Okey, I did it.

Har hunnit fylla år sedan jag senast skrev. Blev en del fina saker i födelsedagspresent, tack! :) Gjorde en god tårta till mig själv också!

Har annars haft långhelg som började med fest i fredags och sen har jag och Johan bara legat och latat oss och inte gjort någonting alls faktiskt. Körde precis hem från Kåge, och lika läskigt varje gång när jag inte är van med den bilen + att det var glashalt i stan så det blev en liten sladd i en kurva, men de var kul hahaha! Körde inte in i något iaf och det var ju tur.. Snart ska vi hämta pizza på viking och kvällen spenderar jag med matteboken, ha en trevlig söndagskväll :)


Without you I'm not the same.

Hejhej, längesen sist!

Helgen har varit asbra, förutom lördag. Fredag innehöll fest + station, station var väl bra men alldeles för mycket folk. Hittade en hundring där med. Träffade massa folk! Lördagen var inte så jättebra, var dock inte bakis alls! Söndag hyrde jag och älskling två filmer på hemmakväll, den vi hann se söööög men minns dock inte vad den hette.

Imorgon ska jag hämta ut mitt körkort, det ska bli en rolig upplevelse att se, för jag kommer verkligen se ut som en surpuppa!



I finally made it!

Kom hem för ett tag sedan. Dagen har varit låååååååång kan jag säga er. Började dagen med svenska C som ändå var rätt roligt. Efter lektionen skyndade jag mig mot stan och hade uppvärmning till körkortet. Efter det hade jag rast i 1 och ½ timma, fyfan har aldrig varit så nervös som då. Men, shoppade lite under rasten på ginas rea(konstigt nog..) blev en kjol och ett slappt linne. Klockan 1 satt jag i körskolebilen på trafikverket. Hade min uppkörning och klarade den. FYFASEN vilken lättnad, klarade teoriprovet förra veckan med 61 poäng så nu har jag ett körkort också. Kändes overkligt att köra tillbaks bilen helt själv, men ack så glad jag var! Nu ska jag bara njuta resten av dagen och kaaanske köra en sväng till ICA eller nått ikväll :$.

okej, hade ingen bild på mig och en bil, så fick bli denna ;)


Raise your hands if you have ever loved someone.

Övningskörde ett tag efter middagen idag, men det känns som att jag kan detta hyffsat bra nu, men de lär väl ändå hitta något att gnälla över på uppkörningen...

Har precis legat i sängen och ätit kladdkakemuffins samt räknat lite matte, vilken nörd jag är? Jag undrar verkligen hur det kommer att gå under denna kurs för mig, jag och Olivia fattade inte mycket i början av lektionen igår, men i mitten av lektionen fattade vi och det gick skitbra. Tills nu, för nu fattar jag lika lite igen!! Haha.. Nu ikväll ska jag se tv och bara ta det lugnt, förbereda mig inför morgondagen samt invänta älsklingen. Ha en bra tisdagskväll alla mina 4(?) läsare!! :)


I was right again.

Söndag igen då. Det har inte stått särskilt mycket på schemat idag för mig utan det blev att vakna, övningsköra och sen sitta vid tvn och se värdelösa program. Tittade även nyss på en film på gleerupslms om matte C, verkar ju inte lätt hahah, men jag hoppas jag överlever kursen iaf.

Ikväll kanske jag ska ta mig en promenad, annars blir det bara tv resten av kvällen och eventuellt baka något.



Bilder från fredags, hahah snygga vi var..

Kissed me till the morning lights

Man har ju allt för goa vänner! Jag trodde att jag och Johan skulle till tatung och äta, men näe det skulle vi visst inte ;) Han plockade upp anna på vägen dit sen täckte dom över mina ögon så jag inte skulle se samt att dom spände fast mina armar. Ja, dom virrade runt och sladdade så jag inte skulle fatta vars vi var på väg, men jag hade en liten aning ändå. Tillslut kom vi fram till Emelie och Samuel där dom hade gjort(eller emelie gissar jag) en jättegod trerätters- middag! mums! Sen vart det fest(en överraskningsfest för min födelsedag i förskott så jag inte skulle misstänka något :)),och det var jättekul, särskilt i slutet ;) Vi försökte även ta oss in på mollys, men vi kom typ dit 2 min efter elva så då skulle vi vara tvungna att betala 80 spänn vilket vi inte var så sugna på. Drog tillbaks till Emelie och Samme och fortsatte festandet där :D

tacktack fina vänner för en rolig kväll!! ♥

I won't mind if you don't mind

Blev en kort skoldag eftersom idrotten gick bort. NAJS! Så jag var hemma lagomt till lunchtid.

Ikväll ska jag och johan äta middag på tatung, mums! Längesen jag och älskling var ut och åt själva, ska bli riktigt mysigt faktiskt :). Vad som händer senare ikväll har jag ingen aning om, Johan har säkert kokat ihop något, han har sett så finurlig ut de senaste dagarna eller så har det med min födelsedag att göra, tjaa, vad vet jag?


you are my sweetest downfall

Två sömnlösa nätter i rad resulterade i att mina ögon var tyngre än någonsin i morse. Kämpade igenom morgonen och tog mig in till stan trots att jag höll på att somna ett antal gånger... Åt lunch med Johan på subway, det satt fint i magen! Hade även körlektion senare och det gick typ jättebra? Har gått dåligt de senaste gångerna så det var ju bra ;)

Ikväll ska jag ta det lugnt efter att jag har varit och knäckt till ryggen min. ÄNTLIGEN! Har så jäkla ont i ryggen och i nacken nuförtiden :s


It's Sunday again.

Den eviga söndagen. Tråkigaste dagen på hela veckan. Jag har blivit frisk nu (känner mig frisk i alla fall) så nu känner jag mig som en människa igen. Dagen har gått åt att läsa ut körkortsboken samt pluggat faser vilket har varit jäkligt tråkigt om jag ska vara ärlig. Skulle mycket hellre ta på mig träningskläder och dra på gymmet, men varken gymkort eller körkort har jag så kan inte fara dit. Hah, har som ni kanske märker väldigt mycket energi nu efter att ha legat i soffan i drygt 5 dygn!!! Ikväll blir det övningsköra och sen sova och förbereda mig mentalt inför skolan imorgon, USCH!!

Saknar dig älskling..♥


When we learn.

Har piggnat till nu sen i onsdags kväll. Vinterkräksjuka har jag haft/har? och inatt blev det ett kort besök på akuten för min del. Kunde nästan inte andas, men som "tur" var fick jag bara två alvedon och en ipren på akuten eftersom alla läkare hade gått hem kring 11. Vad tänkte dom där? Imorse kunde jag andas men kan typ inte svälja nu och det svider till i ryggen då jag sväljer. Gissar på att en kota ligger fel, så måste kolla upp det.

Nu sitter jag här i sängen med ett glas cola och körkortsboken i högsta hugg. Gäller att plugga all tid jag har missat nu sen jag blev sjuk!


Feeling bad

Har inte uppdaterat på ett tag, jag vet men...

Har sjukstuga här hemma nu. Mamma har magsjuka, pappa har magsjuka, brorsan har magsjuka(som dock har flyttat nu ;)) och nu har även jag magsjuka. Faaanååh! Kunde inte komma mer olägligt än nu. Blir att ligga i sängen hela kvällen och ta det lugnt.

Har iaf haft ett mycket bra och lugnt lov, nyårs som skulle bli mycket party blev istället ett lugnt party, fast det var kul det med! :) Nä, nu avrundar jag här.


RSS 2.0