Gårkvällen i bilder!

   


Blev en helt lyckad kväll, tror jag fick i mig för mycket och det märktes i morse och igårkväll. Men fan vad kul vi hade! :D

I found out that you are in my head, all the time.

Sitter med matten nu, inte okej.. Måste fråga någon som kan det här om andragradsekvationer för just nu fattar jag noll. Ibland går det med pq-formeln, ibland inte. OCH NÄR SKA MAN VETA VARS MAN ANVÄNDER VAD DÅ?!

Ja, tror jag tar en paus snart, för annars lär min hjärna explodera. Ikväll händer inget för jag har inge liv, nä men glömde mina träningskläder hos johan, så kan inte träna.. orkar inte ta tag i allt plugg så ja, blir väl se tv eller en bra film.
Det har blivit så att jag är sur typ hela tiden, speciellt när jag kommer hem från skolan, vet ej varför så ja... orkar inte med mig själv.

Längtar till fredag iaf, STATION och 18-årsfest!!! :D

If I could fall into the skies

Igår fyllde brodern min 20 hela år! grattis igen! Pluggade en del igår, började med ergonomiuppgiften, men vet som inte hur jag ska skriva den heller..

Idag tänkte jag att de skulle bli en jobbig dag, både för att vi skulle ha utegympa i detta iskalla väder och för att de var leverbiff till lunch. Men vet ni vad? Slutade redan klockan elva! Hur ofta blir tre lektioner på samma dag inställda? Gun-Marie och Monika var iaf sjuka, så jag slapp idrotten och allt! Kunde lika gärna ha varit hemma idag, hade inte mke att göra på PGs lektion...

Ikväll blir det plugg iaf, även fast jag inte orkar, men jag måste för vi har prov imorgon.


Yeah, we're going down

Gårdagen på skolan var helt okej, blev äntligen klar med filmen, hoppas jag. På kvällen lagade jag och Johan tacos, såg 2012 och bara myste med varandra, en helt underbar fredag alltså.
Idag har jag plockat undan lite från mitt skrivbord, funderar på att ta över allt från min stationära dator till den bärbara, men orkar som inte. Måste plugga Nk också, vilket suger, kommer aldrig lära mig.


Ikväll ska jag iallafall vara med underbara vänner, vet inte vad som händer, men bra blir det vilket som. :)


Living and loving is not the same.

Alltså, vad fan hände? Tänkte plugga till NkA-provet, men istället satt jag vid facebook, läste massa bloggar(som jag inte ens brukar läsa...) och ja, allt förutom att plugga. Tror den där facebook-gruppen stämmer "Jag hade ett liv- men då sa någon jävel åt mig att skaffa facebook" Haha, måste gå med i den... fast nä, har kommit fram till att jag har gått med i alldeles för många, typ minst två varje dag..

Aja, ligger i sängen med laptopen just nu. Ska försöka somna tidigt idag, får väl se hur de går nu när jag är ensam. Saknar Johanvärme.


 


All over you today

Lite bättre är det i foten nu iaf!
Veckan har varit seg, jävligt seg. Har bott hos Johan sen i lördags, är dock hemma idag för att plugga och lite annat. Känner att jag inte är på glatt humör idag, nejnej. Imorgon blir det att intervjua lite pers på A-torp sen fortsätta se filmen som jag började må illa av. Kul! Annars så längtar jag som en tok till nästa helg, kommer fan bli GREAT!!!!!!!!!!!!!!


PS. VILL NÅGON ÅKA PULKA OCH TYP GRILLA I HELGEN!???


Finaste, finaste människan jag vet.

Helgen har varit helt okej, fredagen som egentligen skulle spenderas framför tvn med chips och mys i hamn, men som slutade i Jörn hos min moster. Lördagen for vi till Umeå för att lämna Johans föräldrar på flygplatsen, AVUNDSJUK! Vill också utomlands...
Kvällen avslutades med finaste framför melodifestivalen och film.

Idag är ju som alla vet, alla hjärtansdag. Kanske inte började bäst för mig, har rivit upp min fot och kan knappt gå på den, får se hur de går imorgon på skolan då... Ikväll blir det mysmiddag - myspojke - myskväll! (Funderade tidigare på att dra med lite folk till någon backe och åka pulka, men de sket sig när jag rev upp foten..)


Babe, you are all that I want!


Leave me out with the waste, this is not what I do

Har precis färgat håret på mig själv, vart helt okej! Samma färg som tidigare, röd/mörkbrun, kan ju passa på att säga att jag aldrig mer ska bli ljushårig, eller mellanbrunhårig. Mörkbrunt ska de va. Men lär väl stå där om 3 månader utan pengar, orkar inte färga håret och så bli jag ljushårigare under sommaren hah.

Annars har jag bakat en kladdkaka/toscakaka och jag vet, inte vara onyttig, men har tänkt börja med det när jag ska börja träna seriöst. Så, nästa vecka alltså, är min plan iaf får se hur de går HAH.

Kanske inte syns så jättebra, men ungefär den hårfärgen har jag nu!
(bortse från den stora svarta fläcken mitt på skallen)


Waiting is the hardest thing to take.

Var på skolan idag, var faktiskt en ganska kul dag, i slutet på psykologin hah! Ja, hann iaf fara in till stan på lunchen och köpa hårfärg åt mig, har världens mest crappyshit utväxt, så de var på tiden! Ser fan gråhårig ut :-(

Sista "lektionerna" var livsviktiga relationer på E4an, vi fick se en klockren pjäs, sen skulle vi sitta och prata om kärlek typ, ja var väl inge speciellt, var lite drygt efter ett tag. Nu är jag hemma iaf, och det blir väl att färga håret ikväll typ, om jag orkar. Annars blir det imorgon PÅ MIN LEDIGA DAG! Fan vad skönt med en ledig dag!

Just ja, knäckte till ryggen igår, och fixade till några knutar, så nu jäklar äre bara att träna!



Hah, bilden.


All the right moves

Känner mig stressad nu igen, vi har ganska mycket i skolan och varje dag jag lämnar skolan tänker jag "äh, vi har inga läxor" Men när jag sitter på bussen kommer jag på att jag visst har läxor, det suger. Känns som om vi har tretusen prov innan sportlovet..
Sen så händer typ allting sista helgen i februari! Fest->Johans pappas 50-års firande->hemligt->Min och Johans 1½ år! Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men antar att jag måste välja bort något... och det vill jag inte!!

Ikväll blir det kanske att knäcka till ryggen, hoppas han har tid, han som ska göra det! Har verkligen känts förjävligt de senaste dagarna/nätterna...





From now and further on

Helgen har varit suuper! Extra lång dessutom, eftersom vi var lediga idag.
Lördagen bestod av slapp hela dagen samt melodifestivalen på kvällen, dock så var det INGA bra...  Söndag körde vi skoter, blev också påkörda av en surgubbe, men som tur var vart ingen skadad(förutom skotern då).

Idag, måndag, har jag och Johan varit på friskvårds och tränat! Känns bra att äntligen veta vars vi ska börja träna, har ju pengar så nu är det bara att köpa mig ett träningskort! Åh, jag är skitpeppad, Johan med! :D


18 and life you knoooowohow

Gårdagen var suuper!
Började med skola som vanligt, lite tråkigt, var tvungen att jobba övertid så vi skulle hinna klart våran film. Sedan då jag for hem åt vi mumsmat, duschade gjorde och klara osv.

Kring sju-tiden kom Emelie och Samme hit, så vi började förfesta lite. Spelade spel, jag har aldrig-snuskiga versionen... hade sjukt kul! Typ aldrig skrattat så mycket på länge! Då det var dags för oss att gå till bussen, fick inte Johan dricka nå mer, han var alldeles för full. Men aja, vi kom oss in på O´learys iaf! Liite segt i början, men de funka, vi köpte en drink och en bacardi, väldigt dyrt skulle jag säga... Kvällen blev helt lyckad iaf, och jag tycker att vi måste göra om det när vi har lite mer pengar! :D

Stopping the time, and you're standing beside me waiting for me to come out

Jag undrar varför det alltid är så att jag sätter mig vid datorn då jag egentligen ^MÅSTE plugga. Aja, bestämde iaf att jag inte skulle sitta vid facebook under tiden jag plugga, nä, då sätter jag mig vid spotify istället och letar musik, verkar som om jag inte alls vill skriva den där jäkla rapporten, dock vet jag inte hur jag ska formulera mig heller eftersom jag knappt har skrivit en sida, och det ska vara minst tre, och jag kan som inte skriva så mycket mer hah! får dra en jävligt lång diskussion ändå...


My ambition is running out

Köpte en kavaj igår, och jävlar så glad jag var över att jag hittade en(till ett bra pris dessutom), men ja.. problemet var att den är större än min vanliga storlek, och då tänkte jag "kan ju vara snyggt me lite oversize" ja, jag provade den och tyckte att den passa, men de tyckte inte johan, så jag vet inte. Jag tror jag behåller den ändå!

Aja, ikväll måste jag plugga, har snabbskrivit sportreferatet för ajg fattar inte vad man skulle skriva, så de gick åt helvete men skitsamma. Annars har jag kvar att läsa ut en spanskabok = FATTAR NADA! har ju ingen ordlista, dessutom är huvudpersonen typ schizo och snackar om sig själv i tredje person JÄVLIGT jobbigt.. Så ser min kväll ut, + en psykologirapport, mja.'
Längtar till fredag iaf, då jävlar blir utgång.


RSS 2.0