There are no boundaries

Hm, är lite arg för tillfället för jag vet inte riktigt hur jag ska göra i sommar, kommer ju inte ha några pengar alls.. och spara kan jag inte för har massa utgifter denna månad...suuuuck

Idag har vi iaf haft engelska nationella, writing. Gick väl sådär, varken bra eller dåligt, hoppas på ett G och då är jag nöjd. Annars har det inte hänt speciellt mycket denna vanliga torsdag förutom extra mattelektionen då + en nyttig liten pratstund och en väldigt snuvig näsa.

Nu ska jag återgå till verkligheten. Hades

All that I have made for you is never enough

Har varit sjuk idag också, så stannade hemma från skolan. Blev väl inte så mycket gjort heller, suttit vid datorn, sett Avatar för första gången och den var faktiskt bra! Inte superdupermega bra som jag trodde, men bra var den!

Annars har jag kollat på lite olika hemsidor och har hittat något att ha till skolavslutningen faktiskt, inget märkvärdigt men somrigt! :)

Just nu sitter jag och smider lite planer inför valborgs, hoppas på att det blir något riktigt jäkla kul!!


Shit vad galet, badade vi verkligen i maj förra året??


We just go back, back, back from the start...

I fredags vankades det återträff med gamla tjejgänget från örjansskolan! Hade mycket trevligt, och det var kul att så många kunde komma!
Blev lite lekar, dans och skratt..

Gårdagen var dock inte lika rolig, kände mig hängig redan då jag vaknade, sen for vi på stan ett tag och när vi kom hem till mig igen visade det sig att jag hade feber. Kul att vara sjuk nudå...NEJ!!

En bra sak var iaf att det blev grillat till middag, satan så gott!
Och måste bara nämna att min katt nös ut ett låångt grässtrå ur näsan hah, inte undra på att hon har nyst och spytt hela veckan..


This time I'm gonna crawl for you.

Har glömt nämna att i söndags fick jag mitt första par converse! Rånöjd eftersom jag har velat ha ett par sen...7an???? Ja, har iaf ett par vita nu som jag inte ska använda förrän snön är väck(om jag kan hålla mig)

Ikväll står det på schemat att
1. Plugga inför matteprovet
2. Kanske övningsköra för första gången på ett halvår.
3. Hm.. ringa älskling och plugga lite till.

Annars så längtar jag till fredag, ska bli en crazy kväll med örjanstjejorna, och temat är 80-tal!! WTF ? Vad ska jag ha på mig....?

???


We're gonna fight for this love



Jodå, har färgat håret mörkt igen minnsan! (ursäkta kvallan, det är min cam)

Hursomhaver ska jag ha en supertrevlig kväll, puss på alla!

You gave me one good reason to fight and never walk away

Har precis skickat in hemprovet åt Monika, så nu är det äntligen helg!

Tänkte fara och gymma efter skolan, men det blev inte av. Gymmade igår ändå, och tänkte kanske dra en sväng imorgon också. Och nu tänkte jag istället lägga mig framför tvn och dega, vädret tillåter mig ändå inte att gå ut så.


I'm gonna find a way to make you happy, like never before.

Yes! Hittade mig en skinnjacka, och särskilt dyr var den inte heller, perfekt! Har letat som en tok efter en sommar/vår/höstjacka så ;)

Har väl inte hänt så mycket annars i skolan, har fått våra lerhuvuden brända nu och nu står dom så fint(not) i korridoren på skolan hah.. Hade även utvecklingssamtal, gick ju bra faktiskt.



Take me, make me, you know that I'll always be inlove with you, Right 'til the end

Sitter på internet och letar ivrigt efter en skinnjacka eller jeansjacka, har iof hittat en jeansjacka, men då är frågan.. ska jag ha jeans eller skinnjacka? Jeansjacka är ju så jävla tunnt, men snyggt som fan ändå hah! Blir isf en ljusare modell från h&m..

Annars har jag precis gjort klart psykologiuppgiften och nu återstår bara svenskauppgiften som förresten kan dö jättemest... Händer väl inget annat spännande, förutom att det har varit sol idag och igår och det förgyller mina dagar.

Crazy, typ pojkflicka?

What if I wanted to brake? Laugh it all out in your face?


Undra om den verkligen visar rätt??


Helgen har iaf varit underbar, fredagen spenderades med älskling i Kåge, fick stiga upp jääkligt tidigt på lördagsmorgon dock. Lördagkväll blev det lite fest hos Samme, vi gick in till stan → Frasses och tillbaks. Johan snackade som en norrman som vanligt!
Sen när vi vaknade på söndagsmorgonen fick jag typ en chock, klockan var 2 när vi vaknade och jag brukar verkligen inte stiga upp så sent hah! Kanske var därför dygnet kändes så jäkla kort?!

I can't feel a thing, nothing at all.

Imorse ringde väckaren klockan 7, rejält tidigt för att vara en lördag måste jag säga, vi dock inte upp förrän vid halv 8. Det var nämligen så att Johan skulle göra högskoleprovet klockan 8.10, så jag var tvungen att fara hem då. Tog en liten promenad från Campus in till stan, riktigt härligt måste jag säga.

Ikväll är planerna lite halvoklara, antingen fest hos Emelie eller bara hitta på något med emelie och samme.. blir nog bra vilket som skulle jag gissa på! :)

Funderar på att göra håret mörkt, RIKTIGT mörkt...

 


I'm not saying I'm sorry, one day will be made for us again.


Gårdagen var superskoj! Började med att jag och Anna tog bussen in till stan med en stor packning och gick till Emelie och Samme. Tog väl ett tag, men vi hittade dit iaf!
Vi blev iaf bjudna på en supergod trerättermiddag och efter det såg vi film hela kvällen, och Johan kom någon gång vid 8 kanske? Vi skulle egentligen kunnat se fler filmer än bara 3, men alla vart så trötta, förutom jag hah :(. Nädå, när vi skulle sova delade jag och Johan på soffan, och den var ju inte så stor, så gissa om jag sov dåligt medan min älskling sov som en stock? Jo.. Jag tror inte Anna sov så jättebra heller, hon petade då på min fot flera gånger, och öppnade fönstret för det vart så varmt.
Jaja, sen så vaknade vi kanske halv nio? Ja, begav oss hem vid 11 och nu funderar jag på att se Greys och vad jag ska göra med mitt rum..


We loved, we lost

Sitter just nu och tittar på lite dekorationer från IKEA som jag ska beställa från min pojkvän. Han ska nämligen dit imorgon, så man får ju passa på!

Haha, jag måste bara berätta.. Igår när jag och Johan hade varit i Johans stuga och ätit middag så skulle vi tillbaks till Kåge, men vad händer då? Jo, bilen får soppatorsk hahah! Trodde Johan skämtade som vanligt, men det gjorde han inte. Som tur var så var vi på söder när det inträffade, så vi hade ju nära till mackarna, vi fick dock gå dit för vi kunde inte putta bilen, det var ju en liten bit.. Tyckte det var ganska kul, så när vi hade fyllt på med bensin så hade vi ju såklart slut ström i bilen, så vi fick stoppa i startkablarna hah. Aja, inte mycket gick rätt den kvällen, inte ens när vi kom hem. Typ brände popcorn, laddade ner fel film osv..

Imorgon blir det en skojdag med Emelie och Anna! :D whiie


What do you want for me, yeah what do you want for me?

Gårdagen började med en lång promenad med Emma och Anna! Vi gick till konsum i Ursviken, tänkte köpa glass men våra kort funkade inte... så, vi gick tillbaks. Sen kom jag på att baka en tårta som inflyttningspresent till Emelie och Samuel, heh ja, men dom blev ju som dom blev (tårtorna) ;)

När vi kom till Emelie och Samme så fikade vi, och hade jättekul! Emelie fick ett skrattanfall och jag höll på att dö! Hih mycket skoj!

Idag blire att inte göra ett skit... tråkiga, tråkiga söndag.


RSS 2.0