Hate this sickness

ÅH, sa jag inte att jag skulle få feber idag??? Jo, minsann.. Dock har jag inte jättemycket feber, men det känns i kroppen och har ännu mer ont i halsen idag :( Men jag ska nog fara på skolan ändå, vill 1. inte missa labben 2. få igen provet och 3. SHOPPA efter skolan. (Äntligen har mitt studiebidrag kommit!!!!)

Då vet ni vars ni har mig hela dagen... ;)

People are surrounding me

Har inte skrivit på ett tag, och anledningen är: har inget att skriva om.

Kan i alla fall berätta att jag äntligen har påbörjat körkortsteorin, så nu kanske körkortet inte är så värst långt bort ändå! ;) Var där både idag och igår. Annars har det väl kanske inte hänt så mycket.. har dock en fundering och det är om det kanske är något fel på mitt knä? Har fortfarande ont i det och det var ändå 3 veckor sen jag gjorde illa det??

Börjar även känna att jag kommer bli sjuk.. har sjukt ont i halsen och det skulle inte förvåna mig om jag har feber imorgon... vill inte va sjuuuuk!!!!

2 bilder från bilskroten! (Ja, vi var där och fotade på fotolektionen i måndags..)


Somewhere in the world, you will see my weakness

Idag är en sån dag då jag bara vill lägga mig ner och dö... inte för att jag är bakis, men för att jag har träningsvärk i varenda liten muskel! Först hade vi idrott på skolan(kondition) och SEN dansade jag och hoppade en jäkla massa på station!

Men gårkvällen var mycket kul! först förfest hos Emelie och Samuel sedan drog vi till station där vi fick vänta ett jäkla bra tag innan vi kom oss in, för kön var så låååång. Menmen, hade kul där den lilla stunden vi var där och som avslutning på kvällen blev det frasses ;). Ikväll blir det filmkväll, och det tackar jag och bockar för.


And sometimes all I wanna hear is I love you

Sitter här med NkB-boken i mitt knä. Har pluggat sen jag kom hem från skolan vilket var kring halv 3...  så nu tog jag en liten paus för att orka plugga lite till innan jag ska ut och övningsköra, om det nu blir av.

SATAN vad jag är taggad inför morgondagen ( och då menar jag inte provet eller skolan) utan för då ska jag på feest, sen station! ;) taggatagga! OCH hoppas att de är mycke folk som man känner där hehehe, alltid roligare då! ;D

Första gången på station, kul! :)


Just don't give up on me

Har precis slukat i mig världens typ mumsigaste kakor samtidigt som jag har läst lite(läs: massa...) bloggar och facebook-statusar. kul! Annars har skoldagen varit helt okej, fotolektionen gick fort heh jag gillar att leka i photoshop, speciellt när man lär sig något nytt. Det blev stora diskussioner om politik på historialektionen..? Så det gick rätt fort det med. Ikväll blir det soffläge med nkB-boken i handen samt en stund med älsklingen.

Förövrigt taggar jag fredagen för då blir det baske mig station! Har inte varit där sen valborgs tror jag, så nu är det på tiden! Ska blir kuuul! :D

Här är en bild på de goda kakorna! Falsk toscakaka :$



We'll never know

Tror någon måste ha läst mitt inlägg om att jag behöver pengar. Fick nämligen idag med posten 157 kr att hämta ut på posten! Okej, 157 kr var väl inte så mycket men nu har jag iaf råd med leggings eller nått :D wihoo!

Idag känner jag mig hängig och med halsont.. hoppas inte att jag nu också blir sjuk!


Alltså..ska man kanske ta och göra ett nytt försök med luggen?

I wanna wake up where you are

Har alldeles nyss kommit hem och det första jag har gjort är att skrivit ett manus till mitt tal som jag har på fredag. Kommer börja stamma, skaka, bli röd överallt osvosv. Som ni säkert kan förstå så HATAR jag att hålla tal, och särskilt nu när det är inför helklass... + en del av det nationella proven så lär ju vara ännu mer nervös på fredag.

Ikväll blir det att övningsköra och säkert se idol :) Låter som en helokej kväll, även fast jag skulle vilja trycka in en prommis däremellan men vet inte om jag hinner hoho vi ser väl!


I can tell on the look on your face

Go'dagens. Eller ska jag säga Godafton?

Sitter här lite uttråkad vid Johans dator och kollar på allt från priser på edda(JA, jag är sugen på att bada) till kläder och höstskor på diverse butiker. HAR världens behov av nya kläder eftersom jag typ inte har några byxor och inga leggings heller så kan som int ha nått .. vill klippa mig också och färga min utväxt och allt dedär... Knät mår bättre idag, men när jag ligger ner så är det inge kul. Sen så kom jag på att jag inte har berättat att jag nu har skrivit in mig på körskola, staans trafikskola, för att vara mer exakt.KUL! har teorikurs den 28/9 så är väl ett tag kvar dock. GAAH jag har abstinens... Måstemåstemåste ha nya kläder! Skäääänk mig pengar! P.s. idag provade vi stundentmössor, kan ju inte annat än längta till den dagen jag tar studenten :)


Hihi sötkissarna!

There was a time when we had fun

Älskling fyllde år i fredags och det skulle egentligen bli fest, men det vart en massa strul efter halva kvällen så vi avbröt festen och fortsatte igår istället!

Ja, jag tror bilderna säger allt iaf.



Sen så undrar jag varför jag knappt kan gå? Jag minns att jag hade ont i knät, men såhär ont hade jag väl inte?!

Seek behind your mind and you will find that special thing

Blev en joggingtur/powerwalk trots allt. Jäkligt skönt, men nu i efterhand ångrar jag mig att jag satte mig vid datorn. Det är nämligen så att mina ben är som spaghetti och jag har ingen ork att slänga mig in i duschen.. nu hade det varit passande med det där badkaret vi slängde för sisådär 6 månader sen..

Men nu måste jag försöka göra något av värde, kan ju åtminstone träna på läxan vi har tills imorgon. Tjenahej så länge!  


saknar nog ändå vintern lite..


I'm calling you, but I don't know where you are

Hur kommer det sig att varje gång man är ledsen, och lyssnar på spotify, så kommer det alltid upp depplåtar??

Aja, sitter just nu och skriver på en idrottsuppgift, går väl ganska bra det tror jag. Sen så måste jag också träna på Nkb-läxan, annars blire IG höhö. Ikväll händer nada, funderar på att dra ut på en långpromenad, kanske en powerwalk, beror på vad jag mest är sugen på då ;). Kanske ska uppdatera mitt frukförråd lite, är sugen på nektariner.. MEN då ska jag fan inte ha den i väskan igen för att när jag hade haft det förra veckan så hade den mosat ner hela mitt innehåll, vilket inkluderar kläder och smink osvosv...

SEN så behöver jag alla mina läsares (0 typ?) hjälp med vad jag ska klä ut mig till på skolfotot! temat är filmkaraktär! Så hjälphjälp nu!

Jag älskar dig..


RSS 2.0