I couldn't find it without you

Enda sen i början av oktober har jag fått jobba 2-3 gånger i veckan, och det verkar bara fortsätta! Blev väckt idag om att jag ska jobba hela nästa helg så det är väl ändå okej.

Nu när jag vaknade såg jag att mitt öga har svullit upp och är knallröd under ögat? Obehagligt. Nä, nu blir det frukost-dusch-chill-buss-shopping sen hem till kåge och vila upp mig för provet imorgon. NERVÖST!


Jag gråter bara i regnet

Idag är jag ledig och tar tillvara dagen genom att slappa! Tänkte faktiskt träna snart på träningscykeln vilket var ett bra tag sedan.

På lördag är det högskoleprovet och jag är jättenervös för att 1. det var jäääääääättelängesen jag gjorde ett prov överhuvudtaget 2. det kommer gå åt skogen.
Resten av helgen spenderas med älsklingen på nått sätt :)


Didn't I tell you how you've always surprised me?

Sitter här med en minst sagt gosig katt. Har precis avslutat ett arbetspass på 5 timmar där man fick återse en annan vikarie som jobbade med mig i somras, det var kul! :) Hade annars himla trevligt hos en vårdtagare som bjöd på många roliga historier, gamlingar ÄR så söta!

Imorgon funderar jag på om jag ska dra en promenad ner till biblioteket och låna någon bok. Förut läste jag bara böcker när det var skola och man var tvungen att läsa. Har aldrig gillat böcker egentligen men nu det senaste året så har jag läst ett par mycket bra böcker så nu blev jag ändå lite sugen på att läsa något nytt!

Hursomhelst har jag inte ätit något sedan min middag kvar i två så nu blir det att ta sig något i magen och slappa framför tvn.


You make me happy.

Ska snart iväg på jobbet och jobba till klockan fem ikväll, sen har jag heeelg! Ska bli sköntsköntskönt, tillbringar helgen i Kåge hos älskling och tar det bara jävligt lugnt helt enkelt.

Och btw, hur jävla GLAD blir man inte när man upptäcker att HIMYM säsong 7 har börjat släppas?! nu blir det att se klart alla avsnitten fort så jag kan börja se de andra också :)

Nä nu måste jag dra så jag inte missar bussen, hejs.

Behind my mind

Efter att ha legat inne och glott på tv/datorn/spelat wii två dagar i rad så ska jag idag bege mig till stan, bara för att göra något. Imorgon och på fredag jobbar jag långa pass vilket jag inte tackar nej till!

Har även börjat kolla på utbildningar som jag vill söka till hösten, är typ 95% säker på vad jag vill söka men jag måste ändå ha en liten back-up plan ifall jag inte skulle komma in. Vem vet, jag kanske hittar en ännu bättre utbildning? För om jag ska vara ärlig så saknar jag skolan litegrann, hur sjukt det än låter. Fast då menar jag att plugga/lära sig något nytt.


I can only tell you once

Är lite smått seg idag/ikväll, har varit vaken sedan halv sex för att jobba klockan 7-12. Det jobbigaste är att bussen går 06.15 från Kåge och är i stan 06.35 så man är jättetidig på jobbet.. Har iaf avnjutit två mackor och ska mysa ner mig under täcket och se klart himym säsong 4!

Efter jobbet idag var jag förresten på stan och köpte ett par jeans jag har kollat på ett tag men egentligen tyckt att dem varit för dyra meen efter att ha provat dem idag och insett att de sitter nå jävulskt snyggt så kunde jag inte låta bli, dessutom hade jag tydligen kvar 250 kr på ett presentkort från studenten så då blev det inte så dyrt ändå!


typ jag idag. Och nej, hon är inte överkörd även om det ser ut som det.


Hej hej long time ago

Har haft en sjukt spårad helg! I fredags jobbade jag några timmar och  när jag slutade kl. 20.00 så blev jag upphämtad av Johan för att sedan fara på fest hos Emelie och Samuel! När jag kom dit skulle jag äta meen då hade Johan tagit med sig fel pizza (typ Luddes rester) xD Så jag fick ringa Viking och hämta mat. Sen spårade kvällen haha men det var skitkul :D Jag och Johan tog oss inte hem så vi sov på soffan och denna gång kunde jag sova trots att Emelie snarkade! När vi vaknade låg det kalsongbitar överallt hehuhe

Sen så måste jag bli bättre på att fota under festerna så ni får ingen bild, kul väl?

That would be the only thing I ever need.

Kan inte säga att mitt liv är särskilt intressant just nu..

I fredags var dock jag och Emelie till Umeå för att hälsa på Anna och se hur hon har det! :D Tanken var att vi skulle ut på 5ive, men vi hann aldrig så långt om man säger så ;) Istället blev det att sitta uppe och prata för att sedan sova(då endast Emelie lyckades sova pga hon höll oss andra vakna med ´sina snarkningar). Sen har dagarna bara rullat på som vanligt, har jobbat lite i tisdags också. I helgen kanske det blir fest igen men isåfall är det sista gången på länge!! Okej, till halloween men ja, inte något före det! Förutom imorgon då, om jag inte får jobba så. Nä nu känner jag att jag tramsar på så det är bäst att avrunda, tack och hej leverpastej. NU blir det himym, yes - har börjat se det från början igen sen förra veckan och jag är snart på säsong 4, så nu vet ni att jag inte har mycket till liv hihi hejs.


Ni funderar säkert vad vi gör här(förra halloween). Det vi leker är stackars lilla katt, helt normalt ;)

Och här är året före i Uppsala, jag och Johan var matchande då men så blir det nog inte i år hihi

Oh happy day

Blir bombad med jobb denna vecka! Har jobbat igår och idag och nu ska jag även jobba imorgon 7 timmar!

Ikväll ska jag ta det lugnt med Johan, kanske ser någon bra film.


I can't feel anything anymore, because of you.

Rätt ok att vakna av ett sms "förfrågan om jobb 16-21, idag 03 oktober" SURE! Skulle redan jobba 13-16 så det skadar ju inte att få jobba lite mer! Någon minut senare fick jag även förfrågan om att jobba på onsdag, wiiie! Börjar se ljust ut!

Har nyss ringt AF och meddelat vilka jobb jag har sökt, nu ska jag leta efter någon slags frukost/lunch och sen sätta mig på bussen mot jobbet 11.40!


Nothing in the world could replace this feeling. I hate it.

Jag hatar söndagar. Verkligen. Särskilt när man blir lämnad ensam och har ingenting att göra. Längsta dagen ever och den tar aldrig slut. Ska väl lägga mig och läsa och hoppas jag vaknar upp på bättre humör.

RSS 2.0