I'm sorry for the person I became

Var ett tag sen jag skrev nu..
och nu måste jag bara få skriva av mig lite..

Sitter och tänker på hur saker kunde ha varit annorlunda, om jag hade gjort andra val. Jag menar, varför blev det just som det är? Kan inte heller låta bli att tänka på saker som var förut.. jag känner för det mesta när jag är ensam att jag känner en stor saknad, kan kanske inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag kan gissa och det kan ni säkert också. Det jag syftar på är egentligen många anledningar, kan benämna det hela som högstadiet. Förut brydde jag mig inte så mycket vad andra tyckte och tänkte, men nu på anderstorpsskolan så tänker man inte på annat.. Jag tar åt mig mycket mer och det är mestadels bara dåligt. Varför är det så? Kan jag inte bara skita i allt och slappna av för en gångs skull.. Jag vet inte hur jag ska formulera detta inlägg, vill inte skriva ner för mycket av mina tankar heller heh, för privata, men skulle ändå på ett sätt vilja... tror inte jag skriver mer förrän jag rensat ur tankarna..  


Stop right there. That's exactly where I lost it.
See that line. Well I never should have crossed it.
Stop right there. Well I never should have said
That it's the very moment that
I wish that I could take back.


Far away

Har som inte något att blogga om, inte så konstigt för det händer inget speciellt i mitt liv just nu.

Well, jag har iaf fått vila ut i helgen, blev mys i fredags + träning. Vi såg iaf "the box" som söög! Annars så kom lisa och anna förbi mig igår och drog ut mig och johan på en promenad till Ica hha, men trevligt vare :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ta det lugnt eller kanske går ut på en prommis!


           I torsdags när älsklingen kom hit, så fick jag blommor! Söt va?


Knowing you is harder than I thought it would be

Veckan har typ gått fort, fast ändå inte...
Igår under engelskalektionen hade min lärare med sig lite presenter till oss från Indien, tjejerna fick välja bland en ask eller en bläckpenna med snygga mönster, jag valde en penna!

Idag händer förmodligen ingenting, glömde en del av mina träningsgrejer hemma så kunde inte fara och träna vilket SÖG för att jag har inte tränat på mer än en vecka.. Får se om de blir ikväll istället.


And I feel like this

...

If there is somebody that's gonna take it, then it better be you

Borde egentligen inte sitta vid facebook, bloglovin och allt vad det nu innebär, men jag orkar inte pluggskriva.

Idag var det första dagen efter lovet, vilket var en pain in the fucking ass... Trött, ont i huvudet, ont i magen och inte nog med det - mitt ben började krampa på idrotten och sen fick jag ett hårt skott på min arm av en innebandyboll... Hmm... jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, hade nyss jättemycket att skriva om, men inte nu längre, konstigt..



Sportlovsveckan

Hemavan i bilder, orkar inte med ett långt inlägg med vad vi har gjort.



Ungefär vad vi har gjort, däremot var inte vädret så bra...

Put your hands up for SPORTLOV

Så jävla skönt att ha sportlov nu!

Dagen började med att vi såg klart Boys don't cry på psykologin! Blev verkligen skärrad av denna film! Efter skolan gick jag runt i stan, köpte en mössa. Och till min förvåning träffade jag även på Malin och Ebba! kul!:)

Detta blir lovets planer:

Fredag: Drar till ljusvattnet med kompisar
Lördag: Ta det lugnt typ, eller något med Johan♥
Söndag: HEMAVAN!!!
Måndag-fredag(lördag, alt.torsdag): hemavan
Sen så vet jag inte mer ;)


Hemavan -09


Lightning crashes and the angel closes her eyes

Har inte hänt så jättemycket idag, förutom att jag fick cpdamp på matteprovet, gick inte bra, fick inte ens göra klart de så ja.. det sög! Men engelskaprovet gick bara bra!

Skulle egentligen till Johan ikväll men han har drabbats av magsjuka!! Stackarn, och nu får jag inte se han på några dagar vilket också sög ♥:( Ikväll blire att ta det lugnt och SE GREYS som börjar om idag!♥


I´m hanging by a moment here with you

Oj vilken jobbig dag det har varit - int. Ja, började med tandläkaren, tog kort och enda längst in i munnen, höll typ på att spy.. och hon var jätteseg på att göra saker!!
Jaa, annars fick jag se mitt naturkunskapsprov vilket gick inte så bra som jag trodde, trodde faktiskt det gick bättre men uppfattade väl frågorna fel som resten av klassen.

Ikväll har jag pluggat, enda sen jag kom faktiskt! Det börja fastna i huvudet med författaren, men matten kan ta sig. Jag fattar nada, och brukar ändå ha en liten humm om vad jag gör, okej, det är typ en sak jag inte har klart för mig, så jag ber till gudarna att de inte kommer något sådant på provet!!!
Nu vill jag bara fara och träna, jag och johan kanske gör de, men ett minus är min träningsvärk, och att jag egentligen borde plugga, vi ser väl.


Leta efter en sötare grabb!


RSS 2.0