde jag och Johan kosan mot Byske för att sova där. Vi vaknade upp nästa dag tidigt och inväntade min systeryster Emma och hennes pojkvän Mange som är hemma från Uppsala!!! :D Den kvällen innehöll också grillning, snack, spel, drinkar och även minigolf! Jag förlorade dock.. Hade jättetrevligt iaf med både familj och kusiner!!


Some say words is never enough

Igår börkade dagen med att vakna tidigt - fara på degermyran och slänga av det vi hade på släpen. Vi for vidare hem till Johans moster för att lämna släpen och ta en fika. Vi stannade där ett tag för att sedan dra vidare mot campingen där vi pratade med mina föräldrar och min moster osv. Blev att skynda sig tillbaks till Kåge för att handla och grilla i det pissiga vädret, men det gick! Vi var nog rätt stressade mer eller mindre hela dagen...

På kvällen blev vi sugna på fest så vi åkte till Emelie och Samme där det var lite folk, vi stannade dock inte där så värst länge.. Halv 1 blev vi hämtade hos dom av Ludde, och vi kom inte oss hem förrän halv 4!! Vi körde nämligen runtrunt i skelleftehamn och hem till mig ett tag, sen for vi tillbaks till stan för att köra på drive-in på max hah... hade jävligt kul faktiskt!

sängen..


Fredag 18/6

Jag och Johan bestämde oss i fredags att vi skulle hämta våran nya dubbelsäng. Blev en 180x200, jäävligt skön om jag själv får säga det! Vi har ju dock levt med en 90-säng i snart 2 år, så det var faktiskt på tiden att vi skaffade en ny!

Vi höll på från tidiga morgonen till sena kvällen med att montera ihop den + fixa om i mitt rum, blev jävligt nöjd!


I wanna wake up where you are

En underbar helg har jag haft.

Fredagkväll spenderades till en början med klassen hemma hos Alex. Vi åt mat, snackade, drack och körde lite lekar.. Var faktiskt skitkul, måste definitivt göras om! Jag och Emeliep drog vidare mot stan, träffa lite folk och sedan var det att bege sig hemåt.
Hela lördagen spenderades med min finafina älskling! Han bjöd mig på bio, kommissarie späck, den var bra men blev lite för mycket av det goda.




Snabbt inlägg.

Har inte skrivit på ett tag... har övningskört som har gått både bra och dåligt. Varit ledig i princip hela veckan, varit i stan osv..

Idag har vi skolavslutning, KÄNNS GODE BRA! Ikväll vankas det klassfest, men frågan är ju, vad händer efter det??

åhjuste, glömde nämna att jag har klippt mig! Koooort.


Oh God, I needed you...

Måste säga att det är otroligt skönt att ha allt skolarbete bortgjort. Idag har jag: nästan fått ett utbrott på den jävla sega skrivaren på Pg's lektion, städat mitt skåp, fikat på stigs, varit till Johan en sväng och sedan farit hem. Ledig resten av veckan, eller vad man nu kallar det. OTROLIGT SKÖÖÖÖNT! Har klippning på onsdag också, hur ska jag klippa mig då?!! Inte raklugg för det blir bara ett helvete..



Choklad är min passion...

Ja alltså.. Jag har alltid varit "duktig" att sätta mig i choklad, men det här tar fan priset! Brukar som alltid på choklad på baksidan av låren när jag har ätit choklad xD

Haha nu åt jag precis en magnumglass, och märkte inte att jag hade spillt glass förrän katten kom upp i knät på mig och käkade upp det....ser ut som bajs


Be my escape

Var som sagt i Byske igår, trevligt ändå att umgås med föräldrarna ;)! Godmat blev det men tyvärr pissigt väder...

Var med Johan idag, vi gick en vända på stan och fikade på Ainas. Ludde kom också förbi sen åkte vi till Kåge för att äta middag osv. Nu är jag hemma och vet inte vad jag ska göra... blev taggad på att fara ut och springa, men kom på att mina träningskläder och skor är i skåpet på skolan =suger.. blir väl att sätta sig vid tvn tills det är dags att sova.


You are my reason

Går igenom en liten jobbig period just nu... Har bara varit utan Johan i två dygn, men saknar honom tokmycket! Undrar hur resten av veckan ska gå... :(

Igår hade vi chill skoldag, fick veta betyget i psykologi, vart så jävla glad! :D Ja, annars så hände väl inte så mycket, åt lunch x2 en på skolan och en på tatung.
Efter middagen kom Anna hit och vi köpte lite godsaker och såg finalen av talang. Sen så såg vi på Law abiding citizen. Båda var jävligt trötta där i slutet hah, tror till och med att vi somnade ett tag där xD.. hade en mycket trevlig kväll iaf, välbehövligt!

Idag ska jag nog dra till mina föräldrar i byske, känner att jag inte orkar vara hemma själv i natt igen.




You are still a part of me, and you always will be!

Har hänt lite ditt och datt i helgen, vill helst inte prata om det så jag har försökt att återhämta mig iaf, är lite svårt men det börjar bli bättre.

Kom till skolan idag, och vad möttes man inte av?? JO, ninjas... sprang runt skolan då för att inte bli blöt, men alla dörrar till skolan var låsta på baksidan.... såg att ninjorna kom igen så då såg jag att dörren till bilden var öppen så jag sprang dit, och jag vart inte träffad! HAha, sen när jag kom in i skolan var det ninjas där med, så gick till klassrummet där vi sedan låste in oss.. HALLÅÅÅ, men jag trodde det skulle hända nästa vecka faktiskt..
Tur alla treor blev hemskickade...

Typ alla kurser är avslutade, utom några få, men det gör inget för nu äre bara slaaaaappp kvar i skolan! ;D


RSS 2.0