I see lovers in the streets, walking

Har precis städat rummet och fy vad duktig jag har varit! Har rensat ur garderoben lite när jag ändå var igång och dessutom så skurade jag golvet! Haha, ska ag vara ärlig så är jag JÄVLIGt dålig på att städa, har ju aldrig orken till det (A)

Nu när jag tittar på mitt rum känner jag typ inte igen det, haha så hemskt.. nä men, xD finderar också starkt på att möblera om rummet mitt, men jag vet inte när :) kanske efter jul..

Nä, nu ska jag ta och äta snart sedan blir det att vara med Emma! =)

sötnosen och jag för ett tag sedan :)<3
dålig bild, men äh.

tjenamors

Har precis kommit hem från öppet hus, kan väl inte direkt påstå att det var roligt, men vi lyckades nog kanske locka till några nior till att bli nyblivna spmjare :)
Jag och Anna försökte iaf locka till oss folk till aulan och till E65, gick ju bra ändå, men det sög att det inte var så mycket folk där hah.

Nu ska jag iaf ta mig någonting att äta, sedan måste jag städa mitt rum, kul....

old times is great

Idag har det inte direkt hänt något speciellt, hade kort dag så ja, det var ju bra. Annars har jag varit med Johan och sett idol.
Imorgon däremot ska jag tyvärr på skolan också.. Har nåmligen öppet hus och vi tvåor måste vara där och prata osv. Jag och Anna H ska guida nyblivande spmj-elever!
Imorgonkväll ska jag vara med en vän som jag verkligen inte träffat eller varit med på fleeera flera månader :S :S Nämligen Emma! Ska bli jättekul faktiskt, har saknat de gamla tiderna!


This is the end of a bad, bad day....:'(

Då satt man här igen. Borde egentligen plugga, som vanligt men jag känner att jag redan har pluggat mycket, och kan det hyffsat, så jag orkar inte med det just nu.
I alla fall, klockan 7 ska jag befinna mig på skeria för att Johan ska som sagt bjuda mig och hans familj på en trerättersmiddag! Inte varje tisdag som man får det :)! Blir nog supr!

Annars tänker jag inte göra mycket fram till dess, läsa igenom samhällsfrågorna ett tag, något sånt, har ni något roligt att komma med, så gör gärna det! :)




A little bit..

Wei! ett snepp gladare :D!

New reasons

Har precis gjort klart(eller klart och klart, ska fråga läraren om lite grejer imorgon) textkommunikationen. Har läst igenom samhällsfrågorna ett X-antal gånger men de vill inte fastna i mitt huvud! Har iaf hela kvällen på mig att lära mig det. Annars känner jag mig ovanligt stressad, kom på lite sent igårkväll att jag har samhällsprov på onsdag och jag har bara idag på mig att plugga typ... Imorgon kväll ska nämligen Johan bjuda mig och hans familj på mat på Skeria - Spännande :) Dock vet jag inte än om jag kan komma pga att vi har prov på onsdag och jag borde kunna provet om jag vill ha det betyg jag vill ha...  Ska iaf försöka lära mig allt ikväll, och plugga lite då och då imorgon :)

Har hur mycket som helst i veckan känns det som, och på lördag är det dessutom öppet hus på a-torpskolan... Ingen sovmorgon då heller antar jag. Vet inte vad jag ska göra, allt är bara så stressigt nu, och jag skjuter ju alltid upp allting till sista dagen, great???

Aja, nu ska jag fortsätta läsa, hade bara lust att skriva av mig ett tag.

Tjing

Sitter hemma hos Johan nu och ska väl strax fara till byske och vara hundvakt åt hans mosters hundar.
Igår var jag, Johan, Emelie, Samuel och Anna på bio, det blev 2012! Riktigt bra film faktiskt! :) Men, tänk om det händer så den 21 dec, 2012 :S!? Fyfan, vill inte ens tänka på det :(

Men idag blir det som sagt att vara i byske, så lär väl inte skrika på hela helgen, nu ska jag dra, tjing!


Klippklipp

Har inte haft någon lång dag idag, men det känns verkligen som det! Har gått runt i högklackat(:O!!!!) hela dagen, och det kändes verkligen när jag var tvungen att gå till stan från anderstorp i rask takt!! Har mina mentorer att skylla ;)

Har iaf varit och klippt lugg idag, känns mycket bra! Kan äntligen göra någonting med håret igen :)

För er som undrar så har jag en väldigt, väldigt jobbig katt bredvid mig nu, hon låter mig aldrig vara ifred när jag som mest vill det. (tycker inte om att ha en katt i knät när jag har svarta kläder på mig, pga de hårar) Ja, iaf, jag har slängt ner henne på golvet typ 10 gånger men hon vill ändå upp, så what to do...
Onödigt vetande, ja. Men jag har inget att skriva hehehe :)

yes

Dagen idag har varit slapp. Började med matte, inte så farligt, sen så hade vi ingen samhälls och det GILLADES! Sedan så hade jag utveckligssamtal så missade typ hela spanskalektikonen ;D!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra... vill ut och gå, får se om jag får med mig någon :)
Annars såå längtar jag till imorgon, då ska jag klippa mig, FINALLY!

kort inlägg.

Sitter nere vid bärbara datorn just nu. Har typ skrivit klart praktikrapporten och försöker verkligen komma på vad jag ska skriva på nyhetsinslaget på textkommunikationen. Tänkte att lite godis skulle göra mig piggare, men icket. Tänker istället ta ett långt varmt bad och sedan dega framför tvn. Mår inte riktigt så bra nu, hoppas det blir bättre sen.
Annars så känns det jobbigt att vara tillbaks till skolan imorgon, ville gärna ha längre helg!!! Menmen.


Baby I'm with you

Sitter just nu hemma hos Johan och väntar på att klockan ska bli ett, då ska vi nämligen in till stan tvärt och sedan hem till mig.
Igår var sista praktikdagen, vilket var oootroligt skönt! Har typ haft ont i hälen och i benen hela veckan pga att jag aldrig har fått sitta ner xD. Men det var ändå rätt kul att vara där, om  man jämför med alla andra ställen som jag har varit på osv. Nu äre bara att skriva praktikrapporten,men de gör jag nog efter helgen.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, förmodligen film eller något sådant med Johan :)
hörs sen. bye.

Call my name

Så var det tisdag igen.
Har haft en ganska bra praktikdag, fick göra saker hela tiden, hann knappt avsluta något innan jag fick något nytt att göra (VILKET ÄR BRA!!). Men ikväll så, borde egentligen skriva klart psykologin, borde egentligen skriva klart text, borde egentligen börja med samhällsen, borde egentligen börja med grafisk, men vet ni vad? JAG ORKAR INTE NU! Tänker istället sätta mig  ner i soffan med min halva Ben & Jerry's, se någon film kanske.

Har även börjat fundera på huuuuur jag ska klippa mig, och jag måste boka tid först också... funderar på något nytt.. hm :) får se hur de blir, om jag vågar.


voila

Har just kommit hem från praktikplatsen. Har o-o-ont i benen, pga jag aldrig har suttit ner, typ xD Hade saker att göra hela tiden, vilket var bra så slipper tiden gå så jäkla sakta! Har iaf fått skära upp massa grönsaker, korv osv. bära disk hit och dit.

Nu är jag iaf hemma och ska nog ta på mig mjukisbyxorna och bara dega framför tvn ikväll.

so long.

There's so much craziness surrounding me.

Känner hur mitt tålamod börjar släppa, mitt internet är så fucking segt. Men jag tror det beror på att datorn är överbelastad och behöver en omformatering.

Gårkvällen/dagen spenderades med älsklingen<3 Vi var först en sväng till stan sedan for vi hem till Johan. Och eftersom det var så halt på vägarna så ville Johan såklart göra handbromssladdar, och det var inte bara en gång ^^. PPå kvä'llen lagade vi god middag bestående av fylld fläslkfilé med mozarella ost och soltorkade tomater och basilika.  Till det åt vi även potatisgratäng, mums :) ( bra att ajg får träna på att laga mat nu inför praktiken i veckan. sedan såg vi på Van Veeteren och åt onyttigheter.

Idag är det iaf farsdag, och min pappa fick två trisslotter av mig :)
Idag borde jag VERKLIGEN städa mitt rum, tror att jag ska göra det också.. men har ganska mycket läxor som jag egetnligen borde göra ;/ ska försöka göra mitt bästa iaf ;)

Top of the world

Nu har min käre vän Anna just farit hem. Själv sitter jag här med ett glas coca cola och läser lite bloggar. Ikväll har jag och Anna sett Idol, och tur att Mariette inte åkte ut!!! Vi blev lite rädda där i slutet  men ;) Iaf, vi såg även på Poseidon som gick på TV och så skrev vi CP-berättelser bara för att vi är vi. Så ska det vara. Jag dog typ när jag läste dem sen.

Känner nu att jag blev alldeles tvärtrött, men Johan är påväg hit så jag kan ju inte riktigt gå och lägga mig än.. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att hålla mig vaken heller, haha!



Saving my breath

Så var ännu en skolvecka avklarad, känns gode bra vill jag lova!
Igår när jag satt i skolbänken kände jag hur ont jag hade i ryggen, tänkte att nu måste jag knäcka till ryggen. Men inte blev de bättre, sen på kvällen när jag kom hem kunde jag typ inte ens andas, iaf inte djupa andetag... Idag äre väl  bättre, men inte mycket så jag vet inte hur jag ska göra riktigt.

Ikväll ska jag vara med Anna iaf, blir inge fest pga ryggen. Men kul ska vi nog ha ändå =)
Sen nästa vecka har jag praktik på Köket, blir nog bra, känns bra att komma bort från skolan ett tag också.


Make it through

Gissagissagissa om jag är glad!?!?! Okej, lite överdrivet men. Jag satt nämligen vid datorn och råkade trycka på en av mina direktlänkar jag har på datorn. Det var deezer, som jag har lyssnat på och skaffat låtar sedan nian till typ någon gång i vintras! Har inte kunnat vara inne på den hemsidan sedan vintras någon gång på grund av att hemsidan hade gjorts om och jag kunde inte ladda ner det som krävdes för att ha det ;( MEN NU! jävlar :D får äntligen lyssna på bra musik vid datorn igen ;) (som sagt, jag blev kanske lite överdrivet glad, för nu määrkte jag att bara några låtar kunde lyssnas på ;()

Idag och igår, skola igen som vanligt då.... Inte en lugn start efter lovet kan jag väl säga... Fick veta att vi har prov i grafisk snart, läxa till fredag, oförberett prov på engelskan och det gick SKIT. Inte min starka sida direkt.
Annars blev jag glad över matteprovet som vi fick igen, klarade VG+! Annars hände väl inte så mycket mer.

Ikväll måste jag se Sawfilmen eftersom jag har det i psykologiläxa tills imorgon. bäjs. den är inte ens hemma så jag vettefan hur jag gör -.-'


Uppsalahelg!

Så nu var lovet slut då. Har haft ett perfekt lov kan jag meddela!

Var ju i Uppsala större delen av lovet som sagt.. Började med att flyga dit tidigt på onsdagsmorgonen. Det gick väldigt bra :) Kom fram till Uppsala vid lunchtiden, så då mötte Emma upp oss vid tågstationen. Efter det gick vi och åt lunch. Shoppade lite grann den dagen och sedan tillbaks till lägenheten. Jag fick mitt hår färgat under kvällen, vilket verkligen behövdes!

På torsdagen minns jag inte riktigt allt vi gjorde, förutom att gå runt på stan och shoppa + IKEA och biltema :) hittade två par skor iaf! Just de, vi såg film på kvällen "the passengers"

På fredagen var vi till Stockholm och gick runt. Åt bland annat på Ben & Jerry's café(mums) shoppade lite mer, och Johan var nog väldigt less ;) :( Menmen, på kvällen såg vi på idol och bara hade mysigt!

Sen lördagen..haha vad ska man säga? Det var Halloweenfest hos Emma och Mange, så jag och Johan hade klätt ut oss till Dracula och hans fru! Johan såg typ exakt ut som Dracula :s :O läskigt! Jag hade en väldigt trevlig kväll med massa lekar, skratt, alkohol och JOHAN! Haha, ni borde seriöst ha sett han.. Har ju lite bilder från kvällen så :)

Och idag då, vi hann ju inte göra annat än packa och fara!




mer bilder kiommer sen =)

RSS 2.0