Sunday bloody sunday.

Vaknade med en JÄVLA huvudvärk, den sitter fortfarande i litegrann.. Åh, vad jobbigt, kunde knappt ligga kvar i sängen.

Snart ska jag fara och köpa glass med emelie och sedan sätta mig i solen ett tag, och johan villee även att jag ska med till hans farmor, får se om jag orkar. Har ju som sagt lite ont i huvudet än..

Jaa, vad händer för er då?=)

We apologise for nothing.

Okej, ändrade planer.
For till stan istället, hade som tänkt köpa ballerinaskor, och det gjorde jag för 29 kr, vilket fynd va? :)

Ja, for dit med Emelie a iaf, och vi köpte mjukglass och satte oss i solen, och det vart väldigt varmt ett tag hahaha! Är ju som sagt väldigt varmt här i kära Skellefteå idag, ca 25 grader i skuggan här hemma i hamn. DET ÄR SOMMAR!!

Here comes the night.

Hej igen alla bloggläsare(?)

Igår hade vi en väääldigt dryg dag i skolan, allt tjaffsade med datorer och sånt när vi skulle vara klara med vår film på median..
Iaf, idag så ska jag nog bara ligga ute i solen, sen fara till tempo och köpa lite gott inför grillningen ikväll! Blir nog suuuuper!
Har även tänkt ut med kameran ett tag, fota lite eftersom det är så fint väder!

Resten av helgen får vi se vad som händer, blir säkert någon kompis eller så :)

All I don't want to need at all.

hejhej.
Dagen började men en sovmorgon, sköönt! Skoldagen var inte speciellt ansträngande heller, fick veta betyget i spanska och så fick vi även tillbaks nationella proven i engelska, ojsh vad nervös jag var hahah, som alltid när man får tillbaks stora prov.

Fick veta att vi skulle få sovmorgon imorron också, mycket snällt tyycker jag!
Nog pratat om det, ikväll blir det att se grey's anatomy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och annars vet jag inte vad jag tänker göra..


hahah

Time and time again it seems like everything is wrong in here

Jaa.. va ska man säga?
Skulle till sjukgymnasten i morse då, så jag for dit när de var tio minuter kvar. När jag kom dit sat tjag mig ner och väntade och väntade och väntade.. När de hade gått en kvart över tiden jag egentligen skulle vara där så gick jag till luckan för att se om jag hade råkat blanda ihop dagarna. Men så var det ju naturligtvis inte, hon var sjuk. Så jag fick lov att fara till skolan direkt då. Kuul??
På skolan ringde dom från vårdcentralen och så fick jag en ny tid, men ah, vi får väl se om jag tänker avboka den tiden, min brorsa tar ju trots allt studenten då.


Ni fattar inte hur mycket jag längtar.

Endast 15 dagar kvar till sommarlovet!!! varav 11 av dom är skoldagar! :}

Yeah, U know it.

Javisstja, är ju ledig imorron, SKÖNt. Kändes bra att få sova hur länge man ville istället för att vara på skolan 08.30-10.00! - riktigt nöjd. Och på tisdag får man en "liten" sovmorgon, eller jag ska till sjukgymnasten och kolla om det har blivit någon förbättring i ryggen min! Men jag har tyvärr fortfarande lite ont :/

Imorgon blir det att sola (OM DET ÄR SOL) och vara med Johan. blir nog bra he.

Do I have to do this?

Johan åkte just hem, synd.

NU måste jag iaf göra klart svenskan, HOPPAs att jag kan få det att hänga ihop i resultatet... men ska göra mitt bästa iaf.
Hah, kommer säkert skjuta upp det tills imorron, baara för att jag alltid råkar göra det(A) haha  undra vaarför?

Mja, över till något roligare. Ikväll kanske jag ska vara med Emelie, om det nu blev av.
(+ har bloggtorka?)

- i Johans stuga

can I hear a WIIE?

Kom just hem från johans stuga :) När jag kom hem från stugan fick jag veta att jag hade fått sommarjobb!! :D På något café i Ske-hamn.

Iaf, igår när vi kom till stugan var vi ute hela tiden typ, rätt fint väder faktiskt. Hehe, på kvällen så bestämde jag och Johan att vi skulle bada badtunna, och när vi gjorde det tyckte jag att vi skulle doppa oss i sjön haha, det var ganska (jätte)kallt, hah men de funka. :)

joho,

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/216287/hanniib?claim=sdbnydcxqdj">Följ min blogg med bloglovin</a>

do it.

the time is over.

Änrtligen slut på alla nationella!! Hade sista matteprovet idag, gick bättre än det förra iaf, men nu i efterhand så kom jag ju självklart på alla fel jag har gjort, suck.

Slutade tidigt idag, rätt skönt. Hade softball som sista lektion hahaha, det gick väl sådär, men roligare än brännboll vare!" :)
_Just nu sitter jag här och ska ta fram spanskaböckerna och börja plugga - om jag orkar. Vet ju inte riktigt vad jag kan träna på heller..



Ledig torsdag, fredag! Sååå skönt.

It's my mind running in reverse

Som sagt som det var, gick ut i solen istället för att plugga. Vet egnetligen inte om man behöver plugga på det här provet? Kursen hadnlar ju nästan bara att tänka själv så, kanske inte behövs så mycket plugg, kan även utnyttja hålet imorron till att plugga annars.

Kom just hem från att ha varit till alba och köpt glass med Emelie :) mmmums :)
Och aj, Emelie, ditt skavsår :S

Ikväll blir det förhoppningsvis att vara med Johan!!!


All my days are all the same

Härligt väder idag, tänkte ju plugga egentligen, men vi får se om jag hellre är ute (A)


Mer om gårdagen; vid ett träffades Jag, Milie och Anna. Vi gick runt på stan några timmar, satt vid älven och åt glass - kallllt!!!
Iaf,, sen for vi hem till Anna, och de var så ivriga med att jag skulle skaffa facebook och göra ett mumintest, så jag gjorde det då hah. På kvällen så var det ju eurovision, som vi såg ;) Men vi blev lite sura på norge, visst dom var väl rätt bra, men dom hade inte behövt få alla röster.
hade iaf jättekul :)!

'cause it's hothothot

Fotat av mig.

Äntligen helg! Har gått runt i skolan hela dagen och bara tänkt på att få sova och vila ut!
Ikväll blir det att vara med Johan! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något bör vi hitta på.
Imorgon kväll ska jag, Anna och Milie mötas i stan, sedan ska vi gå hem till Anna och se eurovision, kulkulkul :)
Och till sist
Söndag, får bli min plugg-dag eftersom jag har tre prov att tänka på näst vecka.
Det var min helg det. Hur blir eran?      


Here you go.

Syrran utmanade mig.

För 5 år sedan: Shit? gick i femman. Hittade min nya bästa vän Emelie Andersson :) Var rätt mycket med Lisa, Emma och Emelie då.

För 3 år sedan: Var slutet av sjuan, hände nog inget speciellt då. Minns att jag Emma och Lisa tältade på min gård ;)

För 1 år sedan: Ettt år sen var jag i slutspurten av nian! Saknar den tiden jävligt mycket måste jag säga. Sista kvällen med niorna ägde.

För 3 månader sedan: Haha, inget minnesvärt från februari skulle jag tro, förutom mitt och emelies födelseparty! riktigt skoj.

Igår: Hade matte A nationella, gick väl inte så jättebra ändå. Annars var jag med älsklingen och såg även Grey's anatomy!

Idag: Nationella i engelska A, hörförståelse, gick inte heller så bra. Annars har jag pluggat.

Imorgon: ska äntligen få helg!!! ska vara med älsklingen på kvällen.

Om ett år: Är inne i 2:a året av Spectrum - Media och Journalistik. Vet inte riktigt något annat.

I ain't got a thing to say.

Hur orkar man? Jag har suttit med svenskan ett bra tag nu och har inte kommit fram till så mycket än. Någon som vet något om jämställdhet på arbetsmarknaden, säg gärna till då.

Iaf, hände en liten rolig sak just. Satt och lyssnade på min gamla musiklista på deezer, och efter ett tag började jag inte känna igen mina låtar överhuvudtaget, men eftersom jag har typ 500 låtar där så tänkte jag, men det kanske är någon jag inte har lyssnat på så mycket. Sen kom det en till och en till, och låtarna var ju faktiskt bra, men jag minns inte att jag har dom i min lista -och det hade jag inte heller för jag kollade-  Så jag vart rätt glad då, hittade ju nya bra låtar som jag har letat efter ett bra tag nu. hihi happi :) Ni kanske inte fattade så mycket, men de får väl va.

Haha, ja. Vad hände ikväll då? Jag ska då fortsätta med svenskan och lyssna på musik. Ha en bra kväll. Ja. Okej. Hej.


Couldn't care less.

Det har väl inte varit världens roligaste dag idag..
Började med spanska, och vi hade reovisning, det gick bra. Sen efter det så skulle jag ju ha håltimma - själv - eftersom typ ingen var på spanskan eller så fick man dissen.
Gick till stan iaf, drygt.

Jaja, ikväll blir det att plugga matte, har nationella på onsdag :s Men annars så ska jag vara me älsklingen ikväll och bara mysa :) niiiice.



vad gör ni en kväll som denna? =)

Intresseklubben antecknar.

Ser att det var ett tag sen jag skrev, så jag tänkte bara uppdatera lite.

Fredag: Hade 2000m på idrotten och det gick väl sådär, har ju inte världens bästa kondition, började må illa och allt sånt.
Köpte en tröja efter skolan och sedan for jag och Johan hem till mig.. Vi såg talang och satt och snackade med mina föräldrar höhö.
Lördag: Vaknade kring 10, gjorde oss i ordning sen for ajg och Johan på vårmässan, och vi kom in gratis mihi, annars hade det varit ovärt, tycker jag. Vi gjorde väl som inget speciellt där, gick runt lite och så ville ju Johan såklart se Bosse bildoktor xD Jaja, han fick det också. Sen efter en timma där så for vi hem till Johan, vi beställde pizza, gjorde oss en glace au four :) mums! Sen på kvällen såg vi på The day the earth stood still.
Söndag: När jag vaknade insåg jag att det regnade, och då blev jag rätt så sur. När vi  hade ätit frukost och så spelade vi lite guitar hero, och sen började det spöregna! Jag gissade på att det skulle åska, men det gjorde det inte, bara när jag kom hem såklart hehe.. Ja, ikväll blir det att vara med Anna, Lisa och Emelie :) kuul!

Vad har ni gjort i helgen? :)

Trying my best.

Sådärja, nu var man väldigt less på spanskan också! Orkar inte översätta mer utav Rödluvan, det är jobbigare än vad man kan tro.

Iaf, slutade väldigt tidigt idag, eftersom vi inte hade någon idrott, wiie!
Så jag tänkte gå till stan, men ångrade mig väldigt snabbt eftersom jag såg att det regnade -.-  Vad hände med det fina vädret???
När jag kom in till stan så tänkte jag väl ta bussen direkt hem eftersom jag var väldigt hungrig, men då hade bussen just gått och nästa gick efter 40 min, så jag fick väl så lov att gå på stan iaf, i regnet. Men jag klarade mig haha.



Ovärt inlägg, I know.. men har inte några idéer på vad jag ska skriva ändå .

En rolig rubrik.-



Älskar dig<3



Förresten, ny design! Men headern är inte klar, tänkte göra en ny senare, i sommar typ.

RSS 2.0