Every day is a new day.

Känner verkligen hur kul det är att vara arbetslös... not. Var in på arbetsförmedlingen idag igen och pratade med någon ball snubbe haha. När jag kom hem fick jag en förfrågan om jobb :D Dock på Johans födelsedag, men jag tog emot jobbet ändå ;)

I helgen ska jag och Johan göra något mysigt av våran 3-årsdag(som egentligen var igår), längtar!! Ni får veta mer om det senare. Och jag längtar till imorgon för då får jag förhoppningsvis min mobil!

Stackars lilla...

Hahah skrattar nästan åt mig själv..

Har iaf beställt en ny mobiltelefon nu och jag hoppas den inte hamnar i samma öde som min nuvarande mobil. Så här är det: jag har en sony ericsson, den har varit med om många fall och badningar (allt ifrån toavatten till sprit). Nä men idag när jag och Johan var på ICA och skulle åka hem så försöker jag stänga bildörren, men den stängs inte eftersom någonting ligger i vägen för det. Det tar ett tag innan jag fattar att det är min mobil som ligger i kläm. Jag tar upp telefonen och ser att den mest liknar en banan i formen, bokstavligen talat. Ett under att telefonen FUNGERAR trots efter detta hah(och ja, jag är fortfarande förvånad att den inte har lagt av innan tack vare alla fall och badningar). Men som sagt, den fungerar hur bra som helst fortfarande.

Syns kanske inte så bra på bilderna men den är böjd uppåt från nedre delen av skärmen.


Even I have my falls

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig i fredags, kvällen slutade inte bra haha.' Kom just in på mollys sen började jag må skit efter någon minut och sen minns jag inte så mycket mer. (Hade dock jävligt kul så länge det varade :)!)

Igår vaknade jag upp klockan sju, drack en klunk vatten och spydde upp hela maginnehållet igen... trodde det skulle gå åt fan när vi skulle till IKEA så jag övervägde att stanna hemma men blev ändå medsläpad dit. Det gick bra efter ett tag men mådde inte toppen. Köpte två par skor på skopunkten eftersom jag inte orkade gå igenom hela IKEA men får skylla mig själv. Var hemma kring sju och åt middag kring halv nio; pizza och surströmming. Gick och la mig 10 och sov till 13.00 idag. Nä, nu blir det att sova igen, HEJDÅ :)


Tonight we are young

Har hänt lite sen sist, men det orkar jag inte skriva upp nu. Ikväll taggar jag för en partykväll med tjejerna! Har varit taggad sen i onsdags så det ska förhoppningsvis bli bra ;) Ses vi på mollys?

Imorgon följer jag med föräldrarna till haparanda där vi ska på IKEA(FAN om jag är bakis då..) så det ska bli kul!


Now I know how it's like to feel empty

Första dagen som arbetslös. Känns tomt faktiskt, trodde det skulle bli så mycket skönare men jag hade nog lite fel. Kommer sakna alla man lärt känna och alla gamlingar :(

Idag har jag hunnit vara på arbetsförmedlingen för att skriva in mig. Gick även en morgonpromenad med Anna och så har jag bakat ikväll. Imorgon ska bli en jäkla bra dag, berättar mer senare ifall en viss person läser min blogg.. ;) Ska sätta mig framför tvn med Johan snart och spela lite Wii tills man får ett samtal från Emelie! Ha det så bra så länge ♥


Water is something needed

Är inne på min sista arbetshelg(sista arbetsdagarna överhuvudtaget..) och det känns både bra och mindre bra!

Igårkväll jobbade jag till 21 och när jag kom hem myste jag ner mig i husvagnen för att sova där. Började se "water for elephants" som jag ska se klart ikväll för jag ska sova i husvagnen återigen. Jobbar till 20.30 ikväll som jag hoppas ska gå bra! VILL bara hitta på något riktigt roligt till veckan för det känns som att jag har fått för lite sådant i sommar, så vill ni hitta på något så får ni gärna slå en pling! ;D


Take me to wonderland

Längesen sist jag skrev, har bar inte haft orken till det.

Sommaren börja lida mot sitt slut och jag har inte varit på stranden en enda gång i sommar, knappt levt överhuvudtaget och jag har inte varit på någon festival. Rolig sommar? Nej. Har bara mig själv att skylla men arbetet har tagit upp så mycket tid att när jag varit ledig så har jag mest sovit och vilat. Slutar jobba på söndag och då ska jag förhoppningsvid hitta på roligare saker! Åker till Uppsala någon gång snart så det ska bli jättekul :D

Ikväll vet jag inte vad som händer men förmodligen pojken och en bra film!


If you will be my only one

Att ha socialt stöd de två sista timmarna på arbetet var obeskrivligt skönt(vi såg på tv och pratade)! Skadade mitt knä på förmiddagen också, hur det nu kom sig? Helt plötsligt när jag skulle cykla iväg till en vårdtagare så kunde jag knappt trampa eftersom knäet gjorde så fruktansvärt ont, och när jag skulle köra hem bilen så var jag ju tvungen att koppla med det benet, ajaj.. Nu håller jag och Johan (eller mest jag...) på att städa huset och det är väldigt nödvändigt haha. Nu ser mitt rum ut som ett rum iaf. Lyssnar samtidigt på nostalgiska låtar och är lycklig över att det är helg!


RSS 2.0