It's hard to dance with a devil on your back so shake him off.

I helgen åker vi till Hemavan och jag är lite smått stressad över de saker jag måste fixa innan dess. Har jobbat hela veckan så jag har tyvärr inte haft tid för att fixa något, men idag så är jag ledig iaf!

Så här ser det ut:

Onsdag: Fixa musik till mobilen, tvätta jacka + täckbyxor, köpa mössa/vantar/mjukisbyxor/schampoo&tvål/tidningosv. Fixa filmer att ha med. Och tydligen fara till Boden(?!) för att fixa någon grej till skotern.
Torsdag: Jobba 8-12 sen hem och börja packa lite smått.
Fredag: Spelkväll/fest i hamn.
Lördag: Besöka pappas jobb kanske sen fort till Kåge för att fixa resten av Johans grejer.
Söndag: MOT HEMAVAN

Längtar att få lite semester ändå, har jobbat så jävla mycket nu i Februari men jag klagar inte - blir bra betalt iaf! ;)

Nå  nu måste jag skynda mig så jag hinner med allt idag.

INTE ett mirakel.

Idag är jag sjuk. Jävligt typiskt när det 1) är fint väder och 2) skulle få jobba. Men jag tycker iaf det är bättre att jag är sjuk nu så jag är friskt när vi drar mot Hemavan v.10! Längtar att få åka bort faktiskt, ska bli himla skönt!

I helgen har jag hunnit med myskväll med Johan samt tjejfest, dock var det 0 pers ute på krogen så det sög. Säkert pga stormen..

Either way I lose.

unknown source via the berry, http://theberry.com/2011/10/07/daily-awww-i-love-you-didnt-you-know-39-photos/
LeLove

Until my heart open.

Har städat mitt rum i två timmar nu, dammtorkat varenda liten pryl jag har och är inte ens klar... Som sagt ska jag aldrig skaffa ett mörkt rum igen. Det blir SÅ dammigt på en gång!

I måndags jobbade jag 7-10, 13-17 och igår jobbade jag 12-21 såå var ganska trött imorse, fast nästa vecka kommer bli en helvetesvecka men man får då gott om pengar så det är ju inte så pjåkigt. (egentligen är det inte en helvetesvecka det är bara jag som är ovan att jobba varje dag heh).

I helgen ska vi ha väldigt trevligt med fest och annat, skojskoj! Nä nu blir det att återgå till städandet.

Vilka småttingar..


RSS 2.0