Ha det kul..

Sitter här med färg i håret, håller på att göra slingor. Har packat färdigt nu och sen är det bara att fara!
Kommer bli jävligt kul att få fara bort under helgen och bara ha skoj me dom bästa! :)
Vi ses när jag kommer tillbaks, och laddar väl upp en bild eller två då :)

love you so mutch

11 månader med världens underbaraste kille!
Älskar dig mer än allt annat i världen Johan, du är bäst! :*<3


här visslas det om klantighet.

Ni kanske såg att jag köpte en ny mobil igår? ¨På kvällen just innan jag tänkte lägga mig hände det som inte fick hända. Hah, jag hade mobilen i bakfickan, och så skulloe jag gå på toa. Då hörde jag bara ett plopp, och så vcar mobilen i toan. Fan tänkte jag, så tog snabbt upp den börja torka, men den levde ändå. Sen då börja den dampa och jag tog ut batteriet. och gick såklart inte igång sedan. Men nu har alla delar torkat och den funkar finemang vad jag har sett, så det är ju bra hah. Men jag kan nog säga att jag är klaaantigast i världen ändå.

It's no surprise

Haha, jag vet inte varför jag inte hade laddat upp min header tidigare, den var ju klar för ett bra tag sen faktiskt :S Men nu sitter den på plats, har bara kvar några finjusteringar sedan är jag klar med designen

Idag var jag upp till söder för att köpa min nya mobil, min gamla dampa ur totalt. Man behövde bara skaka på den lite sen slocknade den, och typ lägga ner den i byxfickan, helt sjukt iaf. :S
Men nu har jag en ny, (som är nästan som min gamla mobil) W302.

Så, ikväll blir det att var med anna och emelie för att planera inför helgen. (blev inget piteå för oss, men när vi är 18, då jävlar!) Blir byske iaf, och jag tror nog vi kommer ha de sjukt kul :)

Ursäkta röran i min blogg, men jag håller på att göra om den.,

Hursomhelst Idag var jag och Johan till byske på marknad ;) men vi köpte inget, förutom godis. Vi fick också se hur man gjorde polkagrisar YÄÄ ;) hah, ja, de var min dag de :P

You see life is a crazy thing

INGE MER SOMMARJOBB!!!

Nu har man sommarlov på riktigt! Medan andra avslutar sitt sommarlov ;)

Nu börjar livet äntligen bli LITE spännande.

Har det redan gått 3 veckor sen jag började jobba?! Har iof 2 arbetsdagar kvar, men vafan! :O Längtar hur mycket som helst tills det är över, för jag kan säga redan nu att jag är hur trött som helst om kvällarna och morgonarna, hur ska jag klara mig när vi börjar skolan??

Aja, nu har iaf Jag, Emelie och Anna bestämt, vi kanske åker till piteå och campar nästa helg :D Fan vad najs!! Bara vi tre, roligare blir de nog inte. :)Men vi vet inte hur det blir än, återkommer nog om det senare.

Love life sometimes

Helgen har spenderats på trästocks samt piteå.

Fredag
Började med att jobba på morgonen och då jag slutade for jag hem och gjorde mig i ordning inför trästocks. Jag och Johan åkte in till stan då vi var klara och sedan åt vi på subway. Efter middagen gick vi till trästocks där Anna var ;) Efter ett tag kom Emelie A, Anna H, Natalie, Lisa G och Milie. Vi såg några band och så, kul hade jag iaf. Jag och Johan åkte hem rätt tidigt och gick och la oss nästan direkt vi kom hem.
Lördag
Jag och Johan skulle åka buss in till Piteå på morgonen, så vi gick till E-fyran från Johan. När vi kom fram gick vi till husvagnen och åt och sedan till badet. Tobbe fixade in oss gratis heh ;) Men vi vart ganska less efter någon timme så vi gick ut. Vi köpte glass där dom hade mycket att välja bland hehe. På kvällen tänkte vi köpa chips, men det var så jäävla dyrt på campingen att vi for in till Piteå istället.
Då vi kom hem därifrån gick jag och Johan och spelade minigolf hihi, men tyvärr vann han ;) Efter det gick vi tillbaks till husvagnen, såg film och la oss.
     

Söndag
Vi packade ihjop och åkte hem innan 12.
Och idag fyller min alldeles speciella bästa vän år, GRATTIS ANNA :D :D :D

That's the way aha aha

Har nu bara kvar en veckas arbete kvar! Huur skönt som helst!

Efter jobbet idag for jag hem och då hade Mange fixat sims 3 till mig, så jag har suttit och spelat det nu heheh ;)
(tack) Och ja, ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt, ville fara till trästocks men då kommer jag mig aldrig upp imorgon, så jag övervägde att stanna hemma ikväll, måste liks packa till helgen :)
Men imorgon, då syns vi alla glada och trevliga människor på trästocks ;D

This is the life? wouldn't think so.

Jobb idag igen då, bara den här veckan och nästa vecka kvar, måste stå ut ;) Även om det inte är så jobbigt så är det väldigt tråkigt, ni kan ju komma och hälsa på så får jag mer att göra ;D?!

Ikväll bliir nog att (kanske) gå till biblioteket och låna mig en bok och sen bara ta det lugnt, känner att jag vill sova och vila lite(mycket).
hah, ja, vet inte vars ag ville komma med de thär inlägget men, ja. hejdå.

Yeah, whatever?

Jävligt skönt med helg kan jag säga. Har verkligen fått sova ut, vilket behövdes hahah!
Igår (lördag) åkte jag och Johan in till stan, eftersom jag var shoppingsugen, så jag köpte mig ett par jeansleggings till och även en svaart och grårandig tröja från Gina :) Efter det for jag och Älsklingen hem till honom och vi grillade, gjorde en god potatissallad och mådde bara allmänt gott heh!
såg film på slutet av kvällen och gjorde även en jävligt god kladdkaka, med sirap istället för ägg ;) (Emelie som tipsade om de heh ;))
Och idag då, då har jag inte hunnit göra så mke, vi sov alldeles för länge (A) Men ikväll blire nog att vara me Emelie :)


<3

Can't forget it.

Arbetsdag nummer 3 (känns som de har gått 3 veckor xD).
När jag kom dit frågade Leila om jag hade konfirmerats, och det hade jag såklart (så ni vet så är Knuten, där jag jobbar, typ kyrkans café eller vad man nu ska säga. Lite Kristet med andra ord) Hursomhelst, jag och Leila förberedde mackor, kakor, kaffe och allt sånt, sen hoppade vi in i Leilas bil och körde till S:t Örjansgården, de hade tydligen byggt om hela byggnaden typ, kände då inte igen mig ett dugg då jag var där :s Blå salen - borta, stora salen där man brukar sitta och äta + köken - borta eller flyttat kanske jag borde säga. Och Knuten skulle tydligen flytta dit. Ja, men vad gjorde vi där då? Jo, vi skulle på ett möte, och innan det skulle vi ha en andakt i källaren. Jag kände igen rummet, men jag började skratta inombords - det hände en liten incident på konfan i det rummet ;) Jag tror Anna vet vad jag talar om hehehe. Annars får jag påminna henne  HAH,

Jaja, efter mötet stack vi tillbaks till knuten, dessvärre var det knappt något folk idag, endast 23 pers  :O


Hahaha.       

Erik Hassle, you named it.

  
      
foto: Johan Lundmark

              

jobb idag

Kan bara meddela att det har aldrig känts som en sådan lång dag som idag.. Började jobba kl. 8, fick göra mackor, stöka fram, ta betalt, städa, pratat med farbröder, och tillslut läsa. Har väl läst mesta delen av tiden, vanliga tidningar eftersom det inte fanns något att göra.. Hade varit ett roligare jobb om vi var två och om de fanns mer att göra ;) men jag antar att man inte ska klaga hehe :P

This time, I wonder what it feels like..?

Igår var jag på stadsfesten med Emelie och Annii :) Riktigt kul, jag och Emelie åkte 3 karuseller, heh vi dog typ ;)
Vi köpte även jordgubbar inför kvällen, då vi även var med Mia. Vi hade skräckfilmskväll ;) Fast blev bara en och en halv film för vi börja spåra ur på annat hahaha. Och Emelies kattunge är ju allt för söt, inte sant Anna? ;)

Hursomhaver, idag var jag en pytteliten stund med Johan, mjah, han var tvungen att fara hem tidigt, ;(
Så efter det gjorde jag väl inte ett skit, förutom att spela på min syrras wii ;)

Och imorron börjar jag jobba, så måste upp tidigt på dagarna nu för tiden, kommer kännas jäävligt drygt, men sånt må va. Och jag hoppas någon av er kikar förbi och håller mig sällskap ett tag? (A) ;*

biip

Stads igår var skoj ;D! Började med att se Erik Hassle ofc, och guud vad killen kan sjunga ;) ännu bättre live faktiskt (A)
Hursomhelst, vi gick runt, träffa massa roligt folk, såg på artister och bara hade trevligt helt enkelt! bilder kommer sen :]


Vilka mer ska till..?

stadsfesten?

Ikväll blir det så att jag och Johan åker in till staden för att gå in på stadsfsten. kul! ;D
Bilder kanske kommer sen, men en uppdatering kommer iaf! seeya

You're under my skin.

Hej igen!

Ett tag se jag skrev, men har inget intressant att berätta. Händer inte allt för mycket nu, men snart då jävlar! Börjar jobba nästa vecka, och vi får väl helt enkelt se hur det funkar, hoppas på oväder hela juli ungefär. Så slipper man ha dåligt samvete över att sitta inne hela tiden hehe.

Idag blir det att vara med Anna i alla fall, vet inte än vad vi ska göra, men det blir nog bra hur som helst :)
haha. har inge mer vettigt att skriva, om detta ens var vettigt?

P.S.. tänker göra en ny design här på bloggen, så håll ögonen öppna ;)(kan dock ta ett tag.) D.S

RSS 2.0