I'm still tired of this.

Blev att vi såg Mission impossible igår och den var faktiskt rätt bra!

Nu ska jag kolla igenom mina gamla låtar och dra över på min mobil eftersom jag inte har spotify premium längre OCH när jag har gjort det ska jag dra på mig varma kläder och he mig ut i kylan och gå en sväng. Sen kaanske jag städar mitt rum, vi får se om det. Har även pratat med chefen idag om sommarjobb så då var det fixat också!

Nää nu ska jag göra ett ryck, ha det!


Now I'm old. Or am I?

Liten summering från helgen:

Fredag: Fyllde 20, gick på systemet, finafina presenter, 20årsparty för mig och Emelie vilket var himla trevligt! Tack alla för presenterna och att ni kom - vilket var det viktigaste:), lekar, shots, utgång, dans, drive-in på max och slutligen hem och sova.
Lördag: Vaknade upp 06:00 bakis som FAN, drack lite vatten och somnade om. Vaknade igen kring 11 och mådde skitbra! Smörgåstårta till lunch som mamma hade gjort åt mig(istället för en vanlig tårta), spelade sims 3 pets/marioparty/mario galaxy 2 osv hela dagen, tacooooos till middag, chips & dipp, mys med pojken till harry potter 1.
Söndag: Checkat in vår nya husvagn, spelat wii hela dagen med johan, renbäddat och ikväll ska vi på bio men vi vet inte än vad vi ska se hehe, blir nog bra vilket som :)

Behind my walls.

Längtar till helgen, ska bli grymt bra hoppas jag!

Annars ser mina dagar väldigt ointressanta ut. Ligger vid tvn och glor på serier, funderar på att börja se någon ny serie nu också,, Ska försöka lägga in lite musik i min mobil nu sen kanske jag drar mig ut på en liten promenad, måste ju försöka göra något annat om dagarna så.


I'm out.

11 dagar kvar, taggad!

Har jobbat lite i helgen så har inte gjort något speciellt annars. Idag var jag på lassa för att ta blodprov, var säker på att jag skulle svimma men he gick hur bra som helst! Så nu är det bara att vänta på svaren så får man se.

Annars händer det ingenting ikväll, jobbar imorgon också och sen vet jag inte resten av veckan. Kanske ska börja baka lite till min födelsedag?

Nu: OTH.

Bättre sent än aldrig.

Har inte ens kollat på nyårsbilderna förrän nu - HAHA......

 

Det får räcka nu, tog sån jäkla tid att ladda upp bilderna.

RSS 2.0