So stupid I could die

Idag fick jag lönen! Tänkte sprätta lite av lönen på stan men hittade ingenting.. Funderar dock på att köpa en ny mobil så.

Ska snart rulla iväg mot ICA för att köpa en Ben & Jerrys typ. Mamma och pappa har dragit iväg på semester i två veckor så nu är man hemma själv ;)


My mind went totally chocked

Delade turer hit och dit, men värst var idag. 7-13, 16-21(värt att ens äta lunch?) Nä, och inte nog med det men 5 minuter innan jag skulle sluta så larmar det så det blev några minuters övertid..

Kanske låter som att jag inte gillar mitt jobb men det är faktiskt tvärtom, jag gillar det(när man väl är där). Har tydligen blivit så "inne i jobbet" att jag pratar om jobbet i sömnen (enligt Johan), och det har inte hänt en natt utan kanske 7 haha..

Nä nu ska jag sova och njuta av min korta sovmorgon imorgon! Godnatt.


Finding the right words aren't easy.

Måste säga att trästocks låter väldigt lockande just nu meeeen även sängen. Har jobbat 10 timmar idag och låste lokalens dörr 21.00, gissa om jag är trött och att jag borde sova när jag börjar 7 imorgonbitti.. Skönt att jag får ha bilen ( fattar inte hur jag orkade ta 06.10 bussen i början av sommaren???) imorgon. Blä, är sugen på fest...... jobbar ju söndag också så fest kan jag nog glömma. Nä nu ska jag chilla med kött, chips och lite cola som jag snor från föräldrarna. heheh

och jag får mysa me pojken sen :$(bild från förra trästocks när allt spårade ÅH villlllllllll ikväll me)


I know you're having a hard time now, but I'll be there for you.

Två lediga dagar i rad, skönare än skönast. Känner mig dock inte helt utvilad, var i Umeå igår igen och vi shoppade hela dagen (eller jag shoppade ingenting för jag har blivit så snål). Kom hem halv 10 så det blev raka spåret till sängen för att orka upp på jobbet idag. Dagen har varit seg men det har gått bra ändå! Jobbar hela helgen tyvärr så det blir ingen trästocks för mig heller, eller kanske lördag.. LÄNGTAR efter lite sommarlov nu...


What are words if you really don't mean them when you say them?

Mindre än 1 månad kvar av jobbet nu, börjar redan räkna ner ;). Sen jag sist skrev har jag hunnit med; jobb, Umeå där jag shoppade lite, Harry Potter 3D, film, mys osv. I helgen jobbar jag..., delad tur imorgon(fyfan).

Nu blir det powernap sen kanske lite träning på det, fast borde städa också..

Bebo

(????????????^)

 

Nu var det slut på det roliga ;)


My lovely friends

Har utan tvekan haft den bästa helgen på länge.

I fredags hade jag, Emelie, Johan, Anna och Ludde styrt ihop en överraskningsfest åt Samme som fyllde år tidigare i veckan. Han fördes i ögonbindel i en bil till Mobackenbadet där vi hade gjort upp en brasa. Stigge, Jenny och Christoffer kom också förbi. Det hela slutade sjukt spårat, festen alltså. Mer nämner jag inte ;)

Dagen efter mådde jag inte så jättebra meen på eftermiddagen for vi till Hjoggböle och åt god mat. Söndagen spenderades med älsklingen också där vi mest myste :)

Idag har jag jobbat 7-12. Jag och Johan har huset i Kåge för oss själva ikväll så det blir nog att krypa ner i soffan med lite jordgubbar och någon bra film om ett tag!


If you weren't here, who would?

Idag var en bra dag. Dagen började med att jag steg upp halv sju och sa hejdå åt älsklingen, gick sedan och la mig igen och vaknade 11. Bakade sedan en snoddaskaka och när älsklingen slutade for vi till burträskmarknaden + att vi skrämde samuel lite ;) Efter att ha gått runt där ett tag for vi in till stan och käkade pizza på dallas. Sedan for vi till minigolfbanan där jag vann med ett poäng! (Kan säga att båda är ganska dåliga förlorare haha och retstickor för vi psykade varandra till vansinne) Blev att fara tillbaks till Skelleftehamn efter det och bara glo på tvn. Lugn och skön ledig dag! Imorgon börjar jag 4 och slutar halv 9.


The summer is not yet gone

Är äntligen hemma från jobbet, Mina fötter värker så jag måste köpa nya sandaler att gå i på jobbet. Imorgon är jag ledig och tänker därför ta tillfället i akt att soooooova!!! Har jobbat sju på morgonen varje dag i nästan en vecka, fyfan så jobbigt det är egentligen(med tanke på att min buss går 06.10...)

Nu ska jag ta mig kvällsfika och glo på tvn ett tag, mys!


You make my days better

Har haft en jobbig helg och den är inte över, tyvärr(inte jobbigt för att jag har mycket att göra på jobbet men för det är stadsfesten). Jobbade 12-21 igår och idag 7-17. Imorgon blir det delad tur(jippie..) 7-12, 16-20.30 och sen är jag som tur var LEDIG på måndag! Idag har det egentligen inte varit så jobbigt men mest det att stiga upp så tidigt. Fast iof gillar jag bättre morgonpassen än kvällspassen.

Ikväll blir det att ta det lugnt med chips och godis framför någon film. Johan kommer förhoppningsvis och myser med mig.♥


RSS 2.0