Where does the good go?

Gårdagen började tidigt, följde med Emelie och Samme till Haparanda för en sväng på IKEA och Alko, blev lite smått och gott från båda delarna. Blev ganska trångt i baksätet på vägen hem men det gick bra ändå, jag och Johan fick sitta nära och mysa med varandra! :)

På kvällen gällde party! Var jävligt kul faktiskt, dock fick nog alla i sig lite för mycket shots..så när vi gick ut var alla askalas hahah, jasi, ska nog inte nämna allt mest vi gjorde men, trevligt hade vi! :)


We were stars up in the sunlit sky that no one could see

Har alltid av någon anledning suttit mest vid datorn när jag verkligen borde plugga... Har spanskaprov imorgon, ska väl göra mitt bästa men kan inte påstå att jag pluggat mycket och orkar inte det heller. Räcker med att jag kollar igenom häftet ett par gånger.

 

Sen kan jag även tillägga att jag, Olivia och Linnea skulle få skjuts av Ambjörn (som nyss tagit körkortet) efter skolan och när vi kommer till rondellen så börjar vi prata om delicato-lastbilen som låg framför oss, fast den stannade men det gjorde inte Ambjörn, så vi krockade med den! Haha, det gick bra men det var faktiskt ganska kul!


This ain't goodbye

Sitter nu i älsklingens säng efter en mysig kväll framför film och massa onyttigheter.
Vädret  var ju inte strålande idag så blev inget solande idag, tur man fick liite färg igår då. Blir brun LÄTT men har dock ingen mörk brunfärg... + att jag kan ha fått solexem för det KLIAr som tuuusan och har prickar fulla armen.

Hehe ganska kul att höra Johans (onyktra) grannar sjunga för fullt, kan dock inte riktigt urskilja vilka låtar de sjunger!


I give anything, but I won't give up on you

Måste faktiskt erkänna att jag blir lika rädd varje gång jag går förbi de nya grannarna och en papegoja ropar :halloooooooo, och sen när man gått förbi: hejdåååååå.
Men lite roligt är det också.

Har äntligen fått helg, ska sätta mig ute i solen nu, (är ensam så nu kan inte johan säga något heh!) tyvärr blåser det mer idag än igår, men det får gå an ändå.
Ikväll blir det troligtvis en sväng förbi alba med Anna och sedan mys med min älskling! Sen känns det bra att det bara är så få dagar kvar i skolan, längtaaaar!


I said I wouldn't be ready

Långhelgen har varit otroligt skön! Fredagen spenderades på medlefors högskola för att fira Natalie som fyllde 18 hela år! Hon visste däremot inte om att vi skulle vara där och överraska henne, så hon blev verkligen överraskad ;)

Lördagen sov jag och Johan rätt länge för att sedan klockan 3 befinna oss på O'learys för att jobba. Kom exakt 2 st som hängde av sig jackan under de 7 timmarna som vi jobbade... kändes ganska drygt, men med hänga gubbe och luffarschack gick det rätt fort ändå..

Igår sov vi ganska länge, eller iaf Johan han sov till halv två... Men iaf, när vi kom hem till mig så började vi kratta gården, blev nästan klara dessutom var det jättefint väder, vilket var bra! Missade ju tyvärr lördagens väder.. På kvällen blev det kulglass från alba + en film!


I'll be there for you through it all

Nu har mamma och pappa åkt ner till Uppsala och själv är jag i huset. Ganska skönt ändå, och roligt att prova på "att bo själv".. lagar mat just nu, blir ost och skinkpaj, men jag väntar på johan som är rätt så seg. Har äntligen fått långhelg också, vilket känns suuuuper, dock har vi TUSENTALS med arbeten tills nästa vecka(okej, 3 men ändå...)
Sista engelskaprovet idag -Ever! Fyfan så skönt.

Ikväll vill jag nog dra med Johan på en lång promenad eller liknande, och kanske även en kulglass på alba, vem vet vad som händer ;)

The smell of you in every single dream I dream

Har fortfarande skrivkramp i lillfingret(?) sedan idrottsprovet idag. Det gick bara bra, kunde skriva mer men jag orkade inte, hade så förbannat ont i handen hah!

Ikväll ska jag fan inte göra någonting, bara slappa. Känns otroligt skönt att ha en pluggfri kväll för en gångs skull.
+ fyfan vad skönt det ska bli med långhelg + att jag och tobbe är ensamma hemma från onsdag så he funkaa ba fiiint!


Home again

Nationella är finally över. Gick väl sådär, men jag är nöjd ändå.

Ikväll blir det en myskväll med min pojke. Vi ska laga mat, det blir svampsoppa till förrätt, regnbågslax och pressad potatis til huvudrätt och efterrätt kladdkaka med apelsintryffel och hemmagjord vanilj & passionsglass! Vi är så duktiga vi! :}

Broken

Har egentligen mycket skrivuppgifter har jag för mig, men glömde såklart allt på skolan förutom psykologiarbetet som jag inte ens behöver göra nu. Fan, har ju inte finjusterat mitt reportage, daamn, och det ska lämnas in imorgon, good luck...

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg fick jag ganska mycket minnen från fall out boy. Jag började nu kolla igenom gamla bilder från högstadiet OCH GOD vad man har ändrats. Hahaha jag måste bara skratta när jag ser bilderna, ser ju fan sjuk ut, brydde mig inte om hur mitt hår såg ut eller vad jag hade för kläder på mig??? Skulle då aldrig kunna gå sådär nu säger jag då bara... Och nej, jag tänker inte lägga ut någon bild på det för jag ser förjävlig ut HAH


Last summer we took trees across the boards.

Sitter och lyssnar på fall out boys skiva från 2007 och den ger mig så otroligt fina minnen. Minns att jag lyssnade på några låtar av dom hela resan till Rumänien. Minns när Emelie köpte skivan i Bukarest och vi sedan lyssnade på den i hela bussen med rumänerna, de buade åt oss för de ansåg fall out boy som hårdrock medan alla svennar jublade ;) Åh, minns också när vi svenskar for ut på en egen tur till något ställe(minns inte stadens namn..) och så bodde vi på hotellet. Hahaha, spårade kvällar säger jag bara..Och båten till Polen hah :') Nu kom jag på att jag vill läsa min dagbok jag skrev därifrån..varför fick vi aldrig med oss dom hem?!?? . Nä, men seriöst.. saknar ändå det, gamla klassen..



Are we ashes and wine?

Tjena tjena

Resten av helgen tog jag och älsklingen min det luugnt. Såg mest tv och film och käka pizza såklart.
Gårdagen var MER än nice, började med Pg's lektion.......... trodde jag höll på dö för jag hade så tråkigt, fick lite spring i benen. Vi skulle egentligen bara ha en lektion efter den lektionen och sen sluta, men sen kom Anton in med ett glädjande besked att vi fick sluta efter Pg's lektion! Wiho, så slutade 11 istället för 15.45!
Eftersom jag hade så mycket spring i benen så begav jag mig till gymmet och körde hårt med benen i en timma. Riiktigt skönt efteråt.
Har även beställt skolavslutningskläder - perfekt! Dock blev jag VÄLDIGT arg på H&Ms hemsida då jag inte kunde betala på det sättet jag ville, så ja, det fick tyvärr bli dyrare än tänkt.

Har nog inge mer att säga än att jag ska ut och övningsköra strax, önska mig lycka till ;)

Och älskling, krya på dig!♥


Valborgsmässoafton 2010

Valborgs spenderades till en början i Sammes lägenhet. Jag, Johan, Anna, Hanna och Jonas blev bjudna på mat, trerätters.. mummmmms!
Kvällen bjöd på mycket skratt och trevligheter. Senare mot kvällen gick jag Johan Marcus och Anna in till stan, vi sa hejdå till Anna och gick till Mr Greek en kort stund. Haha, sen när vi skulle till station kom polisen och snackade med oss, och johan försökte gömma sig för dem hahah..

Det vart klart en helt lyckad valborsmässoafton! Kom hem lite sent dock för vi fick sitta ute i en timma eller mer och vänta på taxin... usch vad jag frös!!

RSS 2.0