Feeling the discobeat.

Mycket har hänt på en vecka. Haft en jäkla bra julafton samt juldag! Julafton började hos Johan i Kåge där vi åt mat, öppnade julklappar osv. Sen for vi till mig i hamn där det var mer mat och julklappar. Tobbe fick något roligt ritspel som vi sedan spelade resten av kvällen, skitskoj! Har även hunnit med jobb idag/ikväll och på lördag har vi nyårsafton som kanske blir rätt bra iaf! Hoppas på det åtminstone :)


I don't know what to do.

Ikväll ska jag och Johan se The girl with the dragon tattoo, får väl se om den är lika bra som den svenska versionen ;) Kommer bara ha svårt för skådespelarna...

Annars har det inte hänt särskilt mycket de senaste veckorna. Vi har jobbat i garderoben på Olearys och det vart FULLT i garderoben så folk fick gå in med jackor hehe, vi har varit till Umeå en sväng och bland annat hälsat på Anna på universitetet samt gått en vända på båda biltema och i stan, jag har jobbat två dagar denna vecka, Syrran är hemma osv!!


May the angels be with you.

Skruttan, finaste & och mest korkade katten - rest in peace♥


Can't find the right words to describe my feelings.

Då var man inne på julaftonsveckan, dock känns det inte alls som det tycker jag.. JÄVLA SLASKVÄDER!!!

Har jobbat idag, valde ju inte de bästa skorna så nu när jag kommit hem är mina fötter sjöblöta, trots att jag mest använt bilen till och från Bergsbyn. Ikväll blir det att ligga i sängen se bästa oth och bara ta det lugnt för imorgon är också en jobbardag!

All I have to do is listen to me and I've peace of mind

Idag har jag köpt min sista julklapp så nu är jag nääästan redo för julen, vet bara inte vad jag ska ha för kläder.. och nyårs då?!

Igår följde jag Johans familj + hans moster och hennes man på julbord i Byske. Blev då väldigt mätt hehe. Annars händeer inget intressant i mitt liv, glor på oth hela dagarna som förövrig är det bästa ever! nÄ, ska nog fortsätta se lite.

Let it snow let it snow let it snow.

Julkänsla. ÄLSKAR julen och allt som har med julen att göra!

Har inte hänt särskilt mycket denna vecka, har varit hos Emelie och Samuel i helgen bland annat iaf :) Vi käkade pizza, drack, gick på olles som sög som vanligt ooooch det var väl de :) Snart ska jag sätta igång med julbaket och sen bara slöa till det är dags att lägga sig. Jag börjar tolv imorgon så det blir då en sovmorgon iaf!


This could be it

Det värsta som finns är när man inte kan somna och man ska börja jobba klockan sju dagen efter, iaf för mig eftersom sömn är viktigt för mig (älskar att sova♥). Så har det varit två nätter i rad och då man vaknar känner man sig helt död, för att inte tala om hur jag känner nu. Är egentligen en sekund från att somna och så har det varit hela dagen på jobbet. Sista jobbardagen imorgon 7-17 sen har jag heeelg! Efterlängtat.

Nä nu ska jag äta något sen sova, blir en jävligt tidig kväll men det blir nog bra ändå.

 

Ungefär de enda bilderna jag kan visa från förra helgen..


RSS 2.0