Look at this

Gårkvällen blev till viss del lyckad! Segt i början men de började ta sig när vi satte igpng med lekar osv. Bjuder på några bilder iaf.

 


18, TAGGA IKVÄLL!

Fyllde år i onsdags, det firades med lite presenter och tårta då jag kom hem från skolan! ;) Fick bland annat en bärbar dator! Och pengar till ett träningskort, smycken, träningshandskar, presentkort och små söta askar av Johan där det står "världens bästa tjej" och "I love you".

Gårkvällen spenderades med Johan, vi åt middag på tatung(tre små rätter) och jises vad mätt jag blev, och jääävligt gott vare! Vi fortsatte sedan hem till mig, myste med film, chips, dipp och dricka.

Nu ikväll blir det att tagga som fan, för nu ska jag och Emelie ha 18-årsfest! PEPPAA!!!!!!!


Hoppas det inte blir lika illa ;)


If it kills me, it might kill me.

Har precis invigt vår nya dusch, känns lite konstigt med att inte ha ett badkar att stå i, men skönt var det iaf!
Ikväll TROR jag att johan ska hämta mig... han sa då det, men han har inte hört av sig än. Får väl hoppas på att han ringer snart så jag vet om jag ska äta hemma eller inte hah :P Och om han hämtar mig så blir det kanske att bada badtunna ikväll ;)

Annars har jag typ inte gjort mycket idag, spelat rock band och käkat mintchokladglass :$


Måste verkligen skaffa mig fler bilder.. hah!


yeah what do I care, if they believe me or not

Skoldagen igår var helt okej, två lektioner och slutade innan lunch, great! Jag och Johan for hem till mig och gjorde inte så mycket. Vid middagen fick jag ett samtal av Emelie, hon undrade om vi ville följa med till edda, så why not :)
Var där i typ en och en halvtimme, sen drog vi till mig och såg film osv! Dock blev jag kvällens mobboffer hah!

Sen så inatt, hände typ en läskig grej, ah jag blev rädd iaf. Vaknade av att den bärbara datorn i mitt rum startades, och sen hörde jag en massa klick. Då kollade jag dit men datorn var igenstängd. Så jag kollade på klockan och den var 3(oooh..), så jag gick till datorn och kollade vad det var, den hade alltså öppnat msn, öppnat internet. Någon inställning :O Och ändå var datorn helt igenstängd..Hah, ett tecken på att jag kanske ska sluta se skräckisar.


I want you to know, that it doesn't matter.

För någon minut sedan hade jag massor att skriva om, men nu minns jag inte alls vad det var..

Har iaf haft skola som vanligt idag, och det var väl inte så jobbigt, det jag blev mest irriterad över är att jag blir tvingad av mina lärare till att se någon match av något slag i helgen. Antingen på tv eller live. FAN heller säger jag bara.. Jag är 0% intresserad av sport hah! Kommer somna ju.

Ikväll vet jag inte vad som händer, typ lära mig replikerna till imorgon, ska nämligen spela in en film. Ja, annars så är jag sjukt sugen på att träna, har tjatat på johan i flera dagar nu, så imorgon ska jag tvinga med mig han på gymmet, vare sig han vill eller inte!


Remember all that things we wanted, all our memories are hounted

Just nu sitter jag och kollar igenom mina bilder på datorn, vi har i uppgift på bilden att göra en egen mapp eller vad man nu ska kalla det... och jag upptäckte just att JAG TYP INTE HAR NÅGRA BILDER!?? Wtf? Letar iaf efter sommarbilder men kan inte hitta ett skit typ, måste nog sätta mig vid datorn där nere...

Dagen har varit jävligt dryg, och jag har varit på ett allmänt dåligt humör. Ikväll har jag iaf varit med Emelie, vi har smidit några planer och tror det kan bli jävligt kul! Peppar redan!!

Ps. Fick just reda på att vi inte har någon spanska imorgon vilket innebär håltimma, vilket innebär pain in the ass, och dessutom fick vi massa uppgifter att göra i spanska... kul...



verkligen jag...


Nonono, I will never forget, I will never regret

Skolan började ju om i måndags, kan säga att jag redan är less och det har gått tre dagar. Var less efter första dagen.. Finns inget att göra på skolan  + att vi har fått världens jobbigaste schema, typ bytt bort våran tidigaste dag och lagt dit en lektion som slutar fyra, oja, kul.

Ikväll måste jag i alla fall läsa igenom glosorna till fredag, sedan kommer älskling hit någon gång. Vi ska bara mysa framför tvn och jag ska käka chokladbollar. FÖRRESTEN så har jag tänkt (som miljoner gånger förr...) att på måndag ska jag sluta med godis, chips, kakor och allt de där. Fast på helgerna är det iaf tillåtet, de kanske går denna gång, nu när jag ändå ska börja träna kanske jag orkar vara lite nyttigare, vi får hoppas på det!
Okej, intresseklubben kan ju anteckna..


I belive in nothing, but the beating of our hearts

Har konstanterat att det endast är 17 dagar kvar innan jag blir 18!! wiee :D


Har varit rätt duktig idag, har städat ur min garderob lite, jag insåg att det var för mycket kläder att nästan garderoben höll på att sprängas hhah!
Snart tror jag att jag lägger mig i badet, har sjukt mycket träningsvärk i överkroppen! Gah.

Save me tonight

Och nu var den vanliga söndagsångesten i verk igen... Känner inte inte inte för att gå till skolan imorgon, verkligen verkligen inte. Hade gärna haft en månads längre lov.
Men nu ska jag inte deppa ihop för de, har faktiskt haft ett jäkligt bra lov! Haft tid för både att ta det lugnt(vilket har behövts) och för att ha roligt!

Igår var jag och Johan på gymmet för 2:a gången, nu jävlar ska vi börja träna! Dock vet vi inte vilket gym ännu.. Efter gymmet tog vi oss en liten simtur på edda, och de var skönt! la oss i bubbelpoolen ett tag också, och sedan for vi hem. På kvällen såg vi tre filmer :O HAha latmaskar, nä men vi såg iaf white noice och the bucket list och scary movie som gick på tv. IKVÄLL blir det nog att vara själv, om älsklingen nu skulle hem. ånget, ångest, ångest inför imorgon, ja!

There goes my hero

Igår började dagen med att jag steg upp klockan fyra på morgonen, och då undrar ni säkert varför i helvetet jag gjorde det. Mja, det var nämligen så att klockan fem skulle jag, Johan, Ludde och Monika till Sundsvall. Kan ju säga att jag INTE var pigg eftersom jag somnade halv tre på kvällen, brabra.
Aja, sov rätt länge i bilen, sen när vi var framme i Sundsvall så gick vi runt lite i Birsta, typ IKEA, biltema osv. Efter det ville jag och monika kolla på kläder istället, så de gjorde vi. Jag köpte en tröja på Monki och en kofta på gina :)
Haha sen börja jag bli trött igen, typ när vi gick inne på nån affär höll jag på att somna när jag gick? Kunde fan inte hålla ögonen öppna hahah... Men när vi åkte bil hem så sov jag typ hela vägen hem nästan. Det var nog inte så bra för när vi skulle lägga oss på kvällen kunde jag inte somna, då var jag för pigg haha..


We were the kings and queens of promise

Har inte hänt mycket idag. Kände bara för att skriva av mig lite heh.
I alla fall har jag gått runt på stan ett tag idag, men hittade inget speciellt, sen så har jag bara varit hemma och slappat typ. Ikväll, eller rätt snart tror jag, ska jag vara med världens bästa Anna Jonsson! Har inte någon aning om vad vi ska göra, men blir väl en del prat eftersom vi inte har träffats på ett tag =)


Search for your own star

Gott nytt år då! Nu satsar vi på 2010.

Är lite trött efter gårkvällen, orkar som inte göra något. Gårkvällen började med att vi var några st i ragvaldsträsk, och hade trevligt, smällde lite raketer vid tolv osv. Sedan drog jag och Johan och for till hans farbror, där även hans familj befann sig. Vi stannade där någon timme innan vi åkte. Kom väl hem kring halv fyra, sen så kunde jag typ inte somna förrän halv fem...

Så idag blir det alltså en lugn dag tror jag, kanske till och med bio, men det ser vi.

RSS 2.0