I know you wanna lay in bed but it's light outside.

Hejjjjjjjj. Händer inget viktigt just nu och har inte gjort det det senaste halvåret känns det som så därför funderar jag på att lägga ner bloggen för jag skriver ändå inget intressant. Förmodligen kommer den vara kvar men jag kommer nog inte skriva höh. Så ha det så bra byebye!

I am who I am, never try to change that.

Hello. Sedan valborgs har det inte hänt mycket direkt. Jag har mest spelat mario kart och sett på New girl(seee den!) Idag när Johan skulle på skolan och jag till stan så hände något med bilen så vi var tvugna att stanna på E4an och Johans pappa fick komma och bogsera oss hehehe. så Johan blev ännu mer sen till skolan än vad han redan var ;) När jag kom hem gjorde jag lunch och det blev pasta carbonara och herrrrre vad god den blev! Aldrig gjort någon godare carbonara faktiskt. Nu sitter jag här och gör inget vettigt, ska fortsätta med det så hejdå.


You can make it right

Valborgs spenderade vi i stan. Först grillade jag, Ludde och Johan i hamn sen for vi till Emelie och Samuel och drack liite. Sen mötte vi upp storebror och festade hos hans kompis eeenda tills de skulle ut på krogen. :) Rolig kväll!

 

Det får duga tills vidare, tog typ 30 min att ladda upp de här få bilderna hehe...


RSS 2.0