.

Thehardestpartisthatyoudontknowwhatsonmymind

Best feeling in de world is ♥

Sitter och försöker skriva lite skoluppgifter så jag slipper känna mig så jäkla stressad, men de går inte så bra. Talet till svenskan gör mig mest stressad, någon som har tips på vad jag kan tala om? Ett informativt tal ska det vara.

Igår var en jäkla härlig dag, sol, nästan 20 grader i skuggan och Hjoggböle. Jag och Johan kom dit och bytte till sommardäck på en av deras bilar hah, sen gick vi mest runt ute och tjollrade på. Sen åt vi en jättegod middag som hans mamma hade gjort och sen for vi till hamn igen där vi bara tog det lugnt. Egentligen tänkte vi fara till Umeå eller Luleå imorgon på biltema meen inget annat har typ öppet så vi får se hur det blir med den saken..(vill på monki ju!!)


Bye bye sweet soldier

Är hemma i Kåge nu, vi har precis varit hos Emelie och Samuel för att se film och grilla marshmallows! Filmen var bara allmänt konstig och jag fattade ingenting av den.

Igår var kul! Vi grillade hemma hos dem och drack lite. Kvällen avslutades ovanligt tidigt MEN det var ju på grund av att vissa inte kunde hålla kvar maten och drycken i magen(nämner inga namn..) ;). Efter en lång men rolig bilresa hem landade vi i säng kanske kring 23.00. NU ska jag lägga mig och se TV, vi hörs när vi hörs ;)


Like we do every night, dancing til our feet's bleeding

Igår gjorde jag världens godaste kakor(enligt mig) och dom är ännu godare idag. Falsk toscakaka som den kallas, fast på mitt egna lilla vis. Jag är rätt duktig på att baka, faktiskt.

Jag längtar som tusan till ikväll!! Vi byggmaxgänget(som ludde kallar oss ;)) förutom Anna då, ska grilla hos Emelie och Samuel! Lär bli jättekul och jättegott + lite alkohol på det. Älskar lov, älskarälskarälskar. Vi lär väl se vars kvällen slutar, för det vet man aldrig! ;)

TYP SÅ FAST ÄNNU KLADDIGARE ♥


Feeling gooooood

Gårkvällen spenderades i biosalongen med Johan, Emelie och Samuel! Vi såg ritualen, och jag som inte tycker om andar(och filmer om andar) trodde den skulle bli läskig, men den var inte så värst läskig, bra och spännande var den däremot :). Idag har jag först varit och ätit lunch med gårdagens gäng på tatung, shit vad gott det var! SEn har jag varit på en träff med min chef inför sommaren, har nämligen fått jobb på hemtjänsten! Heltidsanställning blir det också, kulkulkul! :D Så har skrivit på lite papper och sånt idag. Ikväll återstår ännu att se, blir att vara med älskling hursomhelst!


Sometimes you are the greatest thing

Både gårkvällen och dagen har varit trevlig! Igår var jag med Anna, Ludde och Johan och vi for lite här och där i stan, bland annat till polisen, till samme, E4an osv. En trevlig kväll som slutade med att jag nästan höll på att köra på en kille som gick på skelleftehamnsleden på natten! Idag har jag ätit årets första kulglass och nu sitter jag och Johan och spelar spel, yatzy och finns i sjön samtidigt som vi dricker öl ;)

På måndag ska jag och prata med mitt sommarjobb, hoppas det blir bra schema över sommaren!

Nä, nu ska jag fortsätta spela!


Heavy, oh so heavy

Oj vad slut jag är i benen just nu! Har träningscyklat och det var jobbigt haha eftersom min kondis är sämst, men det går bättre och bättre må jag då säga! Efter passet körde jag även lite benövningar och när jag sedan skulle gå upp från källaren tog jag mig knappt upp för trapporna hah, orkade inte lyfta benen ens..

Nä, nu ska jag slänga mig i duschen och sen bara slappa. Hörs när vi hörs!


Will I ever be the same person that I was again?

Aprilvädret - någonting jag inte tycker om. Igår var det sol, idag molnigt och dimma. VILL BARA HA SOMMAR NUUUUU!!

Idag har jag endast haft en lektion - foto B då jag och Emelie fotograferade järnvägen vid sjukhuset. Vi ska snart ha en utställning på stadsbiblioteket, kom och kolla då vet ja ;) Ikväll kanske jag kör förbi Kåge en sväng, annars ska jag träna och se tv!

det är dock oredigerade bilder..


Today is a good day. But only for today.

Veckan har inte varit särskilt ansträngade vilket jag gillar, men då fattar jag inte varför jag är så satans trött nu? klockan är inte ens 10 och jag ska lägga mig nu för jag somnar vilken sekund som helst, HAHA vad händeeeer? Johan ligger dessutom och sover redan, och det händer ALDRIG.. Brukar inte ens vara så trött på vardagarna... Menmen..

OH idag fick jag ett samtal från hemtjänsten och jag ska på anställningsintervju snart!! Vill verkligen ha jobb i sommar så jag hoppas det går bra! Allting känns bara bra just idag!


Somehow it's strange

Ännu en härlig dag idag! Strålande sol och 10+ grader, kan inte annat än att älska när vädret är så! Träningsdagboken har jag äntligen skrivit klart så nu har jag nog inte några hemuppgifter på länge(peppar, peppar)! Har även sett klart alla OC säsonger, och den sista var bättre än jag minns hah, jag undrar vilken serie jag nu ska börja se...

Ingenting står på schemat ikväll och det ska bli så otroligt skönt, har faktiskt inte vilat på länge!


RSS 2.0