The sun is shining!

Slutade tidigt idag, efter provet - som förövrigt gick ganska bra- drog jag hem! Har precis tryckt i mig två mackor och nu fick jag världens redigeringsbegär. Kan sitta i flera timmar och redigera, för det är faktiskt rätt kul! Men, om jag nu ska redigera måste jag ut och fota vilket jag inte orkar egentligen meeen eftersom det är sol ute så kanske det ändå blir av. Haha, vilka problem jag har...



Förresten så vill jag göra om min blogg. Antingen startar jag om på nytt eller så ändrar jag den totalt(vilket kommer ta mig ett par veckor säkert xD) men är så grymt less på den så att det inte är sant!!!!


She's all layed up in bed with a broken heart

Har varit hemma idag, kände inte för att fara till skolan med sprängande huvudvärk med knappt någon sömn, ipren eller nått hade vi inte heller hemma så jag gick och la mig igen. Hade ändå bara en lektion så jag missade ju inte fruktansvärt mycket!

Under dagen har jag försökt plugga historia, går sådär. Bakade en kaka i pausen, blev äppelkaka så jag hoppas den blev god för det är första gången jag gör en sån. ;) Ikväll blir det ännu mer plugg och kaanske en tvpaus däremellan. Ska fortsätta plugga nu tills jag spyr, hejdå!


It wasn't easy. But I stood up for you.

Har varit i Umeå idag och tittat på lite program och sådär. På vägen dit skickade mamma ett sms om att min balklänning hade kommit! Så direkt jag kom hem provade jag den och det var som jag trodde, för stor. Så i helgen blir det ett besök till Jörn där mormor ska få sy in den :) Dessutom var färgen RÖD och jag trodde den skulle vara lilaaktig, men den var nog snyggare röd ändå ;)

Är egentligen helt slut nu men känner ändå för att ta mig ett pass på träningscykeln.. frågan är ju om jag orkar eller om jag ska baka istället (är sjukt sugen på äppelpaj??? :S)


For you.

En tanke slog mig just. Nästa vecka har jag och Johan varit tillsammans i 2 år och 7 månader. allt som allt 31 månader. Wow, länge tänker ni säkert, kort tid tänker jag! Det känns inte som att det "bara" har gått 31 månader, det känns som att det har gått 19 år. Det känns som att jag känner honom utan och innan, eller fel av mig, jag känner honom utan och innan. På sådan kort tid har jag alltså lärt känna en person så bra, jag känner inte ens mig själv så bra. Jag ser direkt när något är fel, när han är glad, ledsen, uttråkad eller vad som helst! Vi har gått igenom så mycket tillsammans att jag inte vet vad jag skulle göra om du en dag inte skulle finnas. Utan dig skulle jag inte veta vars jag skulle ta vägen. Du, Johan, är min soulmate på riktigt. Vi sitter ihop, vi hör ihop. Jag älskar dig mest av allt ♥


All I want is that you are happy♥

We drink, we get crazy, we fall asleep.

Har mått förjävligt idag, mest i morse och i natt. Antar att "man förtjänar det". Hursom, det lilla jag minns från igår var rätt kul, men jag förstår inte att jag alltid ska börja må dåligt när det roliga händer! (Särskilt om vi ska ut, som igår..)

Anyway, idag har jag bara legat framför TVn, försökt få i mig mat och ja, inget mer än det. Resten av kvällen fortsätter i samma spår antar jag.


Put the pieces together

Blev ett tidigt besök hos tandläkaren på min lediga dag idag. Fick veta att mina tänder ser exakt ut som för ett år sedan, vilket var bra trots mina 6 påbörjade hål? Skulle ta något avtal också för det börjar kosta för mig nästa år. Som tur var så blev det inte så mycket i månaden ;)

Ikväll blir det nog mys i Kåge med något gott och någon film. Imorgon blir det fest - yieha!


ge mig sommar..


You couldn't keep it to youself.

Veckan har i korta drag bestått av hårfärgning för min del, ett besök till stadskyrkan(fotolektion), mys med pojkvännen, inlämning av projektarbetet(ÄNTLIGEN), massa OC-tittande, GREYS!!! och ja, typ inget mer.

Ikväll ska jag kaaaaanske börja med samhällsen, känns jobbigt men det borde göras. Annars blir det väl filmtittande och mys med killen! :)


Sometimes life is hard

Kändes som ett klokt beslut att göra klart rapporten igår, för det innebär att jag inte har haft något skolarbete ikväll.

Skoldagen avslutades med att vi fick sluta nästan två timmar tidigare från matten, wiho! När jag kom hem åt jag och pappa tacopaj, mums! Sedan har jag varit hemma själv och då passade jag på att se missade avsnitt av OC och jag tog även en cykeltur på våran nya träningscykel! Riktigt härligt men har dock ont i benen nu.

Nu ska jag se mer OC(har fastnat för det igen.....) haha, godnatt.


Fjortisen får stå för dagens bild.

A life without you isn't possible.

ÄNTLIGEN HEMMA!

Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Har varit i Hemavan sen förra söndagen men det har varit grymt härligt att komma bort ett tag. Detta år har Hemavan bjudit på Slalomåkning i både Hemavan och Tärnaby, mest  Tärnaby eftersom vi ville prova sittliften ;) Vi har även kört skoter, pimplat varav jag fick en öring på 7-8 hg medan de andra fick småfiskar ;) Nä men vi fick också 2 rödingar som var rätt hyffsat stora ändå. Annars har det bara varit lugnt och skönt!

Nu måste jag skriva klart projektarbetet, hoppa in i duschen, hänga upp tvätten och SOVA! usch vad jag längtar att få sova..


puss i backen!

Ser jag rädd ut? Det var jag... sittliften första gången och nämnde jag att jag är höjdrädd??

Firren

Fin utsikt med bergtoppar och vi hade förjäkla fint väder också!

Inte lika fint väder, men fin utsikt ändå! På toppen i Tärnaby




Nu räcker det med bilder.

This might be a nightmare, but in the end, you will be fine.

Dagen började med DUNKANDE huvudvärk, men var ändå tvungen att pallra mig till skolan. Gjorde klart innehållsförteckningen till bakboken idag men självklart har jag för lite minne på datorn när jag ska packa filen, fyfan. Sparade den som pdf. ändå, hoppas det funkaaar!
Efter skolan drog jag till stan och väntade på Johan, gick runt och skulle köpa en tröja jag hittade på Cubus, då när jag kommer till kassan säger hon "idag har vi 50% på valfritt plagg" såå jag fick tröjan för 100 spänn! Lätt värt för snygg var den! Sen så väntade jag lite till, och lite till och lite till tills jag ÄNTLIGEN får tag på Johan, och då säger han "jag och ludde ska fixa nått i min bil" så då har jag väntat på han i onödan i flera timmar.. roligt, nä så jag drog hem. Och nu sitter jag här, och ska egentligen skriva på rapporten men jag orkar som vanligt inte.

Detta var ett onödigt inlägg, men nu vet ni som orkade läsa. hejdå.


To do or not?

Jag har märkt att jag har blivit dålig på att plugga. Gör allt annat än att plugga, verkligen. Har till och med dammat av mina skisspennor och börjat skissa igen trots att det snart är två år sedan jag höll på! DET är illa då man egentligen ska plugga.

Idag har min studentklänning kommit som jag kanske borde fara och hämta ut, och imorgon blir det nog jag som beställer en balklänning! Hjälp, vad ger jag mig in på? Verkar kul men ändå läskigt, jag kan inte gå i högklackat, hur ska det gå? Men Johan vill verkligen gå(tydligen) så det blir nog av trots mina tvekelser! Menmen, händer bara en gång i livet så jag borde väl ta chansen!


You're the reason I come home.

Vet inte varför det känns som våren är kommen just idag. Är trots allt bara 1 plusgrad här i hamn. Kanske är det för att det är 1 mars? Ja, inte vet då jag.

Igår hade jag och Johan våran 2 och ½ årsdag! Det skulle firas med bio men båda var rätt trötta så det blev film i Kåge med chips, dipp och godis istället! Lika mysigt det :)
Ikväll, eller nu, borde jag plugga till svenskaprovet vi har imorgon, men orkar faktiskt inte lägga ner så mycket energi på det. Inte projektrapporten heller. Jag vill bara ta på mig conversen, skinnjackan, musik i öronen och gå runtruntrunt i hamn, fast än är det för kallt för skinnjackan. Blöh.


RSS 2.0